Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

oy oyy oyyy
doğu izcimi olduuu tütütüüü maşalhhh
kızz defnee yirim annem seniii maşalh elbisey bakkk
yürüyo atık hee

izci kıyafetleri çok yakışmış doğoua maşallah defneye zaten soylecek söz yok artık onada maşallah şulenin kızıda peki bi tatlı olmuş hepsine1 kere maşallah rabbim nazarlardan korusun

anneannesi hergün değişik değişik giydiriyor defnoşu
ben yapamıyordum walla

oy yerim seni ben fısıtğım maşallahh elbisesine bakk yaaaa....delikafadulden

oy oy kaç kızımız oldu böle şeker şekerr maşallahh kuzuşaa....

yine biz geldik :))

delikafadulden:1shok:anam oneee yesinler senin göslüklerini emii sıppa seni maşallahh...

doğukan için yorumlarınıza teşekürler arkadaşlar....ellerinizden öperrr:1rolleyes:a.s.

canlarım bugün ömişimin doğum gününü kutladık ,çok güzeldi Allah nice ömürler versin...işte resimleri :)

ayy kurban olurum ben sana iyi doğdun ömer doğu onunda ikinci ismimi var hemde benim oğlanın isminden ismiyle sağlıklı huzurlu mutlu bir yaşam sürsün ailesiyle inşallah..allah güzel insanlar çıkarsın hep saru kuzunun karşısına inşallahh...maşallahh tosuncuğaa....

bunlardan benden sana

sarı kuzu iyiki doğdunn....

teşekkür ederiz teyzesi sende öp doğukanımızı adaşı adına :)

Yusuf Emrenin gözlüklerini sevsinler. büyümüşlerde havamı atar olmuş bunlar maşallah ona.
Ömer Doğununda doğum günü kutlu olsun. Allahım nice yaşlara eriştirsin hayırlısıyla. maşallah onada.

ömer doğunun doğum günü kutlu olsun nice senelere sağlıklı uzun ömürler inşallah

ömer doğunun doğum günü kutlu olsun nice senelere sağlıklı uzun ömürler inşallah

teşekkür ederiz teyzeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…