• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn iim ok acyor 17.06.09

deryainci

bebek geldi :))))
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
2.027
16
158
45
merhaba arkadaşlar.....
dünden beri içim çok acıyor..... benim akrabam hiç yok annem babam ve 2 kardeşim var...
nişanlımın ailesi oldukça kalabalık.... neyse ...
nişanlım ve ben düğün yapmamma kararı aldık... ama babası babama biz düğün yapacağı söylede böylede anlatmış bizim haberimiz sonradan oldu....
nişanlımda babasını almış konuşmuş yapmayalım kız tarafı yok düğün yaparsak üzüecekler diye.. babasıda tamam dedi... sonra babamla tekrar konuştular, babam onlar gittikten sonra başladı oyumu oynuyorlar yapacağız diyorlar atıp tutuyorlar şimdi de vazgeçtik diyorlar dedi... bende baba ben söyledim kimsemiz yok ne yapacağız düğün salonunda laf edecekler zaten düğün olursa kocaeli tarafında olacak ve benim arkadaşlarım ve senin tanıdıkların oraya kadar gelmez dedim..... yinede senin lafınla iş mi yapıyorlar paraları yok atıp tuttular şimdi de kenara sıkışınca kimse yok boşuna masraf dediler ...
haklı tamam bu konuda babacım haklı...
dün nişanlım geldi.... bizim akrabalar eş dost düğün istiyor hem senin babanda bozulmuştu sevinir dedi... bende dedimdiki çocuk oyuncağı gibi oldu nikah günümüzü bile aldık akşam yemek için ailece nerdeyse onu ayarlıyorduk babamda biliyor...
babmla siz konuşursunuz ben gidip ağzımı açmam kıyamet kopartır dedim tamam babam babamla konuşur dedi.....
offfffffffff daralıyorum hem babamın tepkisinden korkuyorum hemde düğünde hiç yakın bir arkadaşım bile olmayacak tek başımıza birde laf edecekler torba değilki binbir çeşit insan var kız tarafını oracaklar yok annesi babası ve 2 kardeşi....
nikah yapsaydık büyük bir firmada çalışıyorum burdaki bütün iş arkadaşlarım bir önceki iş yerinden arkadaşlarım mahallden arkadaşlarım hepsi gelecekti... otobüs tutsak bile gelmezler biliyorum:sinifsinif:
bunlar şimdi sırf altın için yapıyorlar düğünde çok altın takılır nikah çok kalabalık olamz diyorlarmış...
ama takılanlardan bir kuruş vermem düğün salonuna haberin olsun ona göre plan yapın dedim.. istemiyorsan planımızı bozmayalım nikah ve akşam yemek yapalım dedi bende siz karar verin sonra senin yüzünden düğün yapmadık lafını duymak sitemiyorum ve babamla hemen konuşun dedim:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım stresli bir dönem, hele böyle aileler evleneceklerden daha çok konuşunca
strese girmen doğal ama içini acıtma bu kadar
düğün yapılmasını istemiyorsanız yapılmayacaktır...
bu nişanlında biter bence, yapılmayacak o kadar diyecek...
senin evliliğin, senin nikahın, senin istediğin gibi olur
sen tadını çıkarmaya bak, üzülme, vakit geçtikten sonra tüh keşke o kadar stres yapmasaydım diyeceğine eminim...
hem aileye karşı da baştan net tavırlar içinde olman ilerde senin hayrına...
istemediğinizi kesin bir dille ifade edin

hee ama isterseniz de hiç kimsem olmayacak diye düşünüp üzülme, KK ne güne duruyo :teytey:
ben gelirim valla delikafadulden
halay başı bile olurum :teytey:

bir yerdende eksik kal çenebaz::::::::::::)))
bencede üzülme nişanlın anlayışşlı biri sanırım siz ne isterseniz onu yaparlar sen kkyı çağır yeter

evet canım ben gebze kocaelinde oturuyorum bende gelirim tutarım çenebazın elinden halayın ağasını çekeriz sen söle yeterki zamanını arkadaşlızlık nedemekmiş kk ne güne duruyor bi toplanırsak görüürler kız tarafını.üzme cnm kendini herşeynb hayırlısı..

Her evlenecek olan ciftler ve aileleri arasinda olur bu tür anlasmazliklar.
Bizde de olmustu.Böyle seyler gececek.Evlenin bitin,unutacaksiniz bile.

Sadece kusura bakmazsan birsey sorucam.Neden hic akrabaniz yok onu
anlayamadim.Annenin akrabalari,babanin akrabalari falan.

................

Son düzenleme:
canım üzme kendini, bizim düğünümüzde de eşimin ailesinden bi tek babası ve bikaç ortak arkadaşımız vardı
sen eğlenmene, mutlu olmana bak
bi kere oluyo herşey, sonra düğünüm olmadı diye de düşünmezsin hem

teşekkür ederim :)
gelmenizi isterim tabi kikaydirigubbakcemile3
birkere dedim babam bile bana kızdı.... şimdi 2. için istemiyorum diyemeyeceğim mafoldumbençok kötü hissediyorum bir garip oldum herşey yolunda gidiyordu....
ben ne yapcamki düğünde kimsem yok garibanlar gibi.... ne güzel olacaktı nikahta onun yine akrabalrı olacaktı benim tüm tanıdıklarım anenmin babamın arkadaşları ve sonra çekirdek aile ve yakın birkaç arakadşımız canlı müzik yapan bir yere 15 kişi falan yemeğe gidecektik bunları düşününce mutlu oluyordum ama şimdi ağzımı açamıyorum.......:umursamaz:

nişanlına söyle, ailesini o ikna etsin, onun ailesi sonuçta yerimseniben

...................

Son düzenleme:
Siz dügün yapmak istemeyebilirsiniz, fakat onun ailesinin yapmak istemesine karismaya hakkiniz yok bence..istiyorlarsa gayet tabi yapabilirler.:delphin:

Lakin tabikide önceden hersey güzellikle konusulmasi lazim, iki tarafinda memnun olacagi bir karar alinmasi lazim, nisanlinla konus, olmazsa kinayi sizin orda dügünü onlarin tarafinda yaparsiniz.:kahve:

Ayrica inanki dügün asamasinda her ailede cikiyor malesef bu tür anlasmazliklar..senin ve nisanlinin yapacagi tek sey suan sabirli olmak...dügün dernek bitsin....derin bir ohhh cekip hepsini unutacaksiniz..zemuszemus

Mutluluklar dilerim

sudele evet canım ben gebze kocaelinde oturuyorum bende gelirim tutarım çenebazın elinden halayın ağasını çekeriz sen söle yeterki zamanını arkadaşlızlık nedemekmiş kk ne güne duruyor bi toplanırsak görüürler kız tarafını.üzme cnm kendini herşeynb hayırlısı..
gelin vallahi :)
ozlempau araba tutup akrabalarınızı,eş dostunuzu götürseniz düğün olan yere olmaz mı
araba tutsak yazın kimse gelmez o kadar yol 3 dört kişi ancak gelir onlarda yine dönüşü gidişi bahane edecek biliyorum
Umudum bir yerdende eksik kal çenebaz::::::::::::)))
bencede üzülme nişanlın anlayışşlı biri sanırım siz ne isterseniz onu yaparlar sen kkyı çağır yeter
canım nişanlım yaparda sonra laf edecekler sizin yüzünüzden oğlumuza düğün yapmadık diye biliyorum....

canım üzülme bunda üzülecek ne var..sen millet laf etsede bakma..hem çok kalabalık gitseniz bu seferde şuna bak ne kadar kalabalık gelmişler derler..yani ne yapsan o dedikoducular yine çıkacaktır ortaya..senin yapacaın hiçbirine kulak asmamak..sevdiğinle düğünün tadını çıkar,oyna ,eğlen..suratını asma,morlini bozma..sarıl sımsıkı aşkına çatlasın o konuşanlar..sen düğünü kabul et,canını sıkma..önemli olan senin mutluluğun,milletin lafı değil..öptüm canım benim..

canım annem tek kardeş annanem ve dedem seneler evvel vefat etti....
babamda 2 kardeş babanem ve dedem daha babam çok küçükken ölmüşler...
amcamda 2 sene evvel vefat etti... bir kuzenim ve yengem var onlarda almayanda görüşmüyoruz bağlarımız koptu gitti.....

Anladim canim.Neyse üzme kendini.Hersey gönlünce olsun.
Mutluluklar.....

canım eger erkek tarafı ıstıyorsa dugun yapacaksın bu durumdan uzulme akraban yok dıye ayıp bırsey degıl kı uzulme bunun ıcın bu tatlı gunlerın tadını cıkar canım benım ınsallah omur boyu mutlu bır hayat yasarsın

bencee canım hiç üzülme kınayı sizin orada salonda yapın çagır bütün arkadaslarnı hata birkere görmüştüm kına diye geçiyordu ama kız gelinlik giydi damadatta geldi onlara takılar takıldı bi dans ettiler sonra damt gitti kızda gitti binddallısını giydi kınalar yakıldı bi onadılar sonrma sanki hem düğün hem kına gibi oldu sende öyle ypabilirsin canım ..

teşekkür ederim
ben zaten şu aşamada düğün yapmayın diyemem ağzımı açarsam en kötü ben olurum biliyorum... ama babam kıyamet koparacak oyunmu oynuyorsunuz diye bakalım allah sonumuzu hayır etsin çok korkuyorum birşeyler bozulacak diye
canım daha bu düğün olyları açılmadan annesi kınayı salonda ypata bari orda oynayalım dedi düğün olmayacak maden öyle olsun dedi...
bende madem şimdi düğün olacak evde arkadaşlarımla yapacağım bir yer tutmayacağım düğünde oynasınlar bakalım
offf bende düğünde oynayamayacağımbiliyorum po gün çok mutsuz olacağım....
nişanlım zaten oynamaz bende keyfim olmadığı için oynamam

o kadar stresli bir düğün öncesi geçirdim ki anlatamam sana canım..

düğünümde dedim oynayacağım, hiç oturmayacağım..

inan bana beni kolumdan tutup yeter otur diyorlardı bana..

eteklerimi tuta tuta halaymı dersin göbek atmı dersin hepsini yaptım..

üzülme..

düğün arefesinde bu tarz gerginlikler normaldir..

laf söylenecek o kadar çok şey bulunurki..

emin ol akrabaların çok olsa, bu sefer oğlana niye siyah çorap aldın beyaz değil derler..

herşey laf için sebeptir..

keyfini çıkar az kalmış..

mutluluklar canım..

Back