• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugn benim evlilik Yldnmm :)))

m_eda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
135
1
96
Zonguldak
8 temmuz 2007 ortak hayata ilk adımımız.şimdi 2 sene oldu .bu 2 senenin en güzel olayıda canım oğlumun 6aydır yanımda olması...b
bugüne baya yorucu başladık..bebeğimin aşı günüydü..tam 3 yerinden delindi :((( bakalım inş huzursuz olmaz

canım nice mutlu yıllar diliyorum.....

sevginiz hep artsın...bir yastıkda kocayın inşaallah...

yavrunada geçmiş olsun...inşallah fazla huysuzlanmadan geçer..... :)

maşallah yaa nice mutlu senelere Allah mutluluğunuzu sevginizi daim etsin nazardan saklasın sizi:) tebrik ediyorum canım darısı bizlere..

kutlarım tatlım,nice yıllara.ağız tadınız bozulmasın inşallah.

nice senelere inşallah

cnm nice senelere hep mutlu olursunuz inş.üzülme tatlım allah başka dert vermesinopuyorumnanaktan

:nazar::nazar::nazar:

daha nice nice senelere insallah

saglikli
mutlu
huzurlu
ve bol bereketli
birbirinizden hic ayrilmadan
bir ömür boyu birlikte olmaniz dilegiyle

:nazar::nazar::nazar:

saolun kızlar.kızlar iyi ki burdayım ya..insan ailesinden uzak başka bi ilde evlenince kendini yanlız hissediyordu..ama artık kk var.:enbuyukkk: ve kendimi hiç yanlız hissetmiyorum..

a.s. :nazar: a.s. :nazar: nice mutlu senelere.....................

bebişinede geçmiş olsun ..........:emir_bebek::nazar:herşey sağlık için..........

saolun arkadaşlar ama dünden hiç bişey anlamadım ki :((( çok üzüldüm çünkü üst kattaki komşumun evine hırsız girmiş ve yaklaşık 40 milyarlık takı çalmış....sanki beni takılarım çalınmış kadar üzüldüm... okadra altını neden evde tutmuşlar ki yaaaaa....şimdi bendede bi korku başladı....evde çalınacak bişi olmasa da ya ben evdeyken falaneve girmeye çalmaya başlarsa die korkmaya başladım..çünkü dünde eve akşam 4 le 5 arası girmişler..aman dikkat hırsızlara karşı arkadaşlar

canım bende sana mutluluklar dilerim oğluşunuda Allah bağışlasın:ecrin_bebek:
bende zonguldaklıyım görünce msj atmak istedimopuyorumnanaktan
korkma Allah korusun hepimizi pis hırsızlardan komşunada geçmiş olsun!

Back