• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

kumandamz9.jpg

w435.png

bu da bizim canavar:))

Eklentiler

• $CIMG4394.jpg
    $CIMG4394.jpg
    54,1 KB · Görüntüleme: 16
.......................................

kıyafetlerin üzerindeki yaşa inanmayın pantolonunda bir yaş yazıyo 2 gün önce giydiği elbise 2 yaştı 2 si de tam oldu üzerine..

Son düzenleme:
asortie kızın çoook şık ve tatlı canım
febicim bizim kız da 2 yaş kıyafeti giyiyor bazen, hakkaten iyice bakıp öyle almak lazım

asorti kızın maşallahı v arr.cicileride kendi gibi çok ciic...öptüm bütün bebeklerinizi

asortie kızın çok tatlı maşallah kıyafetleride çok yakışmış boncuğa :nazar::nazar:
febicim senin pamuk şekerin herzamanki gibi :nazar: kıyafetler konusunda haklısın bende etikete göre almıyorum

kızlar ya bu seyler nasıl yapılıyor banada anlatın bı de bende yapayım zahmet olmazsa programına dı ne

slm canlarım...maşallah valla güzel kuzularınıza....inş benimde olunca eklerim buraya resimler...ama ben şimdi hayatımda olan ve çok sevdiğim bebişlerin resimlerini sizden öğrendiğim programla düzenledim ekliyorum..bakalım beğenicekmisiniz....bebişlerden biri arkadaşımın oğluşu,burayada üye kendisi hatta...diğeride senacemin kuzusuna benzettiğim kuzenimin kızı....
spa1747pa0.jpg

w600.png

spa1613so2.jpg

w800.png

özlemcim süper olmuş resimler ellerine sağlık canımm..seninde olduğunda bekleriz tabiki şimdi bol bol acemiliğini çıkar bu güzel kuzularlaa...

defne zatenn maviş boncuk güzel..maşallahh annesi sende ilerletmissin resimleri sanada maşallahh...

ASORTİ KIZIN ÇOK GÜZEL ve MİNİCİK :)
FÜSFÜS FEBİ SİZİNKİLER ZATEN BARBİE.
ÖZLOŞ KIZIMA BENZETTİĞİN FISTIK ÇOK TATLI. BENİMKİDE BÖYLE GÜZEL OLACAKMI?
SENİNDE İNŞALLAH BEBİŞLERİN OLACAK, ve BİZDE MİNİKLERİ BURADAM HAMMMM YAPACAĞIZ.

ÖPTÜM KIZLAR :)

Back