Buğulu Satırlar

bugu_su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
4.595
6
46
Diğer
Koca bebeğim,birtanem...Seni öyle özlüyorum ki.İkinci yılımız bitecek kısa bir zaman sonra.Ama biz yalnızca ilk dört ay beraberdik,yan yanaydık.Ondan sonrası hep ayrılık,hep hasret.

Çok hassasım bugünlerde biliyor musun ? Yokluğun her zamankinden daha fazla acıtıyor canımı.Bazen yoruluyorum,düşecek gibi oluyorum.Resimlerini öpüyorum işte o zaman,bana gülümseyerek bakan resimleri.Dışarı çıkıyorum bazen,her yerde sen canlanıyorsun birden.Sanki her köşe başından çıkıvereceksin gibi.

Okul da acı veriyor bana bazen.Seninle çay içtiğimiz yerler,ayak bastığımız çimler...Gülümsüyorum,maskelemeye çalışıyorum acımı ama bir yanım hep eksik.Gerçekten güçlü müyüm,güçlü olmam gerektiği için mi böyleyim bilmiyorum.

Çok zormuş uzaklık gözbebeğim.Ne acılar yaşadık,ne çok gözyaşı döktük.Hayat hiç kolay olmadı bize bugüne dek.Çok imtihanlar yaşadık.En acısı uzaklık elbet,ve sonraki işsizlik. Elinden geleni yapıyorsun,farkındayım;ama daha zamanı var demek ki.Belki bu yılın sonunda aynı yere atanırız. Olur mu dersin ?

Sabretmeyi öğrettin sen bana.Acıyı yüzünü ekşitmeden yudumlamayı.Uzaktan sevebilmeyi.

Daha yazacak çok şeyim var aslında ama toparlayamıyorum.

Burası sana sevgimi haykırdığım defterim olsun bundan sonra.

Geceleri daha çok hissediyorum yokluğunu biliyor musun ?

Yurt odasında tek başımayım.Sabahtan akşama kadar ders çalışıyorum.

Ama akşamları ?

Yanımda olsaydın salep içerdik değil mi ? Pastanelere ne zaman sorsak olmazdı.

Ellerimle yapardım ben sana burada olsaydın.

Mis gibi tarçın kokusu yayılırken odaya,kara gözlerinde kaybolurdum.

Seni çok özledim.

Hüznün en derinini yaşıyorum yine bugün.Okyanuslarda kırık dökük bir sandalla yol almaya çalışıyorum.Odada yankılanan Kazım Koyuncu'nun sesi...''Bana kimse sen gibi sarılmadı.''diyor ya.

Hava öyle güzel ki bugün.Çıktım öylesine.Markete gittim.Sağıma soluma bakmadım hiç.

Güçlü görünmekten çok yoruldum ömrüm.

Akşam yemeğimi yedim az evvel. 8 kişiydik masada. Ama ben yine yalnızdım. Ve bu yalnızlık daha ne kadar sürecek bilmiyorum.Sabahları uyanınca solumda duvarı değil,kömür gözlerini görmek istiyorum.Gök gürlediği zaman yorganın altına saklanmak değil,sana sarılmak istiyorum.''Korkma,ben yanındayım.''demeni.

Çok mu şey istiyorum ?

Çok hastayım aşkım.:105: Sana belli ettiğimden çok daha fazla. Ama sen üzülme diye söyleyemiyorum. Bu akşam dersanem başlıyor.Söz veriyorum sana,çok çalışacağım. 2013 bizim yılımız olacak inşallah,aynı okula atanacağız.

İşimiz olunca zaten gerisi çorap söküğü gibi gelecek inşallah.:123:

Seni çok özledim.

Dün gözünden ameliyat oldun bugün belinden oluyorsun. Ve en acısı,bu zor günlerinde yanında olamıyorum. Telefondan ne kadar yetiyorum bilmiyorum. Ne yapsam ne etsem az geliyor gözüme. Ah bu mesafeler,ah bu işsizlik...

Rabbim yardım et,ne olur.

Gece üçte attığın mesaj,ve sabah gün doğarken birbirimize attığımız mesajlar... Günümün her anında yanımda olduğunu bilmek çok güzel biliyor musun ? Bugün memleketime gidiyorum,bayram tatili için.Döndüğümde doğum gününe 5 gün kalmış olacak ve ben koşa koşa PTT'ye gideceğim. Sana o hediyeleri sarılarak vermek varken,o hediyeleri bir kargocu verecek,seni o görecek.

Yine de şükürler olsun,kalbin benim için atıyor ve benimsin.

Evimdeyim bebeğim.Aramızdaki mesafe 15 saate çıktı böylelikle. Bu aralar seni çok sık görüyorum rüyalarımda.Hoş,başka nerede görebileceksem sanki. Geçecek bunlar inşallah,inanıyorum. Seni çok çok çok özledim.

Ben de şuan Ömrüm'ün yanında olmak için neler vermezdim...Çok özledim....

Dünyanın en zor şeyiymiş,en çok sabır isteyen işi...Uzaktan sevmek. Kim demiş,uzaktan sevmek en güzelidir,diye.Boş konuşmak kolay elbet,sen bir de yaşayana sor. Bugün yine sinir harbindeyim ömrüm,kendimle savaşıyorum.

Canım inşallah kavuşursun en hayırlı en güzel şekilde üzülme çok lütfen..Sabrının sonu güzel olacak buna inan inşallah

Ne zor zamanlar geçiriyoruz. İki gün önce ailen kaza yaptı ve ben yine yanınızda olamıyorum. Ama kalbim dualarım sizinle ömrüm. Rabbim kardeşine şifa versin,umarım bir an önce iyileşir.

Yardım et Rabbim.

Olmadı ömrüm. Yapamadım,86 puanda kaldım. 90 üstü alacaktım oysa,güveniyordun bana,güvenini boşa çıkardım. Atanacaktım,işim olacaktı. Özür dilerim aşkım,çok özür dilerim.

Bir bayram daha geçti senden ayrı.Senden uzakta. Neşesizim,halsizim,yorgunum. Perşembe günü seni bir saat bile olsa göreceğim ya,şükürler olsun.

Bebeğim, sensiz ayrı geçirdiğim 2 ay da bitti sonunda. Özlūyor muydum ? Hem evet hem hayır aslında. Senden ayrılan bendim. Benimle ilgili onca hayalin olduğunu bilmeme rağmen ben ayrıldım senden. Ama sanma ki seni sevmediğim için ayrıldım. Senden severek ayrıldım ve çok acılar çektim. Bunları sana da anlatmaya çalıştım ama dinlemedin, inanmadın. Benimle oynadın dedin bana. Bu acıttı canımı. O kadar birliktelikten sonra nasıl söylersin benimle oynadın diye. Ama böyle olmalıydı aşkım. Özūr dilerim her şey için. Kendine iyi bak sevgilim...

Bir bayram daha geçti senden ayrı.Senden uzakta. Neşesizim,halsizim,yorgunum. Perşembe günü seni bir saat bile olsa göreceğim ya,şükürler olsun.

Ahhh nerede bizde o şans. Biliyordum olmayacağını,görüşemeyeceğimizi.Taş basmaya alıştık artık. Biz zaten birbirimizinden habersiz görmeden sevmeye başlamadık mı birbirimizi ?

Ne yapalım sabır.Çok acı ama sabır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…