- 25 Ağustos 2009
- 753
- 32
- 318
- Konu Sahibi Aydinaydin
-
10 kilo vericem, ama garip garip diyet listeleriyle değil, ekmeği nerdeyse kesicem, tatlı zaten yemiyorum, bolll su içicem, normalde yediğim herşeyi yarıya indiricem. sigarayı da bıraktım gitti
veee akşamları pilates lastiğim ve çemberim, ben bikaç sene önce bu kişi ile bacaklarımdan 7-8 cm incelmiştim.
şimdii var mı benimle başlayan şekerler
10 kilo vericem, ama garip garip diyet listeleriyle değil, ekmeği nerdeyse kesicem, tatlı zaten yemiyorum, bolll su içicem, normalde yediğim herşeyi yarıya indiricem. sigarayı da bıraktım gitti
veee akşamları pilates lastiğim ve çemberim, ben bikaç sene önce bu kişi ile bacaklarımdan 7-8 cm incelmiştim.
Bende 2 haftadır dikkat ediyorum ama dün ipin ucunu kaçırdım
1 günden bişe olmazz, valla şööle toplanalım birbirimize gaz verelim, ben kafaya koydum gidicek bunlar
Hayırlı olsun topiğin bol bol ver inşallah...
sen 18 kilo mu verdiiiiinnn
tebriklerr
nasıl yaptın
[INDENT[/INDENT]
okudum topiğinden helal olsunnn darısı başıma
tebrik ederim güzel vermişsin bende bugün ya bismillah dedim kendime üstelik ben hamburgercide çalışıyorum ve dısardan yememiz yasak.. seneye sözüm var nasipse bir senede 60 ları görürmüyüm bilmiyorum. bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor
Nasıl yaptığıma gelince bazı şeyleri hayatımdan çıkardım o kadar un ,tuz,şeker,kızartmaları çıkardım...öğünlerimi küçülttüm sporada başlamaya çalışıyorum ama bir türlü başlayamadım spor yapıp incelmek istiyorum...
bir kere çok güzel başarmştım ya, diyet+pilates
piltes dedğim de sadece bölgesel yaptım, kalça ve bacak. sonuç süperdi, şimdi giremedğim şort üstümden düşüodu resmen
tine yapıcammm
tebrik ederim güzel vermişsin bende bugün ya bismillah dedim kendime üstelik ben hamburgercide çalışıyorum ve dısardan yememiz yasak.. seneye sözüm var nasipse bir senede 60 ları görürmüyüm bilmiyorum. bu arada kilo cetveli nasıl yapılıyor
hiç anlamadan kilo alıosun, bir gün dank ediyo offf kaç kilo olmuşum diyeherşey iradede ya o bu şu hikaye 6 ay yemeyiverelim yağlı şeyler alt tarafı 1 saat totmuzu kaldırıp hareket edelim braz. sonraki mutluluk paha biçilemez. azim azim azim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?