Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 temmuz 2007 ortak hayata ilk adımımız.şimdi 2 sene oldu .bu 2 senenin en güzel olayıda canım oğlumun 6aydır yanımda olması...b
bugüne baya yorucu başladık..bebeğimin aşı günüydü..tam 3 yerinden delindi (( bakalım inş huzursuz olmaz
saolun kızlar.kızlar iyi ki burdayım ya..insan ailesinden uzak başka bi ilde evlenince kendini yanlız hissediyordu..ama artık kk var.:enbuyukkk: ve kendimi hiç yanlız hissetmiyorum..
saolun arkadaşlar ama dünden hiç bişey anlamadım ki (( çok üzüldüm çünkü üst kattaki komşumun evine hırsız girmiş ve yaklaşık 40 milyarlık takı çalmış....sanki beni takılarım çalınmış kadar üzüldüm... okadra altını neden evde tutmuşlar ki yaaaaa....şimdi bendede bi korku başladı....evde çalınacak bişi olmasa da ya ben evdeyken falaneve girmeye çalmaya başlarsa die korkmaya başladım..çünkü dünde eve akşam 4 le 5 arası girmişler..aman dikkat hırsızlara karşı arkadaşlar
canım bende sana mutluluklar dilerim oğluşunuda Allah bağışlasın:ecrin_bebek:
bende zonguldaklıyım görünce msj atmak istedimopuyorumnanaktan
korkma Allah korusun hepimizi pis hırsızlardan komşunada geçmiş olsun!