• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda geçecek...

umutlu2525

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
541
192
103
Günaydın herkese... Arkadaşlar geçen hafta konu açmıştım yine onsuz nefes alamıyorum bitti hatta ailesi kız bile bakmaya başlamış diye bi çoğunuz hatırlar.

Dün içimdeki kuşkularımdan kurtulup kalbimin rahat etmesi için onun la görüştüm. annemin senin bi hatan yok onun peşinden sakın gitme demesine rağmen... Öncelikle o kız olayları doğru değilmiş benimde tahmin ettiğim gibi çünkü bana diyen kişi ile onun kardeşi çok yakın arkadaş ve kardeşi beni zerre sevmez. Neyse doğru değilmiş ama biz uzun uzun konuştuk artık istemediğini söyledi ve bende gerçekten herşeyi 2 seneyi bianda silip gidecek kadar ne olduğunu sordum beni sevmiyomusun dedim sevmiyorum herşey bitti içimde hiç bişe kalmadı dedi.ben karşısında kendımı tutamadım ağladım ağladım.. ve bana ne dedı biliyormusunuz bu kadar mı gurursuzsun... Oanki acımı şuan tarif bile edemiyorum. Bianda karnıma giren ağrı kalbimin acıması bukadar mı kolaydı herşey ben 2 senemi verdim hayallerimi verdim hayatımı verdim ne uğruna... O kadar fedakarlık yaptımki bunlar canımı çok yakıyor belki kendımden bukadar ödün vermeseydim bugun bu kadar kötü olmazdım. Eve geldiğimde bana mesaj attı keske senden en başında ayrılsaydım bu kadar ahını almazdım insan sevse bile bağzen ayrılmaktan başka çağre kalmıyor. seni sevdiğim için hakkımı helal ediyorum dukkanıda bu hafta taşıyorum artık varlığımı bile hissetmiyceksin yazmış. Buarada dükkanı evimin sokağında. Bu acı ne zaman diner...

Canınız yanıcak suan evet ama geçicek ve ne kadar aptalmışım onunla görüştüm diyeceksin..
sadece zaman ve bu zaman içerisinde kesınlıkle onunla konuşma ve heryerden sil..

Canınız yanıcak suan evet ama geçicek ve ne kadar aptalmışım onunla görüştüm diyeceksin..
sadece zaman ve bu zaman içerisinde kesınlıkle onunla konuşma ve heryerden sil..

Sildim herşeyi sildim ağlaya ağlaya fotoğraflarımızı sildim. numarasını sildim heryerden engelledim

Siz bile bile acı çektiriyorsunuz kendinize yapmayın bunu.Ne diye size değer vermeyen adamla tekrar görüşüyorsunuz ki suçunuz olmadığı halde? Adam daha ne kadar açık olabilir iyice totosunu kaldırmayın,düzgün insanlarla bakın yolunuza

Sevmiyorum ama.sevdigim.icin hakkimi helal.ediyorum...bu neydi simdi? Birakin gitsin ne agliyorsunuz? tamam sevmiyorum ve bu kadarmi gurursuzsun lafi agir ama bosverin tabiki unutulacak biraz zaman ve sabir lazim.dusunmeyin msjlarina bakmayin dukkan kapanmis bile olsa sokagin o tarafina da bakmayin resim vs birakmayin gozden uzak gonuldende uzak olur..kesi likle gececek kafanizi dinleyin sevdiginiz seyler yapin duygusal olmamaya calisin ve yolunuza bakin

Kesinlikle geçiyor 3 buçuk senemi verdiğim adam benden ayrılmak istediğinde yaşadım aynı şeyleri. Sürekli tek bir soru Neden Neden Neden? Ama sonra hem geçiyor hem de sen de aslında mükemmel olmayan bir ilişkiniz olduğunu ve uzatmaları oynadığınızı görüyorsun.

Siz bile bile acı çektiriyorsunuz kendinize yapmayın bunu.Ne diye size değer vermeyen adamla tekrar görüşüyorsunuz ki suçunuz olmadığı halde? Adam daha ne kadar açık olabilir iyice totosunu kaldırmayın,düzgün insanlarla bakın yolunuza

Ben ona sürekli herşeyin fazlasını verdiğim için onun bi tarafları zaten kalkmıs durumda. Çünkü ben hep yanında oldum hem maddi hem manevi .. Yeri gelince diyor ailemden görmediğim desteği senden gördüm diye işte herşey laftaymış

Kalbinden her türlü acı gelir geçer unutursun

Unutulmayan hicbirsey yok ki herseyin acisi ilk gunku gibi kalsaydi dusunsene bi ne hale gelecektik

Sabret emin ol yavas yavas dinecek o sızı

Sevmiyorum ama.sevdigim.icin hakkimi helal.ediyorum...bu neydi simdi? Birakin gitsin ne agliyorsunuz? tamam sevmiyorum ve bu kadarmi gurursuzsun lafi agir ama bosverin tabiki unutulacak biraz zaman ve sabir lazim.dusunmeyin msjlarina bakmayin dukkan kapanmis bile olsa sokagin o tarafina da bakmayin resim vs birakmayin gozden uzak gonuldende uzak olur..kesi likle gececek kafanizi dinleyin sevdiginiz seyler yapin duygusal olmamaya calisin ve yolunuza bakin

Tek istediğim artık şu acı geçsin dayanacak gücüm kalmadı :(

Ben ona sürekli herşeyin fazlasını verdiğim için onun bi tarafları zaten kalkmıs durumda. Çünkü ben hep yanında oldum hem maddi hem manevi .. Yeri gelince diyor ailemden görmediğim desteği senden gördüm diye işte herşey laftaymış
Tamam işte haketmediğini iyice görmüş oldun.Nankörlük onun nankörlüğü siz elinizden geleni yapmışsınız daha fazla üzmeyin lütfen kendinizi şu adam için.Değmez.

ben kendimden bu kadar verdiğim için üzülüyorum:KK43:
Olan olmuş.Bazen haketmeyen insanlara haketmedikleri kadar değer veriyoruz.Bunun için kendinizi suçlamayın.Siz sevmişsiniz, normal olanı yapmıssınız. bunun değerini bilemeyen adam utanıp üzülsün siz değil

Tek istediğim artık şu acı geçsin dayanacak gücüm kalmadı :KK43:
Boyle islerde sadece sevgi degilde gururumuzda inciniyor soylemek istediklerimizi icimizde de kalabiliyor vs bunlarin hepsi birlesince agir bir ruh hali ....ama inanin birazda sizin elinizde bakin dunyada ne dertler var halinize sukredin herkesin acisi kendine buyuk ama degmeyen biri icinde kalkipta bu can uzulmez hemen unutulmaz biraz uzuntuyu anlarim ama asirisi birazda bizden kaynaklaniyor neden o kadar kiymet verdik bir insan sonucta bazen hayatimizin odak noktasi haline getiriyoruz sonrada ayriligin acisinizi yasiyoruz inanin gececek zamaninda cok asik oldum ben askere gitti agliyordum nasil dayanacagim diye geldi 1 sene surmedi asik oldugum adamdan nefret etmem biraz taniyinca yok diyorsun dogru insan bu degil sonra mantik agir basiyor oda sagolsun cirkinlesince sevgi falan kalmiyor...sevgi kasilikli guzeldir yoksaki gonuldeki agirlik yapar...yasanmis bitmis gitmis...biraz zorlanir ama sonra toparlanirsiniz kesinlikle ge ce cek hic dert etmeyin ...gulersiniz bu hallerinize

şu an canının yanması o kadar doğal ki...ve zaman o kadar iyi bir ilaç ki...bu söz boş gelebilir ama acıların bitince bunu anlayacaksın.

Back