Bugn benim evlilik yl dnmm....

be_reN

I'm takin back my love
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
2.726
4
116
Antalya
gecen yıl 10.08.08 de tam da bugun esımle evlenmıstık.. hersey cok guzeldı.. cok mutluydum .. :asigim: ruya gıbıydı.. opuyorumnanaktan sevdıgım her daım yanımda olsun ıstedıgım yanında hıc kımsenın olmadıgım kadar mutlu huzurlu oldugum adamla evlenmıstım.. :asigim: asıktım sevıyordum sevılıyordum daha baska ne ısterdım kı.. gercekten de acıyla tatlısıyla dedırten gecen tam bır yıl.. :gitme: bogusmalarla tartısmalarla kavgalarla guzel mutlu huzurlu gunlerle akıp gıden bıryıl.. :gitme:
gerıye donup bakıyorum da sımdı .. :sinifsinif: cok fazla sey degıstı.. esımle ılgılı evlılıgımle ılgılı benımle ılgılı.. :çok üzgünüm:
degısımler farklılıklar olumlu oldugunda guzeldır yasanmaya deger kılar herseyı..
malesef zamanı durdurmak gerıye dondurmek mumkun degıl.. :1no2:
degısmeyen tek sey ıse problemlerımız sıkıntılarımız tartıstıgımız seyler.. hep ama hep aynı kaldı.. senağlama bır yıl ıcınde kısıler degıstı tartıstıgımız yer mekan degıstı ama konular hep aynı kaldı.. :gitme: su gecen bır yıl ıcınde cok fazla yoruldugumu yıprandıgımı hıssedıyorum.. ılerısı ıcın ne kadar devam ederım buna gcum var mı hıc bılemıyorum.. mafoldumben bugun her sey bellı olacak ınsallah.. :Saruboceq: evlılık dısardan goruldugu gıbı toz pembe degıl .. Rabbım kımseyı cıktıgı bu yolda utandırmasın.. :Saruboceq: hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.. :Saruboceq:

Canım Tebrik ederim.
ınşallah herşey yoluna girer ve daha nice yılalr kutlarsınız.

her şey umarım hep gönlünce olur..ve hakkında en hayırlısı olsun hep.mutluluklar...

tebrik ederim canım,
umarım daha nice yıldönümlerinizi sevgi ve saygıyla kutlarsınız

bugünlerde geçer, önemli olan siz birbirinizden vazgeçmeyin
sonsuz mutluluklar dilerim

inşallah cnm herşey yoluna girer ve sende mutlu olursun
her evlilikte var
eğer büyük çapta değise başa çıkabilirsin bnce
herşey gönlünce olsun

not:imzalarımız aynı bnde o günü hatta o saati iple çkemkteyiim :jeyyar:

Allah her daim mutlu olmak nasip etsin Canım
Daha çok yeniymiş 1 yıl bişeyler yoluna girer ınş.

canim daha nice yillara,iyisallaha.s.
daha oncede dedigim gibi su sorunlari hepimiz yasadik,,sadece sabirli olmani,isterim,goruceksin zamanla hersey rayina oturacaktir,,

ha tabiki hic bisey disaridan gorundugu gibi degildir,ama ufak tefek sorun zamanla cozulecektir canim,,,sabir,sadece sabir,,,,,,,,,,,yerimseniben

tekrardan nice yillara canim,mutluluk ile:Saruboceq:

ALLAH ım mutluğunu daim eylesin inşallah daha nicelerini yaşatsın sizleri kem gözlerden korusun ALLAH ım evinizden huzuru eksik etmesin inşallah öpuyorum kocamanopuyorumnanaktan​

berenim tatlım benim
bu başlığı buraya açman üzdü beni
inşallah en kısa zamanda bu sancılı dönemleride atlatırsınız
şu iki günlük dünyada kendinizi bu kadar yıpratmaya değer mi
yinede herşeyin hayırlısı
herşey gönlünce olsun

canim benim ya uzulmee:teselli:
evlilik zordur elbet dedigin gibi
ama zorluklarda asilmak icindir
ve senin asicagindan eminim
mutlu huzurlu ve nice seneler dilerima.s.

kızlar hepınıze cok teskkurler.. benı ylnız bırakmadıgınız ıcın .. bıraz once ayrılma kararı aldık.. her ıkımız ıcın de hakkımızda hayırlısı olsun..

canım benim ya kıyamam çok dua et olur mu ve aklında hiç çıkartma bir şey olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir daha önce hiç ayrılık yaşadınız mı? çünkü insan 1 gün bile ayrılsa değer kıymet bilmeye başlıyor

:gitme: neden ayrılma kararı aldınız siz evlilik yıldönümünüzde yeniden evlenebilirdiniz :çok üzgünüm: çok mu imkansız
Allah hayırlısını versin size :gitme:

Henüz çok erken değilmi.?
Yolun çok başındasınız,Biraz daha,detaylı bir şekilde düşünseniz..
Olmadı bir süre ayrı kalıp,deneseniz..

Yinede hakkınızda hayırlısı diyorum..
Herşey gönlünüzce olsun..

ah cnm daha erken yolun basındasınız
korkuyorum artık gelecekten
herseyı cabuk tuketen bı nesıl olduk
daha 1 yıllık evlısın off ıcım acıyo
allahım ıns ıkınıze hayırlı bı kapı acsın
mutlulukla huzurla askla bırlesın ınss

canım benimde yarın evlilik yıl dönümüm..evet gerçekten evliliği ayakta tutmak çok zor çok fedakarlık gerektirir...bir yıl gerçekten çok kısa bitmesi için..bir şans daha veremezmisiniz..hakkınızda hayırlısı olsun..

bence çok erken..zaten evliliğin en kötü günleri ilk yılda yaşanıyor..ondan sonra oturuyor herşey yerli yerineee...etle tırnak gibi oluyorsunuz...bence acele etmeyin canımmm ne olur..pişman olmayın sakın!!!
hiç basit değil bu mesele

canımm dilerim bu geçen 1 yılınızla beraber sıkıntıyı,üzüntüyü,huzursuzluğu ve mutsuzluğu geride bırakırsınız ve yepyeni bir başlangıç yaparsınız...inşallah beraber nice mutlu yıllar yaşarsınızopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…