Özledim.Sadece bir kelime nasıl anlatabilir ki içimde kopan fırtınaları.
Yine gittin.Yine mesafeler var aramızda.
Ne zaman bitecek bu hasret ?
kusura bakma bişiler yazmak istedim. çünkü benim yaptığımı yapıyorsun. ben nete değil kagıtlara osmanlıca yazardım kimse bilnesin diye. 7 yıl tam 7 yıl bekledim. askere gitti 15 ay kaç defa ziyaret,ne gittim( mesafe 4 satti, azdı size göre) sonra o geldi iş aramaya başladı, bense başka şehirde okulumu bitirmeye çalışıyordum. hep derdim gün gelir de biz de evlenir miyiz? diye. o kadar çokhayal kurdum ki. ağlamak çare değil emin ol çünkü onun da enerjisini alıyorsun. askerden geldikten sonra 2 yıl iş aradı. askeriyede sınava girdi 98 puan aldı ve alandı. işte böyle tatsız şeylerde atlattık. nette devamlı iş ilanlarına bakıyordum, iş başvuruları yapıyordum.
ve ne oldu biliyorusun..... okulum uzama durumundaydı. tek derse kaldım. o arada sevdiğim bi iş başvurusundan olumlu haber aldı. o bir ayda ben sınavımı geçtim o işe başladı. nişanlandık ve 2 ay içinde evlendik. 1 yıl 3 ay oldu.
içini rahatlatır mı bilmiyorum ne kadar bekleyerek yaşarsanız sanırım o kadar güzel bi evlilik oluyoruöarım dileklerin gerçekleşir....
kusura bakma bişiler yazmak istedim. çünkü benim yaptığımı yapıyorsun. ben nete değil kagıtlara osmanlıca yazardım kimse bilnesin diye. 7 yıl tam 7 yıl bekledim. askere gitti 15 ay kaç defa ziyaret,ne gittim( mesafe 4 satti, azdı size göre) sonra o geldi iş aramaya başladı, bense başka şehirde okulumu bitirmeye çalışıyordum. hep derdim gün gelir de biz de evlenir miyiz? diye. o kadar çokhayal kurdum ki. ağlamak çare değil emin ol çünkü onun da enerjisini alıyorsun. askerden geldikten sonra 2 yıl iş aradı. askeriyede sınava girdi 98 puan aldı ve alandı. işte böyle tatsız şeylerde atlattık. nette devamlı iş ilanlarına bakıyordum, iş başvuruları yapıyordum.
ve ne oldu biliyorusun..... okulum uzama durumundaydı. tek derse kaldım. o arada sevdiğim bi iş başvurusundan olumlu haber aldı. o bir ayda ben sınavımı geçtim o işe başladı. nişanlandık ve 2 ay içinde evlendik. 1 yıl 3 ay oldu.
içini rahatlatır mı bilmiyorum ne kadar bekleyerek yaşarsanız sanırım o kadar güzel bi evlilik oluyoruöarım dileklerin gerçekleşir....
Rahatlatmak ne kelime,resmen bizi anlatmışsın.Burada beni anlayan insanlarla paylaşmak güzel,o yüzden buraya yazıyorum.Evet ağlamak çare değil yerden göğe kadar haklısın. Kesinlikle emek verince,ne kadar beklersen o derece tatlı oluyor buna artık eminim.
Seni hep görmek isterim burada.Bu zor günlerimizde Rabbim gönderdi seni,tesadüf olamaz bu.Rabbim mutluluğunuzu daim etsin,bizlere de nasip etsin inşallah.
tabiki neden olmasın. acı çekmek güzeldir çekmeyen bilmez. ben şunu düşünürdüm " benim ona karşı hissettiklerim aşk gibi basit bişi olamaz" çünkü anlatılan aşkın çok üzerindeydi duygularım. sosyal yaşama adapte olamıyordum. şuna emin ol 7 yıl boyunca hayal kurmadan uyudugum bi gün olmadı. sen çok şanslısın. çünkü seviliyorsunda.
"ÖLMEKTİR YAŞANAN TEK BAŞINA; AŞK İKİ KİŞİLİKTİR." birinizden biriniz sevmekten vazgeçerse aşk biter.
hep öyle kalsın olur mu? bu kadar beklemenin özlemin ardından ayrılmak çok kötü. böyle bir çok olaya tanık oldum.
zamanla acıyla pişmeye başlıyosun, duyduğun acı sıradanlaşıyo. acaba daha mı az seviyorum artık demeye başlayacaksın ilerde(bu şeytanın oyunudur) sakın yarı yolda kendini de onu da bırakma. kuracagınız hayaller hiç bitmiyo. önce isteme günü hayal edilir, sonra düğün sonra balayı, sonra bebek
öğrenci misin?
hiç sıkıntı yapmayın nikah ve ölüm tarihi değişmezmiş. naparsanız yapın evliliğe giden süreci hafif atlatmaya çalışın. ne okuyosun ve nerde okuyosun?
bu arada netlerin süper
Evet orası öyle tabi.İkimiz de Türkçe öğretmeniyiz
Teşekkür ederim.
güzel yer tadını çıkarşuan çıkmak zorundayım yarın görüşmek üzere iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?