Buğulu Satırlar

Yupppiiii......:62::62::62::62::62::64::64::64::66::66::66:

Adliyeye gideceğiz,karakola gideceğiz ama olsun.Görüşeceğiz ya,gerisi boş.:97::97::97:

Ömrümmm.:17:Sabahtan akşama kadar seninle beraber olmak,hediyelerini ellerimle vermek,mutluluğunu görmek,seninle yemek yemek,ayaklarımız şişene kadar yürümek ne güzelmiş.:17::nazar::nazar::nazar:

Hele bugün hiç tanımadığımız jandarmalar,camide gördüğümüz amca ve teyze bizi evli sandılar ya,nasıl mutlu olduk.:17:Rabbim inşallah hep beraber eyler bizi.:nazar::nazar::nazar:

Aynı şehirde nefes almak ne güzelmiş.:nazar:İliklerime kadar mutluyum.:17:

Bugün ben de resmi işlerle uğraştım ama onsuz... Hayat böyle daha bi ağır :31::50:

Gözümün nuruuu.:17: Akşam dersaneye giderken yaptığın sürprizi de yerim seni de.:nazar::17: Tam 1 saat benim çıkmamı bekleyip,hiç ummadığım bir anda,elinde kıpkırmızı bir gülle nasıl da geliverdin yanıma ? :17::38::nazar: Çok korktum başta,ama öyle mutlu oldum kiii...:16::16::16: Sana sarılmak istedim caddenin ortasında.:17: Dersaneye de senle gitmek bir başka güzeldi.:17:

Her sıkıntı,her zorluk geçecek inşallah aşkım.Ve biz birbirimize kalacağız.:17:

Bebeğim... sevdiceğim, sırdaşım güzel gözlüm...

Neler yaşadık neler gördük iyi kötü ne günleri geride bıraktık ..

Biz bize geçti zamanımız bebeğim.. Neler dendi kıskanıldık, imrenildik..

Alalh yolumuzu açık etsin bebeğim..:nazar::nazar:

Maşallah deyin :nazar::nazar:
Gönlün güzel olsunki hayatına yansısın Allah dert vermesin :16:

Hep aşkla huzurlu mutlu sağlıklı kalalım. Maddiyat muhim değil bebeğim Ben sana çorbada yaparım Balıkta :48:

Biz beraber olalımda sen üzme o tatlı canını canını yediğim :17:

Dertlerin seni aşmış düşünme aşkım ben yükünü sırtından azda olsa üslenmeye geldim :17: :69:

Bugün doğum günün bebeğim.:14::14: Ve yine ayrıyız,yine uzağız.:5::5:

Daha ne kadar sürecek bu hasret ? :85::59:

Senin o mesajlar yazan güzel ellerini öpmelere doyamam kiii....:17::17: Ne güzel hayaller kurduk akşam değil mi 2013 için ? :31: Artık içimi ferah tutacağım bebeğim,söz veriyorum sana.:48: Kabul olmuş duam,gerçek olmuş rüyamsın sen benim.:nazar::nazar:

Yoruldum.:14:Çok yoruldum.:14:Nerdesin ? :14: Her gün daha da büyüyor özlemim,acım.:5: Bitsin artık tüm sıkıntılar.:14:

Öğretmenler günümüz kutlu olsun ab-ı hayatım.:17::17: Birlikte nice güzel günlere inşallah.Bana sevmeyi,sevilmeyi öğreten,kışımı bahara çeviren adamım ! Seni seviyorum.:17:

Sana yollayacağım ders notlarının içine Probis,Çokonat,vişne suyu da koyacağım.:17:Afiyetle ye ders çalışırken.:8: Yüzündeki o kocaman gülümsemeyi yine göremeyeceğim ama kargo gelir gelmez telefona sarılacaksın ve ''Eşşeksin.''diyeceksin.:9::16:

Kargoya verdim notları,mamaları.:17:Bir an önce ulaşsın eline inşallah.:17:Çook özledim seni çook.:14:

Çözdüğümüz her soru,tekrar ettiğimiz her konu evliliğimize doğru küçük birer adım sevgilim.Adımlarımız küçük diye bizi küçümseyenlere bakma sen.Büyük sıçramalardan önce küçük adımlar atılır hep.:16: Sabret aşkım.

Back