Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

maşallah sarı kuzuya annene sölermisinn yaramazlık keşif yaparak beyninin geliştiğini yoksa hücrelerim nasıl çoğalacak anne deegamyoncuiremsumaşallah sana sarı kuzu

teknom maşallh oğluşuna yaa rahatsızmı pek solgun gördüm bişi yoktur inşlh

kutaylin oğluşun aynı sen bacımm :))) çok tatlı mşlh

pericik demek senin oğluş bizimkinden hırslı çıktı tembel tafuk bizimki ya hiç heveslnmiyo yürümeye ,hep tutuna tutuna

kutaylin oğluşun aynı sen bacımm :))) çok tatlı mşlh

amann babamız duymasın acaip bozuluoo,zaten sen bana bakacağına bol bol aynaya bakmışsın diyor:)))Allahtan gözlerini babamızdan almışşsırnaşık şey çook saol canımcım

teşekürler kızlarr....

bm yok canım hastaneye giden bendimm..çok şükür tosunun bişeyciği yok..bebeklerşe maşallah kutaylin maşallah kuzunaa.

teknom pericik canım teşekkürlerr..teknom şlu düğme burun lafını ılk kes senden duydum canımmm ne cahılım yawsss:)))

NıYE KIZ ESKıDEN BıR ÇıZGı FıLM VARDI DÜĞME BURUN DıYEE HEÇ DUYMADINMI OĞLUŞUMUN BURMUDA ÖLEE DÜĞME GıBı MAŞALLAHHH

DÜĞME BURUN
çok sevilen, neşeli, uçuk kaçık bir çizgi filmdi. Düğme Burun'un babası Çilek Araştırma Merkezi başkanıydı (
) Düğme Burun bir gün babasının yerine çileklerle uğraşırken , çilek almaya gelen bir uzaylının gemisine atlayıp Meyve gezegenine gitmişti. Burada kendisini esir almaya çalışan gezegen halkından kızımızı Ekmek Kadayıfı amcası kurtarmıştı (ooeeh) Düğme Burun yaz tatilini bu tatlı (
) amcayla geçirmeye karar veriyor ve Meyve gezegeninde maceradan maceraya koşuyor, coşuyordu.

BAK SENıN ıÇıN BULDUM BıLE NETTENN kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…