• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bugün Bebislere Ne Giydirdiniz ? (Resimli)

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
Arkadaşlar gün gün bebeklerimize ne giydirdiysek fotoğraf çekip birbirimizle paylaşalım...Yeni aldığımız kıyafetler de olabilir..Önemli olan paylaşmak...Bu arada bayram ve yılbaşıda geliyor ozaman cicilerini giydirip fotoğraflarını burdan koyup bakalım nasıl olmuş prens ve prensesler...İlk yılbaşılarında ve bayramlarda neler giydiler burdan paylaşalım..:emir_bebek:a.sa.s.

Son düzenleme:
:nazar::utangac:bugün biz bunları giydik.....
:nazar::nazar::nazar:

:emir_bebek::ecrin_bebek:HAYDİ KIZLAR BEBEKLER NELER GİYİYORR NERDE BEBİŞLERR!!!!!

BEN BUGÜN BUNU GİYDİM...
:1hug::nazar:

:asigim:buda benim can yoldaşım annesinin minik kuşu yusuf emrem bayramda babannemiz aldı hırkamızı

:utangac::ecrin_bebek::1hug:a.s.:nazar:Oyyy oy oyyyy yesinler yusf emreyide hırkasınıda çok yakışıklı maşallah melek yüzlüü...turkuaz yeşili bende çok seviyorumm..TEBRİKLERR BABAANNEYE......:nazar:

allahım hepsii saglıkla sevgiyle büyütmeyi nasip etsin sizlere maaşallah nazar degmesin hiçbirisine.

smh smh sanırım orası sadec resim paylaşımı biz gün gün ne giydirdiğimizi koyacağızz...bayramlık seyranlı vs vs

Son düzenleme:
ay sizlerin bebeileride cok datlı yawww ay yerim onları benn allah hepimizinkine huzrlu sağlıklı bi ömür versin

bm senin tombik ne giydiki bugün ..........saol allah hepimizinkileri bağışlasın..maşallah hepsinee..

maşallah bebekler pek tatlı benimki bütün gün pijamalarıyla dolaşıyor ya bu yüzden de dışarıya çıkınca biraz mızırdanıyor dışarı kıyafetleriyle rahatsız oluyor gaffur :)

ay yerim ben oniiiii cok tatlı olmuş minik korsan efendiii :))
teknolog vet canım sanki andırıyo :))

Back