Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ömrümmm.Sabahtan akşama kadar seninle beraber olmak,hediyelerini ellerimle vermek,mutluluğunu görmek,seninle yemek yemek,ayaklarımız şişene kadar yürümek ne güzelmiş.
Hele bugün hiç tanımadığımız jandarmalar,camide gördüğümüz amca ve teyze bizi evli sandılar ya,nasıl mutlu olduk.Rabbim inşallah hep beraber eyler bizi.
Aynı şehirde nefes almak ne güzelmiş.İliklerime kadar mutluyum.
Gözümün nuruuu. Akşam dersaneye giderken yaptığın sürprizi de yerim seni de. Tam 1 saat benim çıkmamı bekleyip,hiç ummadığım bir anda,elinde kıpkırmızı bir gülle nasıl da geliverdin yanıma ? Çok korktum başta,ama öyle mutlu oldum kiii... Sana sarılmak istedim caddenin ortasında. Dersaneye de senle gitmek bir başka güzeldi.
Her sıkıntı,her zorluk geçecek inşallah aşkım.Ve biz birbirimize kalacağız.
Senin o mesajlar yazan güzel ellerini öpmelere doyamam kiii.... Ne güzel hayaller kurduk akşam değil mi 2013 için ? Artık içimi ferah tutacağım bebeğim,söz veriyorum sana. Kabul olmuş duam,gerçek olmuş rüyamsın sen benim.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun ab-ı hayatım. Birlikte nice güzel günlere inşallah.Bana sevmeyi,sevilmeyi öğreten,kışımı bahara çeviren adamım ! Seni seviyorum.
Sana yollayacağım ders notlarının içine Probis,Çokonat,vişne suyu da koyacağım.Afiyetle ye ders çalışırken. Yüzündeki o kocaman gülümsemeyi yine göremeyeceğim ama kargo gelir gelmez telefona sarılacaksın ve ''Eşşeksin.''diyeceksin.
Çözdüğümüz her soru,tekrar ettiğimiz her konu evliliğimize doğru küçük birer adım sevgilim.Adımlarımız küçük diye bizi küçümseyenlere bakma sen.Büyük sıçramalardan önce küçük adımlar atılır hep. Sabret aşkım.