Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

aaa ben küçük olduğumdan galıba hiç duymadımmm:)))))))) senın zamanın çizgi filmi herladee:))))))))
canımm saolaın sayende öğrendımmm saol talım ama babsınında benımde burun kocaman kıme çektı bılmem buuu küçük burunluları çok sevrım bennn bu öyle olacak galıbaa:)

maaşallah eren paşaya ne güzel gülümsemiş öyle. ( eskiden damadım derdüm emme cadı kaynana vazgeçtürdü :dilcikar:.)

burda sosis reklamını izlerken tombul sosisim :)

burda alkış yaparken.

burda babaya gel gel yaparken.

Son düzenleme:
maaşallah eren paşaya ne güzel gülümsemiş öyle. ( eskiden damadım derdüm emme cadı kaynana vazgeçtürdü :dilcikar:.)

şekerım bız sana hala talıbız yerimseniben
ama meralle kapıştık nedecenn ..hala gelınımım benum duruuuu yavrum ne güzle çıkmış öyle maşalalh all bah budaa gezgıncı damamdın fotolar yenı çıktı fırındannnn yerimseniben

bız sabah yenı uyandık dahaa ve işte pijamalı halımız daha cicilerimizi giyemedıkkk:))

oyy yerim ben onun pijamalarını çoookta şeker ,hem ne kadar doğal olmuş annesi maşallahh:)
bu arada çanakkaleli yazıyor hemşommusun yoksam:1rolleyes:

maaşallah damadıma deyim o zaman :1rolleyes: ne güzelde kurulmuş bisiklete çok geçmez iki üç aya sürer annesi.

maşallah yanaklara bakk tombişş )bu arada çok faaliz her halde hiç boş durmuyoruzz

sağol canıma.s. aynen öyle valla herşeyi kucalicak sıpa,herşeyi öğrenecek allah yarcımcımız olsun şimdikiler çok fena :ecrin_bebek:
senin maviş oğluşunada kırbirkere maaşallah

masallah bebişlere çok şeker hepsiiii allah nazarlardan korusun bi ara bizim kuzununda resmini eklerimmm sizlere...

sağol canıma.s. aynen öyle valla herşeyi kucalicak sıpa,herşeyi öğrenecek allah yarcımcımız olsun şimdikiler çok fena :ecrin_bebek:
senin maviş oğluşunada kırbirkere maaşallah

sorma cnm yaa bende laptopın önüne koyuyorum afacan tak tak tuşlara basıo birde biliomuş gibi her bastıktan sonra ekrana bakıo,tam zamane çocuğu bunlarkaydirigubbakcemile3 çoook saol cnm hepimisinkini Allah nazardan korusunn

masallah bebişlere çok şeker hepsiiii allah nazarlardan korusun bi ara bizim kuzununda resmini eklerimmm sizlere...

masallahhhhhhhhh kocamanından :)) senin kuzunun saçlarrr ne öylee ayyy bayıldım bizimkinde saç yok seninkinde de maşallah saç bolluğu falla ..cnm eklede bakalım senin yakışıklıyadaa.s

oyy yerim ben onun pijamalarını çoookta şeker ,hem ne kadar doğal olmuş annesi maşallahh:)
bu arada çanakkaleli yazıyor hemşommusun yoksam:1rolleyes:

evet canım çanakkaleyız sen demı kuu avatarda öyle yazmıyorr

oğluşuma yorumlar için saolun dürüm evet sürecek bizim sıpa yakında bısıkletı yaza kendı gezecek inşallahhh:)))))))

ömişim gezdi bugün teyzeleri.hayvanat bahçesine götürdüm çığlık çığlığa çok sevindi delikafadulden
ahanda resimleri :)

maşallah ömür doğuyaaa iyiceee yaramaz oldularr ama bunlar herşeyi bağıra çağıra yaptırıryorlarr.....:))

amanın badisini taytını yesinler onun ne güzelde poz vermiş cadı.cres kuu oralarda hava okadar sıcakmı valla biz daha yelek hırka takılıyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…