- Konu Sahibi Aydinaydin
bende çok istiyorum 30 kilom var bana denediğiniz yöntemler varsa söylermisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar
bayram geldı ama bende kıyafet konusunda hıçbir heves yok.eşim alalım dedi hiç yanaşmadım daha dogrusu yanaşamadım....ben benı bildim bileli 6-7 kilo fazlam hep vardır ama dogumdan sonra daha bi yapıştı.benım yaklaşık 14-15 kılo civarı vermem lazım hem dogumdakılerı hemde ezelden beri var olanları atabilmek için....
benım en buyuk zaafım tatlı .......diyetımı hep bu yuzden bozuyorum bi çikolata bi baklava bi çikolatalı bisküvi için.....tarçınlı süt . keçiboynuzu,hurma,kuru meyveler hepsını denedım ama kar etmıyor...illa çikolata yıycem az da değil en az bi-iki paket
7.5 aylık bir kızım var hala emziriyorum çok şükür.....emziriken kilo verilir derler ya bende işe yaramıyor tatlılar yuzunden....bebegım çok hareketli onunlayken spora da çok üşenıyorum.çık bebegınle gez dıyceksınız onu da yaptım ama agzı tutmayınca bi işe yaramıyor....sporu zaten hiç sevmiyorum umarım sizle heveslenırım tekrar .....hayatım bboyunca bi kere spor salonunda spor yaptım.... 3 ay surmüştü... çok işe yaramıştı ama artık agır spor da yaopamam çünkü bel fıtıgı,,boyun duzleşmesi var....ama plates için ugraşabilirim...
benım dogumdan sonra (yaklaşık bir ay önce) bi tanıdıkdan duydugum '''yıne mı hamilesin''lafı benı çok uzdu ...hemde herkesın içinde....iyiki eşim yoktu.çok utandım.daha veremedim diyebildim sadece...şimdi bayramdada herkes aynı şeyi söyleyecekk....ınsanı kıloluyken kırmak ne kolay ınsanlrın tombik kız diyip gülüvermeleri ne kolay.ben hayatım boyunca kılolu çocuklara bile bişey demem biliyorumkı üzülecekler.....
kızlar benım hedefım bu kiloyu en geç şubata kadar vermek çünkü kızımın dogum gunu ve fotograf çekilirken artık kılolu çıkmak istemiyorum.şimdiye kadar çogu fotografında ben yokum ya tek onu çektım ya da babasıyla....kızımın gözlerıne bakıp'''senın için basarcam''deyıp de tatlı yiyip diyeti bozmak ne buyuk acizlik
evdeki bilgisiayarımız bozuk.eşimin iş yerınden getırdıgı bilgisayardan bayram boyunca musait oldugum zamanlarda yazabilirim ama bayramdan sonra ancak akşamları yazabilirim...çünkü eşim akşam getirebilir bilgisayarı....
artık aynaya bakmak, 60 kiloyken gıyebildiğim hala da atmaya kıyamadıgım bazanın altındakı çok güzel kıyafetlerımı çıkarmak istiyorum....umarım bu dıyetımın sonuda husran olmaz.....dogum mirası göbegımden umarım kurtulurum.... her emzirmemde göbegımi görüyorum bakmak istemesemde görüyorum ve o yag deposundan bi kere daha soguyorum
şimdiki kilom 73.6
hedef 60 kilo olmak.