- 4 Ekim 2007
- 248
- 0
- 316
- 43
- Konu Sahibi Cirkin Peri
-
gözlerim doldu şu an, ne yazacağımıda bilmiyorum... sadece çok güzeldi, dağıldım...teşekkürler yüreğine sağlık ....
sanada mutlu bayramlar olsun :))
arkadaşlar sevdikleriniz yanınızda yok ama en azından çok şükür hayattalar..seslerini duyabiliyosunuz,yaşadığını; bir yerlerde olduğunu biliyosunuz..ama ben 9 yaşımdan bu yana hep yalnızdım..senağlama
.anne yeri doldurulamicak tek varlık..hepiniz benim içinde annelerinize bir kere daha sarılın olrmu..senağlamasenağlama:1hug:.
Annen yanında Ceren, sadece göremiyorsun...
Yüreğine uzat elini, bak sesleniyor orda sana...
Ben yanındayım kızım...
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Eski bayramları arıyorum sadece evet eski bayramları... Annemin uyandırmalarını, babamın şakalarını...
Hepsini geçtim bir sıcak gülümseme istiyorum çevremde... Ama bazen mümkün olmuyor işte. Dostlarınıza sarılın sıkı sıkı çünkü bu sabah ben tek başıma yalnızlığıma sarılacağım. Benim için sarılın olur mu, o zaman bayramın sıcaklığını belki hisseder yüreğim.
Sevgiyle
canım benim..çok tatlısın ya..allah sizi annlerinizden ayırmasın inşallah...a.s.:1hug:Acını deşmek için söylemedim canım; ama bir keresinde bana bir büyüğüm demişti ki.
Gidenlerin ardından ağlamak onlara en büyük acıyı verir. Yanımızda değil sanar ağlarız ve onlar bulundukları yerde gözyaşlarımızın yağmurlarıyla ıslanır ve üşürler. Gülümseyip, güçlü olmak gerek ki mutlu olsunlar.
Hadi kocaman bir gülümseme yolla annene, üşümesin daha fazla. Yolla ki seninle gurur duysun ve rahat etsin içi...
Canım arkadaşım yalnız olmadığını bilmeni isterim burda kalbimle kalbine öyle güzel bir yol çizdimki;seni hissediyor ve anlıyorum ....Çevremizdeki bir çok insanla paylaşıpta anlatamadıklarımızı paylaşıyor ve tanımasakta kalplerimizle birbirimizin dertlerine ortak olup acıları bölüşüp rahatlıyoruz bir nebze....Yarın sabah uyandığında bilki seni ilk öpüp :1hug:bayramını kutlayan ben olacagım kalbinin sesini dinle mutlaka hissedeceksin....Kalbinin güzelliğinde nice bayramlar ve mutluluklar...
canım benim..çok tatlısın ya..allah sizi annlerinizden ayırmasın inşallah...a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?