Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

Çok teşekkür ederim çok tatlıdır ayrıca çok ta nazlıdır..isminin anlamı Tatlı dilli demek eşimin hoşuna gidiyordu.. Odil Sezen aslında Sezen de babaannesinin ismi iki isimli bebeğim..Senin bebeciğinde çok tatlı maaşallah

senace valla senin bebişi görünce bende yapsam mı bebiş die düşünüom vallaa maşşallaah yaa o ne tatlılıktır oleeeeeee:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

s enace maşallah prensesee...yavru tam pamuk yumak yumak..ısırmak geldi içimden resimlerdee...maşallahh..

senaca maşallah yaaaa o ne güzellik öyle.bak ömer doğu dediki hemen benide ekle anne yalnız kalmasın sena :ecrin_bebek:

senace valla senin bebişi görünce bende yapsam mı bebiş die düşünüom vallaa maşşallaah yaa o ne tatlılıktır oleeeeeee:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

KIZLAR HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM.
TUANA PROGRAMIN ADINI BURADAN VERMEK YASAK OLABİLİR.
ÖZEL MESAJ ATACAKTIM.
ÖZEL MESAJIN KAPALI.

LAZKIZI SENDE YAP ANACIM BİR ÇOCUK.
VALLA ÇOK TATLI OLUYORLAR.

MELEK SENDE YAVAŞ YAVAŞ YAKLAŞIYORSUN MİNİK ÖYKÜ ye
SAĞLIKLA GELSİN.

PERİ ÖMER DOĞU DA ÇOK YAKIŞIKLI MAŞALLAH.
BENİM KIZ DÜN DIŞARIDA 2,5 YAŞLARINDA BİRİNE SIRITIP DURUYORDU.
SÖYLE ÖMER DOĞUYA BENİM KIZIM SÖZ DiNLEMİYOR.

PERİ ÖMER DOĞU DA ÇOK YAKIŞIKLI MAŞALLAH.
BENİM KIZ DÜN DIŞARIDA 2,5 YAŞLARINDA BİRİNE SIRITIP DURUYORDU.
SÖYLE ÖMER DOĞUYA BENİM KIZIM SÖZ DiNLEMİYOR.

ahaaaa namus davası :roflol:
napalım artık buluşana kadar idare etces bi takım çapkınlıkları sırnaşık şey

ömerciğe maşallah annesi..süper delikanlı olacak oda dalgalı saçlara bayılırım zaten havalı olacak...

maşallah kuzuya pembe beyaz kız çocuğund aher zman favorim bu resimlerde bunu kanıtlıyor:)) rep vercem ama veremiyorum kuzumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…