Bugnden itibaren bende spor yapcam

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
uzun zamandir düsünüyordum daha dogrusu esim hep diyip duruyordu gel sende kendin icin birseyler yap diye....
ben arada sirada kosuyorum yada yürüyüse cikiyorum ama yeterli olmmuyor...
bugün esim ile fitnes-center´e gittim ve orada benim icin uygun olan spor aletlerini denedim ve hemen kaydimi yaptirdim ..
kayit yaptirmamim sebebi ise hem orada yaptigim hareketleri ben evde kendim asla yapmamam ve oarada harcadigin 1 saat benim icin kar olacak hem stres atabilmem icin hemde kendim icin birseyler yapmis olacam böylelikle

sizlere söylemek istedigim eger spor yapmak istiyor ve zamanimiz yok diyorsaniz o icinizdeki hayir ´i yenin ve evet deyip kendiniz icin birseyler yapin...vereliniortak

sevgilerle

tebrikler canım . Kolay gele. bende evde yapmaya çalışıyorum. Kesinlikle "kendine zaman ayırmalısın" konusuna katılıyorum.

Bu kararın konusunda seni kutluyorum canım.alkisalkisalkis
Devamını getirmen dileğiyle.
İnsanın kendine zaman ayırması hemde sağlık için çok iyi yapmışssın.
Müthiş stres atıyor insan hemde eğlenceli oluyor.:kaydirigubbakcemile2
Yıllar önce bende devam etmiştim.Çok iyi gelmişti.

Eğer spor salonuna gidemiyorsanız evde spor yapmanın çeşitli yolları var.mesela evimizde bulunan malzemeler.en basit örnek 1 litrelik kola şişesi veya su şişesi. ıçini su doldurarak dambıl olarak kullanabilirsiniz.çeşitli hareketlerle hem kollarınızı hem sırt bölgenizi hemde göğüs bölgenizi çalıştırabilirsiniz.mesela kalça sorunu veya takıntısı olanlar durdukları yerde kalçalarını kasarak sıkılaştırabilirler.etrafınıza bir bakın spor yapmak için bir sürü malzeme sizi bekliyor :)

X