• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ameliyat oluyotum(Serhat Şibar)

Bugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.
Ameliyattan çıkıp biraz toparladıktan sonra sizinle deneyimlerimi paylaşırım.

Görüşmek üzere
Umarım ameliyatınız başarılı geçmiştir.
İstediğiniz sağlıklı ve güzel buruna kavuşursunuz.
Şimdi den geçmiş olsun.🌸✨

Bugün iki kez ertelenen burun ameliyatımı Gazi üniversitesinde oluyorum. Serhat hoca ameliyatımı yapacak,umarım sorunsuz ve güzel geçer.

Görüşmek üzere
Geçmiş olsunn :) Sabırsızlıkla yorumlarınızı bekliyoruz.

Merhaba ameliyatım rahat geçti,bugpn hastaneden taburcu oldum evdeyim. Çok şükür hiç bir ağrım sızım olmadı,şişliklerde bugün oluşmaya başladı. En büyük sorunum nefes alamamak şuanda. Ne kadar sürer bilmiyorum ama burnum tıkalı buda normal ve en zorlu süreç sanırım. Ama doktorumdan hemşirelerden personelden kesinlikle çok memnunum. Her konuda bilgilendirici ve güler yüzlülerdi bu da hastanelerde en çok aradığınız şeylerden birisi. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam ederim

Merhaba canım,ameliyat sürecim çok rahat geçti. Ameliyat sonrası biraz sorun oluyor ister istemez nefes almak gibi onun dışında burun ödemi ve hafif sızlamalar oluyor . Ben de oldu hiç olmayan da var. Inşallah sen ağrısız sızısız atlatırsın. Ama korkma hiç biri dayanılmaz değil ufak tefek şeyler

Görüşmek üzere
merhaba geçmiş olsun ne kadara ameliyat oldunuz acaba

Görüşmek üzere
Merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum ?Doktor arıyorum memnun kaldınız mı nasıl oldu burnunuz istediğiniz gibi mi ?Yardımcı olursanız çok sevinirim :)

Merhaba ben serhat bey den de hastaneden de çok memnunum hic sorun yaşamadım. Maddi olarak da sarmadı bizi o yüzden tavsiye ederim

Evet sekil olarak da memnunum zaten cok doğal olsun istiyordum, söylemesem kimse anlamaz. 1650 tl ödedik
Özelden atar mısınız fotoğrafınızı rica etsem Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim.Bir de siz ne zaman görüştünüz ne zamana ameliyat günü verdi ? Geç veriyor mu ?

Özelden atar mısınız fotoğrafınızı rica etsem Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim.Bir de siz ne zaman görüştünüz ne zamana ameliyat günü verdi ? Geç veriyor mu ?
Ben aslında geçen yıl ocakta almıştım randevuyu martta olacaktım pandemi olunca ertelendi,sonra kasımda olacaktım covid oldum 😀 aralıkta gittim şubata gun verdiler sonunda oldum 😀

Ben aslında geçen yıl ocakta almıştım randevuyu martta olacaktım pandemi olunca ertelendi,sonra kasımda olacaktım covid oldum 😀 aralıkta gittim şubata gun verdiler sonunda oldum 😀
Ay çok geç olmuş gitsem 1-2 aya verirler mi acaba.Şey acaba burnunuzu özelden atma şansınız var mı rica etsem ? Serhat hocanın yaptığı burunları hiç görmedim de ben.Rica etsem atar mısınız?

Back