Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım alırız çok teşekkür ederimGenelde bu durumlarda başarılı oluyor aşılama, sperm yıkanıp direkt rahme bırakıldığı için. İnşallah pozitif sonuç alırsınız![]()
Bize ikisi de olur dedi doktor aşılamayı seçtik ama iyi mi yaptık bilmiyorum. Tüp bebeğin başarı oranı daha yüksekmişdualarım seninle canım benim de eşimin sprem kalitesiz ve morfoloji bozuktu ama ben aşılama yapmadım direkt tüp bebek yaptım şuan çok şükür 11 hafta içindeyim
hakkınızda hayırlısı ben beklemek istemediğim için yaptım tüp bebek aşılamayı dene nasip bilemezsin ilk seferde tutar nasipten öteye yol yoktur.Bize ikisi de olur dedi doktor aşılamayı seçtik ama iyi mi yaptık bilmiyorum. Tüp bebeğin başarı oranı daha yüksekmişUmarım bize de nasip olur. Sağlıkla kucağınıza alın
![]()
Evet hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederimhakkınızda hayırlısı ben beklemek istemediğim için yaptım tüp bebek aşılamayı dene nasip bilemezsin ilk seferde tutar nasipten öteye yol yoktur.
amin canım inşallah sizinde ilk aşılamada tutarEvet hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim![]()
Ya umarım yarın test vereceğim bütün regli belirtilerim var çok bir umudum yok ama Allahtan umut kesilmezbenim de durumum iyiydi, eşimin değerleri düşüktü. 2. denemede tuttu. tutmasaydı da üzülmezdim çünkü %10 tutma ihtimali var. olumsuz duruma da hazırdım. sizde üzülmeyin bir negatif olursa. düşük bir ihtimal tutması çünkü. olmazsa son değil sonuçta daha tüp bebek aşaması var. sadece olumlu düşünün olumlu olsun :)
Evet yarın test vereceğimhakkınızda hayırlısı ben beklemek istemediğim için yaptım tüp bebek aşılamayı dene nasip bilemezsin ilk seferde tutar nasipten öteye yol yoktur.