• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

maşallah yusuf emreye ne kadar çabuk uzamış saçları benim kızın çok geç uzuyo bende çok çabuk uzamasını istiyorum

saol canıma.s.
ya bizimde cok azdı şaçı yeni yeni uazamaya başladı kaydirigubbakcemile3
uzar senin fıstığınında merak etme:smiley-cool:

ayy maaşallah doğuma kırmızılarla yine süper olmuş karakuzum.:nazar:
yunusemreyede lacivertler çook yakışmış valla.ayy bide rüküş demiş bide şık olsa demek nasıl olcek acep.bu arada çok tatlı bakmış yav.:nazar:

buda benim kızımın ev hali saçlarımız çok uzamasada tavşan yapmayı başardım ama yapana kadar neler yaşadım gelin bana sorun :))

ayy maaşallah doğuma kırmızılarla yine süper olmuş karakuzum.:nazar:
yunusemreyede lacivertler çook yakışmış valla.ayy bide rüküş demiş bide şık olsa demek nasıl olcek acep.bu arada çok tatlı bakmış yav.:nazar:
a.s.saol canikomkaydirigubbakcemile3ev hali diye rüküş didim beaa:delphin:

ikraaa kızına bayıldım hele o şapkalı hali yokmuuu
maşalhh cok tatlı poz vermişş :))))))))))))))))))))))))))

yusuf emre tatlığını teyzesi yani benden almıs masallah ikimizede :nazar: :jeyyar:

yok canım daha yürümüyo
yani yürüyoda şöyle
koltuklardan duvarlardan tutuna tutuna geziyo
ayağa kaldırıp bıraktığımda bana doğru 3-4 adım atıyo
az ama olsun cok şükür sağlam ya basıyo ya elbet yürür
seninki yürüyomu??

yok canım aynı seninki gibi 3-4 adım atıyo sonra korkup oturuyo :) ay ama bu hali bile çokkkkkkkkkkk sevimli.:emir_bebek:

yok canım aynı seninki gibi 3-4 adım atıyo sonra korkup oturuyo :) ay ama bu hali bile çokkkkkkkkkkk sevimli.:emir_bebek:

öylee yaaa:asigim:
acelem yok benim ne zaman cesaret ederse rabbim ne zaman izin verirse yürü ya kulum derse yürür sağlıklı olsunlarda:smiley-cool:

yunus emree rüküiş halın buysaa giğer halalerını düşünemıyorum paşamm koy u renk sana yakışıyor maşallahhh..
ıkra senın kızında çok tatlı maşalalh yerım ben bu kısıı maşalllahh
elçinimde burdaymışş maşallahkızıma çok tatluuu yerım ben bu kızların ıkısınıde hılalıcım maşallahhh

yunus emree rüküiş halın buysaa giğer halalerını düşünemıyorum paşamm koy u renk sana yakışıyor maşallahhh..
ıkra senın kızında çok tatlı maşalalh yerım ben bu kısıı maşalllahh
elçinimde burdaymışş maşallahkızıma çok tatluuu yerım ben bu kızların ıkısınıde hılalıcım maşallahhh

very thanks teysesiiia.s.
yannızz yunus dell yusuf emrekaydirigubbakcemile3

biz buraya pek uyramıyorduk ama artık geşeceğizzz

bugün bıde bunları gıydıkk
sabahtann ev halı böylee:))))

Son düzenleme:
Back