Bugun ameliyat oluyorum ( Hasan fındık)

Juf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
50
12
Evet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım

not: foto albumume resimler yükledim :))

Son düzenleme:
Evet kızlar suan hastanedeyim...stresliymiş cidden kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.
Galiba yarım saate girmiş olacağım
Merhaba :)) Büyük ihtimal ameliyatını olmuş koridorlarda yürüyüşlerini yapıyorsundur :KK34: Geçmiş olsun :KK19: Hasan beye kendini,beklentini anlatabildiysen hayal ettigin sonuçlara ulaşacaksın emin ol :KK34: Bende meme büyütme ameliyatımı Hasan beye oldum,üç sene oldu..Çok şükür çok memnun kaldım :nazar::nazar: İnşallah en az benim kadar mutlu,sorunsuz süreçlerin olur canım :KK19:

Merhaba geçmiş olsunnn :KK71: inşallahh ameliyetın güzel gecmiştir ve istediğin ölçülere kavuşmussundur. :97:

325 cc kas altı yerleştirildi.
Hareket ederken Zorlanıyorum onun haricinde ağrım yok.
Ameliyatta sıkıntı yoktu zaten anlamıyorsunuz :))
Ama sonrası cok kustum genel anestezi sonrası ılacı vücuttan atmaya çalıştığı için oluyormuş.
Yatıp kalkamıyorum göğüs cevresi cok. Kasıyor.

Ama sonrası cok kustum genel anestezi sonrası ılacı vücuttan atmaya çalıştığı için oluyormuş.

Gecmis olsunn :) benimde kas alti bgn 4. Gunum zamanla iyilesicez :)

Çok geçmiş olsun, ben de burun ameliyatı oldum 5 gün önce. Sonrası zor ameliyatların. İnşallah gün geçtikçe daha iyi olacaksın.

Daha rahatmısın acaba yatıp kalkarken?

Ben bi hafta sonra çalısmaya başlayacağım zorlanırmıyım diye merak ediyorum

Cnm kendim yatip kalkiyorm ben ilk gundwn beri ama agri cok tabi :) ben acikcasi calisabilcek gibi degilim ama kisiye gore degisebiliyor tabi...

Daha rahatmısın acaba yatıp kalkarken?

Ben bi hafta sonra çalısmaya başlayacağım zorlanırmıyım diye merak ediyorum

Canim geçmiş olsun. Ben de 6. Günümde okula gitmistim sıkıntı olmadı.sadece goguslerimde ağırlık hissetmistm. Masa basi islerde zorlanmazsin.ikinci haftadan sonra ağırlık hissi de kayboluyo zaten. Hayırlı olsun yeni Cicislerin:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suan sabaha göre bıle daha iyiyim.ama ne yazık ki masa başı çalışmıyorum.dişhekimiyim ve kollarlar çalışıyoruz malum.
Zorlanırım gibi geliyor ama hafta bi geçsin bakalım :KK16:
Kollarım ve göğsüm zorlanıyor hareket ederken ama agrı eşiğim de yüksek dayanabiliyorum .yine de zorlamamam gerek diye dinleniyorum....

Herkese de teşekkür ederim gecmıs olsun dilekleriiniz için

bende temmuz ayında olucam amelıyat..275 dedı doktor ...51kg yum..167 boyum.. mentor yuvarlak takılıcak..daha ayrıntılı konusucaz elbet doktorla.da benım ıstedıgım cok buyuk durmasın ya ????:KK50:

bende temmuz ayında olucam amelıyat..275 dedı doktor ...51kg yum..167 boyum.. mentor yuvarlak takılıcak..daha ayrıntılı konusucaz elbet doktorla.da benım ıstedıgım cok buyuk durmasın ya ????:KK50:

zayıfsınız baya ama buyukluk kuçukluk de omuz genıslıgı bel basen cok onemlı..
orantılar önemli yanı.

yarın 3.doktora gıdıcem bılgı almaya bakalım o ne dıycek :26:
2 doktorda farklı seyler soledı cunku bana..kafa halıyle karıştı bende zaten net bılgım yok :KK43:

Suan sabaha göre bıle daha iyiyim.ama ne yazık ki masa başı çalışmıyorum.dişhekimiyim ve kollarlar çalışıyoruz malum.
Zorlanırım gibi geliyor ama hafta bi geçsin bakalım :KK16:
Kollarım ve göğsüm zorlanıyor hareket ederken ama agrı eşiğim de yüksek dayanabiliyorum .yine de zorlamamam gerek diye dinleniyorum....

Merhaba Jufcum, ben de hasan beye perşembe günü ameliyat olacağım. 1 ay oldu bile senin herhalde. her şey yolunda mı nasıl hissediyosun? bir de 325cc yazmışsın çok büyükler mi?

Merhaba Jufcum, ben de hasan beye perşembe günü ameliyat olacağım. 1 ay oldu bile senin herhalde. her şey yolunda mı nasıl hissediyosun? bir de 325cc yazmışsın çok büyükler mi?

evet 1 ay doldu.herşey guzel gayet iyiyim.
bazı insanlar agrı sızı olaylarını çok abartarak anlatıyorlar bence .
ben cok agrı olacagını dusunmuştum .ama gecici nasıl olsa umurumda değildi agrı fılan.ama hiç ağrımadı nerdeyse.

325 cc bence cok buyuk degıl ama ben omuzlu ve genıs basenlı bırıyım.mınyon bırıne buyuk gelebilir.
gayet dolgun suan,önceden sönmüş balon gibiiydiler :))

bence en önemlisi doktoruna ne istediğini gerçekten guzelce anlatabılmek.hasan bey işinin ehli zaten.
ne istediğini söylediğinde o olabılecekleri anlatıyor zaten.

buyuk ıstemıyorum ya da dekolte ıstıyorum gibi şeyleri mutlaka söyle bence..
ya da doğal mı ıstıyorsun ,

ben buyuk ıstıyordum ama doğaldan uzaklaşmak da ıstemıyordum,top gıbı duran gögüslerden hoşlanmıyorum bana çok yapay geliyor.
bana kaç cc koyacagını önceden söylemedi bile ..

evet 1 ay doldu.herşey guzel gayet iyiyim.
bazı insanlar agrı sızı olaylarını çok abartarak anlatıyorlar bence .
ben cok agrı olacagını dusunmuştum .ama gecici nasıl olsa umurumda değildi agrı fılan.ama hiç ağrımadı nerdeyse.

325 cc bence cok buyuk degıl ama ben omuzlu ve genıs basenlı bırıyım.mınyon bırıne buyuk gelebilir.
gayet dolgun suan,önceden sönmüş balon gibiiydiler :))

bence en önemlisi doktoruna ne istediğini gerçekten guzelce anlatabılmek.hasan bey işinin ehli zaten.
ne istediğini söylediğinde o olabılecekleri anlatıyor zaten.

buyuk ıstemıyorum ya da dekolte ıstıyorum gibi şeyleri mutlaka söyle bence..
ya da doğal mı ıstıyorsun ,

ben buyuk ıstıyordum ama doğaldan uzaklaşmak da ıstemıyordum,top gıbı duran gögüslerden hoşlanmıyorum bana çok yapay geliyor.
bana kaç cc koyacagını önceden söylemedi bile ..

geçmiş olsun canım güle güle kullan.

dekolte isteyince yuvarlak mı koyuyorlar. arkadaşılk yolladım kabul edersen sevinirim:KK9:

geçmiş olsun canım güle güle kullan.

dekolte isteyince yuvarlak mı koyuyorlar. arkadaşılk yolladım kabul edersen sevinirim:KK9:

Normal hayatını engel koyar mı hiç bilgim yok bu konuda patlama riski yüzede kaçtır nasıl patlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Normal hayatını engel koyar mı hiç bilgim yok bu konuda patlama riski yüzede kaçtır nasıl patlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yanlışmı etiket yaptınız anlamadım :KK9:
bana mı soruyorsunuz:KK3:

X