Slm arkadaşlar, bende konuyla ilgili birşey sorucam, bende lazere gidiyorum, kol altı. Bu 4.seansım, kaç seans daha gitmem lazım. Şuan nerdeyse 10 yada 15 tane kıl görünüyor, ve ince. Daha çok var dediler seansın, ne kadar sürüyor, kaç seans daha gitmem lazım. Birde kıllarınız çıktığında jilet kullanıyormusunuz.
evet canım, alex en etkilisi
sanırım lazer içn soruyorsun bende buğday tenliyim ve lazere gidiyorum yanık falan olmuyor..
merhaba diode lazeri bir arkadşaımdan duymuştum nasıl işe yaradımı, ben 2 sene öncesine kadar lazer yaptırdım bıyık bölgesi için başlamıştım ama zamanla yanaklarımda çene altımdaki tüyler koyulaştı bıraktım iple aldım başedemedim şimdi tekrar lazere başladım ama aklımdada bu diode lazer kaldı inş sarı kıllarınızı karartmamıştırbende buğday tenliyim alex değilde diode lazer yaptırıyorum ama her hangi bi yanık yada başka bişeyle karşılaşmadım bence yaptırmalısın korkmadan
merhaba diode lazeri bir arkadşaımdan duymuştum nasıl işe yaradımı, ben 2 sene öncesine kadar lazer yaptırdım bıyık bölgesi için başlamıştım ama zamanla yanaklarımda çene altımdaki tüyler koyulaştı bıraktım iple aldım başedemedim şimdi tekrar lazere başladım ama aklımdada bu diode lazer kaldı inş sarı kıllarınızı karartmamıştır
birde nerede yaptırıyorsunuz
evet bende çok işe yaradı canım gittiğim yerde çok iyi bir yer şans eseri buldum orayıda başladım 4. seansımı oldum ve azalmaları fark ettim diode lazer son sistem ütüleme sistemi olduğu için hemde diğerlerine oranla açık tüylerde ve güneşde yapamazsınız gibi bişeyi yok avrupa yakasında benim gittiğim yer şişli de güzellik merkezinin yeri
Güzellik merkezi şiişlide nerede acaba , ben şişlide oturuyorum da çok iyi denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?