• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün başlıyoruz zirkonyuma..

geçmiş olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın. foto yükleyebilirsen eğer sevinirim çünkü bende yaptırmayı düşünüyorum karasızım bu konuda .s benim gibilere de fikir olmuş olr en azından.

benım alt çenem üst çenemden önde veaynı zamanda diş etlerım bayağı fazla gözüküyrdu.lazer nester dikiş herseyı kullaı dr 4saat uğrastı yaklasık.gecıcıde taktı.aslındayarım sa iş dedı dr ama senın problelı olduğu için böyle dedi.şu an diş etlerım gözükmyr çene olayınıda çözdü gecıcılerle insallh ii olucak.

sibelmat merhaba, geçmiş olsun. inşallah sonuç istediğin gibi olur. benimde dişlerimde çarpıklık var o yüzden düşünüyorum bu yöntemi yaptırmayı, dişlerimden görüntü olarak çok mutsuzum düzelttirmek istiyorum ama bu zirkonyum kalıcı birşey mi yaptırdıktan sonra bir sorun olur mu acaba diye de korkuyorum. senin dişlerinde de çarpıklık var mı? birde nerde yaşıyorsun tedavini nerde yaptırıyorsun öğrenebilir miyim?

çorluda yaşıyrm.benım önceden dişlerım porselendı zaten ama çok kötü durumdaydm.dr beydar bey harika bir doktor tavsiye ederım.

süreç şöyle işliyor , kim ne kadar yapma etme dese de gidip yaptıracaksınız. garip bir psikoloji kesim bittikten sonra anestezi geçemeye başlayınca aynaya bakıcaksın ne yaptım ben diceksin. hayatının pişmanlığı olacak. asla geri gelmeyecek. dişlerin güzel olacak gülüşün parlak olacak ama asla eskisi gibi konforlu rahat ısıramayacaksın , konuşmanı sıkacak. çok memnunum yazmışlar tavsiye etmişler ama hiç biri gidip 1 tane daha dişini kestirmez bir daha asla. çok üzüldüm kafa yordum aradım sordum. tel tedavisi kompozit dolgu ile yapılamayacak diş kırık çürük çarpık yokmuş. bunu kendinize yapmayın yol yakınken vazgeçin. SARI ÇÜRÜK ÇARPIK DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEK , 25 YALINDA SAHTE TAKMA DİŞLERİM GÖRÜNMESİN DİYE GÜLEMEMEKTEN 1000 KAT DAHA İYİDİR

biliyorum o psikolojıyı ben 13 sene önce yaptırdm dişlerımı.şimdi bır sürü sorunlar çıktı yenılıyrm zirkonyumla yoksa kesinlıkleyaptrmaztel takardm öyle gezerdm falan felan..

çokkkk pişmanımm kesin kararrlılıkla gttm ama dişlerim kesldkten sonra okadar pişman oldumki 24 yaşmdayım hayatımdaki en büyüüüüükk pişmanlığım hatta tek pişmanlığım naptım benn..üstelik dişlerimnde çok sağlıklı olduğunu söledi doktor.sırf ön iki dişimn arası açık diee okadr kızıyrmki kendimeee çokkk:(

çokkkk pişmanımm kesin kararrlılıkla gttm ama dişlerim kesldkten sonra okadar pişman oldumki 24 yaşmdayım hayatımdaki en büyüüüüükk pişmanlığım hatta tek pişmanlığım naptım benn..üstelik dişlerimnde çok sağlıklı olduğunu söledi doktor.sırf ön iki dişimn arası açık diee okadr kızıyrmki kendimeee çokkk:(

Olan olmuş bence üzme kendini inşallah dişlerin güzel ve kullanışlı olur. Ben yaptırmak zorundaydim benim dış ve dış etlerim sorunluydu..

Back