• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kutaylin çok tatlı oğlun var maşallah kırkbir kere şapkasıda pek bi yakışmıi
yusuf emrede çok yakışıklı olmuş yine maşallah

334.jpg
[/URL][/IMG]

otobüste addaaaa gidiyoss;)
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahh çok
şekerr buuu tostikkkk
yusuf emrede geçen gün parka çıkmıştı :))
salıncağa bayıldık yanlız öyle mayıştı kaldı yawrum :)))

park yakışıklısı yusufcuk maşallah sanadasarı kuzuu..

ro_se17,ikraaa,teknolog oğluşummm çooook teşekkür edip güzel teyzelerinin yanaklarından öpüyormuşş:emir_bebek:
yalnız kutay yusuf abişini çoook kıskanmış bende büyüsemde sallansam diyormuş:))

ro_se17,ikraaa,teknolog oğluşummm çooook teşekkür edip güzel teyzelerinin yanaklarından öpüyormuşş:emir_bebek:
yalnız kutay yusuf abişini çoook kıskanmış bende büyüsemde sallansam diyormuş:))

ahhh ahhh büyürde inmek bile istemez acele etmesin benceeedelikafadulden

bi bakmışsın büymüş :)))
eve girmek istemiyookaydirigubbakcemile3
bizimki öyle şimdi kapıdan girince basıyo çığlığı
artık aklı eriyo ya anlıyo kaydirigubbakcemile3

bi bakmışsın büymüş :)))
eve girmek istemiyookaydirigubbakcemile3
bizimki öyle şimdi kapıdan girince basıyo çığlığı
artık aklı eriyo ya anlıyo kaydirigubbakcemile3

ahhh bizz şimdi büyüse diye bakıyoruz,ama büyüyüncede öyle deniliyormuş bir ortası yok mu ki bununsırnaşık şey
ayyy bizimki daha büyümeden dışarıyı istiyor evde ağlıyor,dışarıya alışveriş merkezlerine falan gidiyoruz çocuk herkeze gülücükler atıyor,tam gezenti:)))

KUTAYLıNN maşallahh bu paşaya..kırkbınkere..ay bu ne şekerlik....:nazar::nazar:
gozlerını yerım ben onun maviş mvişşş...Rabbım nazardan korusun ..pek bı msum....:asigim:
ay sole opuveresım geldı tontiş yanaklardan...
gezsın tabı addaalardaaa....masallah tekrar...:nazar:

KUTAYLİNN maşallahh bu paşaya..kırkbınkere..ay bu ne şekerlik....:nazar::nazar:
gozlerını yerım ben onun maviş mvişşş...Rabbım nazardan korusun ..pek bı msum....:asigim:
ay sole opuveresım geldı tontiş yanaklardan...
gezsın tabı addaalardaaa....masallah tekrar...:nazar:

çoooook teşekkür ediyomuş teyzeciği,zaten bayılıos hatunlara başlıoss ayyyyyy agiiiii demeye hemen:) aminnnnnnnnn diyelim kocaman zaten ben resim eklemeyi seviyorum babamız kıskanıo nazar deyer diokaydirigubbakcemile3

pericik maşallahh tosuncuğğaaa ayaklandı artık hee küçük adam senii..ne kadar yakışıklı yürüken bileeekaydirigubbakcemile3

pericik maşallahh tosuncuğğaaa ayaklandı artık hee küçük adam senii..ne kadar yakışıklı yürüken bileeekaydirigubbakcemile3

nazlana nazlana da olsa ayaklandı bakalım koştuğu günleride bekliyorum artık sabırsızlıkla hihoyyyt

pericik maşallah ömişe cok tatlı yavrum yakışıklım. gülüşe bak şundakiiisırnaşık şey

teşekkür ederiz baharatlı.valla öle pek güleryüzlü oğlan bu :smiley-cool:

Back