Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

febi insallah kızım olursa seninkisi gibi olur maşşalah allah analı babalı büyütsün uzun ömürler versin

cnm bol bol mervoşa bak o zaman benim hamileyken baktığım bir bebek resmi vardı avatarımdaydı hatta merve aynı onun gibi oldu.. walla bak mavi gözlü beyaz tenli tam sarı değil ama sarışın aynı o resimdeki gibi oldu :)

geç kaldım çıkıyooozzzz... byssss..... haa maaşallah deyin emi kızceme .mucksss...

Febi bu pek şeker olmuş... Ayyy dişimi sıkıyorum valla fotolara bakarken Maşalallahımıda hiç eksik etmiyorum.. Allaha emanet olsun yavrularınız..

butun bebişlere kırkbirbin kere maşallah hepsi çok tatlı rabbim nazarlardan korusun benim kuzunun bugun resmi yok hasta meleğim nezle olmuş senağlama

maşallah kızınıza bittim harika çok ta<tlı bişey bu aman nazar değmesin ama bütün resimlerinize baktım ve çok kıskandım sizden ricam bu prgramın adını banada yazarmısınız bende acil kızımın resimelrini yapıcam
buda benim kızım elif özgem

kızlar hergün bakıyorum bebişlerinize..maşallah hepsine yaa.raabim nazarlardan saklasın..
senace senin kız eşimle benide andırıyor..kaş göz ten rengi falan..bizimkide seninkine benzeyebilir..amanın çok tatlı olur o zaman..yerim ben onu yerimmm

günaydın arkadaşlar bugun açılışı biz yapalım evdeyiz bugun birazda hastayız

maşallah bebeklerinize..ikra çok tatlı boncuğunn...hastalanmış canımm geçmiş olsun..senace canım zaten seninki buranın maskotu oldu maşallahh....

iNŞALLAH SENİN KIZINDA ÖNCE SAĞLIKLI DOĞAR SONRA BENİMKİ GİBİ CADI OLUR.

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleyen: Moderatör:

KIZLAR BEN RESİMLERİ GÖREMİYORUM.
SADECE YORUMLARI OKUYABİLİYORUM.
BENİM RSİM GÖZÜKÜR MÜ BİLMİYORUM
PERİCİK OĞLUŞUNUN BiRAZ DAHA İYİ OLMASINA SEVİNDİM,, GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR.

oyyy oyyyy oyyy oyyyyyy yerim ben onu cokacimcoook maşallah senacığa bu ne güzellik Allahım.

kocaman öptük oğlumla kızını :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…