ayyy ınsallah hamısımdır
canım burası kucuk bıyer pek eczane yok bıde bugun pazar oyuzden kapalı ınsallah yarın alır yaparım sonucu solerımŞeniz
ilk hamileliğimi,neyse testını yap alalım hamiş haberlerını inşallah.Allah hepimize saglıklı ve hayırlı bebişler versın inşallah
hayır canım ıkıncı hamılelıgım ılk bebegımı kucagıma almak nasıp olmadı 27 haftalıkken kaybettım senağlama ınsallah bu sefer kucagıma almak nasıp olur
ayy cok üzüldüm cok büyük gecmıs olsun canım.aynı kaderı paylasıyoruz.gercı benımkı daha erken,7 haftalıkken kaybettım miniğimi.olsun bidahakı sefere hayırlısıyla dogurup sevmeyı koklamayı nasip eder RABBİM HEPİMİZE...
hayır canım ıkıncı hamılelıgım ılk bebegımı kucagıma almak nasıp olmadı 27 haftalıkken kaybettım senağlama ınsallah bu sefer kucagıma almak nasıp olur
Nekadar ara verdın tekrar bı hamılelık için
ay canım ya bende 3 ay önce 24 haftalıkken kaybettim bebeğimi..
çok geçmiş olsun canımcım sanada..
bende bu haftanın geçmesini bekliyorumm. inşallah bu ay hamileyimdirr, nasıl istiyorum anlatamam:))))
gerçi arkadaşlarımda söylüyorlar kırmızı kart gelene kadar hamişiiizzz:)
6-7 ay ara verdım canım rahım toparlansın dıye cunku ben normal dogum yaptım çok zor olmustu allahım o gunlerı gostermesın bıdaha
ya canım cok üzüldüm..pekı o kadar buyümusken neden kaybettın bebgını..patolojıye gönderdınızmı ..sebep neymiş..allah kımsenın başına vermesın..hepımıze saglıklı bebekler nasip etsın ınsallah..onca hayal kurup,ümit ettikten sonra bebegını kaybetmek zordur heralde.
ben karar verdim eev ultrason alıcam..süreklı bakıcam bebişime..paranoyak oldum yaa:CüvCüv:sırnaşık şey
ya canım cok üzüldüm..pekı o kadar buyümusken neden kaybettın bebgını..patolojıye gönderdınızmı ..sebep neymiş..allah kımsenın başına vermesın..hepımıze saglıklı bebekler nasip etsın ınsallah..onca hayal kurup,ümit ettikten sonra bebegını kaybetmek zordur heralde.
ben karar verdim eev ultrason alıcam..süreklı bakıcam bebişime..paranoyak oldum yaa:CüvCüv:sırnaşık şey
çokkk ama çokkk zor!
bır anne adayının bebegını kucagına almak ıcın kurdugu hayeller hepsı yok oluyo
rabbıme hamd olsun sabrını verıyo o verdı o aldı bana laf dusmez!
bebegım cok hareketlıyde erkektı oyle hareket edıyoduku karsıdan bakan gobegımın oynadıgını goruyodu
kordonunu boynuna dolamıs tam 3 kez ve ıcınden cıkamamıs bogmus kendını
ben hareket etmedıgını anlayınca hastaneye gıttım ve bebegımı kaybettıgımızı soledılr
o anda basımdan asagıya kaynar sular dokuldu sadece güldüm ve etrafımdakı ınsanları tesellı etmeye basladım ne kadar garıp degılmı
ama bır anda rabbımın sabrıyla kusandı kalbım
bırkere göz yası doktum sadece
sabah kalktıgımda yasadıklarımın hepsını unutmusum ılaçların etkısınden olsa gerek
gozlerımı actım esım yanımda yatıyor elımı karnıma goturdum bı baktım karnım bom boş
ıste o an ağladım ağladım ağladım senağlama
rabbım hıç bır anneye boyle evlat acısı yasatmasın
kıısssslarr haalla hastanmadım günüüm geçtiiiiii bugn test alcamm yaşasın yaşasnn :teytey: :lepi: :sm_cool::sm_cool:
kıısssslarr haalla hastanmadım günüüm geçtiiiiii bugn test alcamm yaşasın yaşasnn :teytey: :lepi: :sm_cool::sm_cool:
Canım Allah böyle bir acıyı bir daha yaşatmasın. Az çok neler hissettiğini ben de anlayabiliyorum. Oğluma hamileyken doğum zamanını öğrenmeye gittiğimde bebeğimin anne karnında öldüğünü ve beni başka bir hastaneye gönderip orda bebeğimi aldırmamı söyledi. Bütün dünya başıma yıkılmıştı. Ben bebişimin karnımda kıpırdandığını hissediyorum dememe rağmen o işte plasantanın içindeki su çalkalandığından dolayı sen bebeğinin hareket ettiğini sanıyorsun demişti. Diğer hastaneye gidene kadar döktüğüm göz yaşımı anlatamam. Sonra deneyimli bir doktor. Artık bebeğin erişi yaşlanmaya başladığı için çocuğun bir an önca aınması gerektiğini söyledi. Yani bebeğim ölmemeşti. Ama doktorla konuşurken bile hıçkırıklara boğuluyordum. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnanıyorum ki bununda üstünden gelip yeni sağlılık bir bebek kucağına alacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?