Saç Rengi ve Saç Boyama bugday tenliye rofle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ylcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ylcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
15
0
86
Gaziantep
arkadaslar fikirlerinize ihtiyacim var.bahar gelmisken saclarimi boyatmak istiyorum.bugday tenliyim bal sarisi yada saman sarisi rofle nasil olur sizce?:26: kuaforlere sorsak zaten herseye olur der onlar onun icin sizlerin yorumlarini almak istedim....

açıkçası bende buğday tenliyim ve 1 ay öncesine kadar platin röfle vardı saçımda ama o kadar cırt bir sarı durmuyordu ama nedense benim çevremdeki herkes bana sarıdan daha çok koyu saç renginin yakıştığını söylüyordu bende en sonunda dayanamadım koyu kahveye boyattım sarıda yakışıyo aslında bana yada ben daha çok sarı saçı sevdiğim için öyle geliyor koyuya boyatınca daha bir yüzüme renk geldi sanki ama benim işim belli olmaaz heran sarıya yeniden dönebilirim yakışıyorsa yaptır çevrendekiler ne diyorlar onların fikirlerinide al bence şuan ne renk saçın bilmiyorum ama yakışıyorsa yaptır havası ayrı oluyor

ya kızlar bende buğday tenliyim ve şuan saçımda hiç boya yok platin röfle istiyorum şuanki saçım siyah kendi rengim ve belime kadar uzun dökülürmü saçlarım kel kalırmıyım yardım edin sevgilim sarı istiyor ve bnde çok istiyorum bi yardımcı olursanız çok sevinirim

canım benim teyzem buğday tenliydi platin röflesi vardı harika duruyordu. artı ben de çok açık tenli sayılmam bende de platin röfle var ve herkes çok yakıştığını söylüyor. ki ben yaptırmadan önce bana yakışmaz diye düşünürdüm iyi kuaförlere emanet ettiğin sürece saçına da bir zarar gelmez mrk etme

ten rengi hiç önemli değil önemli olan doğru boya tonunu seçmek:130:..tenin ne kadar koyu olursa olsun mutalaka sana uygun bi sarı tonu vardır..ben koyu tenlilere küllü tonların daha çok yakıştığını düşünüyorum..öyle çok parlak altın sarısı gibi tonlar yapay duruyo:120:

canım çok süper oldu boyattım platin röfleyekendimede çok yakıştırdım gören çok güzel olmuşsun diyo kuaförümün ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…