Buğulu Satırlar

Sana sarılmak...:69: Kokunu içime çekmek,kalbinin attığını hissetmek,nefes alıp verişini hissetmek.:78: Zaman dursun istedim,bitmesin o an istedim.:70: Allahım sana şükürler olsun.:16: Karanlık gecelerim son buldu o hayatıma girdiğimden beri.Hasretle bekledim,beni sevmesi hem de çok sevmesi için yalvardım sana.Şükürler olsun Rabbim kabul ettin dualarımı.:17::17: Sana binlerce kez şükürler olsun.Nankörlük ettiğim için,yaptığım yanlışlar için beni affet yüce Rabbim ! :14::14:

Ve sen...Sevdam,ömrüm,ruhum...Ne desem eksik kalıyorsun be adam ! :69::78: Sana kavuşmak istiyorum.:14: Senden ayrı bir an geçirmek istemiyorum.:95: Seninle uyumak istiyorum.:77:

Seni deli gibi seviyorum.:17::nazar:

Bugün gidiyorsun.:14::14:Zaman seninleyken ne çabuk geçiyor.:5: Seni özlemek de çok güzel.:31: Ne yapalım,sabır.:31:

Seninle 2 yıl.:16::16::16:

Ne çabuk geçti zaman öyle değil mi ? Daha gün gibi hatırlıyorum ilk günlerimizi.Neler yaşadık,neler atlattık.:16: Acı,emek,gözyaşı,tutku,hasret...Neler sığmadı ki bu iki yıla öyle değil mi ? Büyüyorum seninle,her gün bir şeyler katıyorsun hayatıma.Sabretmeyi öğrendim seninle,zorluklarla mücadele etmeyi.Ömrümü seninle geçirmek istiyorum,seninle yaşamak ve yaşlanmak istiyorum.Seni çok seviyorum.:17:

Nice yıllara bebeğim.:nazar:

seni askere yolladığımız gün dün gibi aklımda.460 tane koskoca gün vardı sayacak.yediğim içitiğim herşey boğazıma düğümleniyodu.şimdi ise sadece 53 gününmüz kaldı asker yarimmm.seni çok özledim.şafak azaldıkça hasretim çoğalıyo.gel artık

Son kibrit çöpüm gibi sakladım seni.
Rüzgarlıydı hava.
Tiryakiydim üstelik.
Yakmadım seni.

:31::31::31:

Back