Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

senacecim photoscape programnda home nesne demişsin, birsürü şekil var ama böyle kutular nerde nasıl çıkıyor karıştırdım ben biraz ama pek çözemedim canım ya. füsfüs becermiş bide ben yapabilsem

canım düzenle diyorsun alt tarafta home sekmesi var birkaç sekme daha varr...ordan yine bastığında kalp kalem vs gibi şeyler çıkıyorr orda istediklerinn..

KIZLAR KIZIMIN BANDANASI NASIL BEN YAPTIM. STRECH BADİM VARDI. ÖNÜNDE LEKE VARDI.
KESTİM DİKTİM ÜSTÜNE DE 1 ÇİÇEK ÖRDÜM, GÜZEL OLMUŞ MU?

Son düzenleyen: Moderatör:
febi başarmışsın resim işini canım tebrikler.

senace valla ellerine sağlık annesi cicili bicili giydirmiş yine dedim altı okuyonca şaırdım tebrkler canım süpperr.

cok guzel olmus senace cim ellerine saglik....
su fotograf isini bende bi denecem,vakit yok yaaaw...

Febi, saneace bebekleriniz çok güzeller, aynı zamandada şıklar...
Senace harika olmuş bandanası pekde yakışımış.
Ay uzaktan severken nasıl içim gidiyor ya MAŞALLAH.....

Febi, saneace bebekleriniz çok güzeller, aynı zamandada şıklar...
Senace harika olmuş bandanası pekde yakışımış.
Ay uzaktan severken nasıl içim gidiyor ya MAŞALLAH.....

çiğdemcim senin kızın mıydı yeşil gözlü güzel bi kız vardı ?

febi başarmışsın resim işini canım tebrikler.

senace valla ellerine sağlık annesi cicili bicili giydirmiş yine dedim altı okuyonca şaırdım tebrkler canım süpperr.

şu kızım dursa daha neler başaracam da... resimlerimiz soluk cep tel.den çektiğim için 2 megapiksel , babası alıcakmış dijital bakalım

alsın canım şimdiki halini sonra çok arıyorsunuzz büyük kuzucuklarımın okadar resmi olmasına rağmen şimdi enden çok daha çok çekmedimki diye kızıyorum kendimee..

febi seninkide çok güzel olmuş
senace kızın yine yaktı ortalığı walla
teknocum oğlun iyileşmedi mi, özledik onu da

Tekno doğuyu özledim foto eklesene...
Ben bi doğu hayranı olarak özel istekte bulunmak istiyorum prenseslerin arasına bir prens yakışır hani...

hemen geliyor kızlarrr bende farkettimki birkaç gündür oğlumun resimlerini çekmiyormuşumm...birazdan ekliyorumm bekleyün anacımm..

füsfüsüm süper olmuşş eşinin ve senin ellerine sağlıkk defne yede maşallahh o maviş gözler çok canlar yakacak canım:)))

[ı]maşallah çiğdemm kız süper ve de kokoş:))) ama oğlunuda çok sevdim ben o geri kalmasın bence:)))
[/ı]

Ayy doğunun yanaklar tam öpmelik.. Annesi benim için öp onu..
kızında sana benziyor, çok güzel maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…