Bugün başlıyorum! benimle gelenler?

Aydinaydin

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
753
32
318
10 kilo vericem, ama garip garip diyet listeleriyle değil, ekmeği nerdeyse kesicem, tatlı zaten yemiyorum, bolll su içicem, normalde yediğim herşeyi yarıya indiricem. sigarayı da bıraktım gitti
veee akşamları pilates lastiğim ve çemberim, ben bikaç sene önce bu kişi ile bacaklarımdan 7-8 cm incelmiştim.

şimdii var mı benimle başlayan şekerler

bu ikisi ile inceldim diyecektim, bu kişi olmuş :)

Bende 2 haftadır dikkat ediyorum ama dün ipin ucunu kaçırdım

Hayırlı olsun topiğin bol bol ver inşallah...

sen 18 kilo mu verdiiiiinnn
tebriklerr
nasıl yaptın

Canım çol uzun zaman oldu 6 buçuk aydır bu işin peşindeyim fakat kaçamaklarım yüzünden uzun süre uğraştım hedefim 57 olmak ama iki gündür ipin ucunu kaçırdım nasıl toparlicam bilmiyorum bu kadar emeğin üzrine bir çizgi çekmek istemiyorum bakalım canım darısı sizlere inşalllah...

[INDENT[/INDENT]
okudum topiğinden helal olsunnn darısı başıma

Nasıl yaptığıma gelince bazı şeyleri hayatımdan çıkardım o kadar un ,tuz,şeker,kızartmaları çıkardım...öğünlerimi küçülttüm sporada başlamaya çalışıyorum ama bir türlü başlayamadım spor yapıp incelmek istiyorum...

tebrik ederim güzel vermişsin bende bugün ya bismillah dedim kendime üstelik ben hamburgercide çalışıyorum ve dısardan yememiz yasak.. seneye sözüm var nasipse bir senede 60 ları görürmüyüm bilmiyorum. bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor

tickerfactory.com dan canım

bir kere çok güzel başarmştım ya, diyet+pilates
piltes dedğim de sadece bölgesel yaptım, kalça ve bacak. sonuç süperdi, şimdi giremedğim şort üstümden düşüodu resmen
tine yapıcammm

bir kere çok güzel başarmştım ya, diyet+pilates
piltes dedğim de sadece bölgesel yaptım, kalça ve bacak. sonuç süperdi, şimdi giremedğim şort üstümden düşüodu resmen
tine yapıcammm

Plates çok yararlıymış ama onada top,lastik,çember gibi malzemeler gerekiyor bende üst bölge vahim...düşük belli pantolon birikimlerim var yanlarda...

İşinden dolayı zor ama yapabilirsin en azından ketçebı mayonezi kes tavuk menülerini tercih et..

alt -üst heryere birebir ya, kısa sürede sonuç alınıo,
ucuz çember last,k, ben hb den almştım, çember özellikler süper. ebruli, videolardan yapabilrsn canım
evde de yapmak kolay , iyi oluyo

herşey iradede ya o bu şu hikaye 6 ay yemeyiverelim yağlı şeyler alt tarafı 1 saat totmuzu kaldırıp hareket edelim braz. sonraki mutluluk paha biçilemez. azim azim azim

herşey iradede ya o bu şu hikaye 6 ay yemeyiverelim yağlı şeyler alt tarafı 1 saat totmuzu kaldırıp hareket edelim braz. sonraki mutluluk paha biçilemez. azim azim azim
hiç anlamadan kilo alıosun, bir gün dank ediyo offf kaç kilo olmuşum diye
ne acayip bişey ya

bu akşam doğum günü partisindeydik fotomu atayım da erkek arkadasımın yanında nasıl dobişko durduğmu cümle alem görsün D belki daha da azim olur hey allahım yaa

Bende bugün 57 kilo ile basladim hedef insALLAH 50
Aslinda yasim daha diyetler icin kücük ama böyle giderse cok kilo alicam ve yasim ilerledigindede veremiycem :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…