cnm evlılık bu bındefada olsa degıyorsa sans verıceksın
ıns zaman herseyın ılacı olur
berencim canım..topiciğini yeni gördüm.tatlım..sakın yılma .bene evlndiğimzaman .eşim için herşeyleri arkada bıraktım..ama aklına gelen herşeylerii..okadar seviyodum yanii.ama ilk 3 ayın sonunda biz boşanıyoduk..ama şimdi 15 sene oldu.inşallah sorununuz her neyse halledebilirsiniz.inşallah daha uzun yıllar eşinle beraber olursunuz..dualarım seninle canım..hakkında hayırlısı olsun.
canım benim evlenmeden önce beni yakın arkadaşlarım hep uyarmıştı sakın evliliğin ilk senesinde o flimlerdeki gibi canım cicim aşkım falan bekleme diye... ilk yıl birbirinizi tanıma birbirinize alışma yılıdır habire kavga edersiniz, yeri gelir her hafta valizler toplanır, ben boşanıyorum hayır asıl ben boşanıyorum sözleri havada uçar. aynen arkadaşlarımın dediği gibi oldu habire kavga ediyorduk her hafta boşanıyorduk :)) oldukça yıpratıcı ve zor bir süreçten geçtik ama şimdi çok güzel bir evliliğimiz var.
sana da tavsiyem ne olur biraz daha sabredin hatta evlilik terapistine gidin bir yuva kesinlikle kolay kurulmuyor anladığım kadarıyla sen de benim gibi aileni arkana alarak evlenmişsin. bu bile ikinizi yıpratabilir
umarım iyi haberlerini alırız canım, her şey gönlünce olsun
canım daha nice mutlu huzurlu seneler dilerim.Benimde 12.09.2009 evlilik yıldönümüm.Zaten kavgalar aileler yüzünden oluyor eşler arasında sorun olmuyo.Ama erkek tarafının ailesi oğullarını paylaşamıyor,kıskançlık ve herşeye karışma oluyo.Dengeyi kuran beyler.Bayanlar çok yıpranıyo.Herşey gönlünüzce olsun
kızlar hepınıze sonsuz tesekkur edıyorum.. :1hug: boylesı bı gunde yalnız bırakmadıgınız yanımda oldugunuz ıcın.. opuyorumnanaktan bugun tekrar konustuk ve bı sans daha vermeye karar verdık.. artık bu kacıncı oldu sayamadım bıle.. :1closedeyes: ama son bı sansı daha hak ettıgımızı dusunerek boyle bı karar aldık.... :Saruboceq:umarım hayırlısı bu dur bızım ıcın.. :Saruboceq: dogru bı karar vermısızdır.. :Saruboceq: Rabbım hepımızın hakkında hayırlı olanı versın ınsallah
sevindim tekrar barışmanıza
Allah tatsızlık yaşatmasın bidaha size inşallah :Saruboceq:
Canım benim nice mutlu yıllara olsun yolun çok başındasın daha birbirinize kenetlenin güç verin.
Her yuvada olan şeyler bunlar aşılması zor değilse sıkıntı yaratmayın birbirinize.
İnşallah sorunlar biter çok daha mutlu ve huzurlu olursunuz eşinle beraber.
opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?