- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
doğucuk yine kırmızılar içinde maşallah
yusuf emreciğin rüküş halinede bittim :) det yaf annesi. neresi rüküş bu kuzunun. maşallah
:roflol::roflol::roflol:
saol canım yaaa.s.
ev halimiz işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğucuk yine kırmızılar içinde maşallah
yusuf emreciğin rüküş halinede bittim :) det yaf annesi. neresi rüküş bu kuzunun. maşallah
maşallah yusuf emreye ne kadar çabuk uzamış saçları benim kızın çok geç uzuyo bende çok çabuk uzamasını istiyorum
a.s.saol canikomkaydirigubbakcemile3ev hali diye rüküş didim beaaayy maaşallah doğuma kırmızılarla yine süper olmuş karakuzum.
yunusemreyede lacivertler çook yakışmış valla.ayy bide rüküş demiş bide şık olsa demek nasıl olcek acep.bu arada çok tatlı bakmış yav.
yusuf emre tatlığını teyzesi yani benden almıs masallah ikimizede :jeyyar:
yok canım daha yürümüyo
yani yürüyoda şöyle
koltuklardan duvarlardan tutuna tutuna geziyo
ayağa kaldırıp bıraktığımda bana doğru 3-4 adım atıyo
az ama olsun cok şükür sağlam ya basıyo ya elbet yürür
seninki yürüyomu??
yok canım aynı seninki gibi 3-4 adım atıyo sonra korkup oturuyo :) ay ama bu hali bile çokkkkkkkkkkk sevimli.
ikrayada maşallah, yesinler onu tavşanların, şey yada kovalasınlar kaydirigubbakcemile3
yunus emree rüküiş halın buysaa giğer halalerını düşünemıyorum paşamm koy u renk sana yakışıyor maşallahhh..
ıkra senın kızında çok tatlı maşalalh yerım ben bu kısıı maşalllahh
elçinimde burdaymışş maşallahkızıma çok tatluuu yerım ben bu kızların ıkısınıde hılalıcım maşallahhh