Doğuma Hazırlık buda farklı bir cinsiyet tahmin yöntemi......

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Azize45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2009
13.770
13
merhaba arkadaşlar...
bir çok cinsiyet tahmini yolları var buda eskilerden kalma bir test. eylenceli çevremde yapılan kişilerden duyduğum kadarıyla doğru çıkanlar çoğunlukta...
ben kendi eltime yaptım bunu ve doğru çıktı. hamileliğimde annemde bana yapmıştı ve tuttu diyim.
şöyle oluyo,hamilenin başından çok hafif tuz serpiliyo. ama hamile olan kişiye fark ettirmeden yapılan bi test bu. tuzu serptikten sonra bekleniliyo hamile olan kişi burnunu ellerse oğulu, ağızını ellerse kızu oluyomuş.
sizlerde deneyin bakalım doğru çıkıcakmı.yerimseniben

aaa bunu ben biliomm duymustum ama doğruluk derecesi ne kadar bilmiorumm

Hiç duymamıştım ilginç.Saçlarımız tuz olur o zaman ama ....

bana yaptı eşimin akrabaları erkek çıkmıştı ama kızım oldu kaydirigubbakcemile3

buda çok eskilerden kalma canım yaa.
annem bana yapmış çaktırmadan burnumu ellemişim.
oğulum oldu, denk geldi işte. hemen arkasındanda makasla bıçağa oyurtuyolar.
ben bıçağa oturmuştum. makas kız olcak demek. bıçak erkek .
ama üzerine yastık konuluyo hamile olan kişi görmüyo bıçakla makası.
buda böyle bir test.
aaa bunu ben biliomm duymustum ama doğruluk derecesi ne kadar bilmiorumm

evet canım tuz olayından sonra yastığın altına koyuyolar. birine bıçak birine makas.
hamile makasa oturursa kızı, bıçağa oturursa oğlu oluyomuş.taktir allahın tabi.
bunlar işin eylencesi.
bide makas bıçak olayı var hamile olanın haberi olmucak makasa oturursa kız bıçaga oturursa erkek oluyomuş öyle duymuştum

evet bunu banda yaptılar kız dediler ama doktor büyük ihtimalle erkek dedi.bunu ilk kez duyanlar başka bir hurafede ben söleyim.hamile olan kişi görmeden bir koltugun altına makas diğerine bıçak koyuyorsunuz.hamile bayan makaslı koltuga oturursa kızı bıçaklı koltuga oturursa oğlu olacak demekmiş. :)))

haha..bana yapmislardi ve kiz cikmisti ne kadar dogru 2 hafta sonraa ögrencem...ama benim bildigim biraz daha degisik hep birlikte arkadaslarla oturuyoduk benim arkamdn birisi kafama tuz atmis bi tutam ve bende tam o sira önce gögsüme dokunmusum sonra koluma dokunmusum...belden yukari dokununca kiz asagiya dokununca erkek diye biliyorum bende..

buda farklı bak...benim bildiğim buruna ve dudaklara dokunuluyo.
haha..bana yapmislardi ve kiz cikmisti ne kadar dogru 2 hafta sonraa ögrencem...ama benim bildigim biraz daha degisik hep birlikte arkadaslarla oturuyoduk benim arkamdn birisi kafama tuz atmis bi tutam ve bende tam o sira önce gögsüme dokunmusum sonra koluma dokunmusum...belden yukari dokununca kiz asagiya dokununca erkek diye biliyorum bende..

banada kayınvaldemle görümcem hmile kaldığım ilk zamanlar yapmışlar bana sonradan sölediler tuzu kafama serpmişler ben burnumu ellemişim hatırlamıyorum doktorda erkek dedi zaten....

seninki totmuş canım...benimkide tutmuştu burnumu ellemiştim ve bıçağa oturmuştum ve oğulum oldu.
banada kayınvaldemle görümcem hmile kaldığım ilk zamanlar yapmışlar bana sonradan sölediler tuzu kafama serpmişler ben burnumu ellemişim hatırlamıyorum doktorda erkek dedi zaten....

çok saçma arkadaşlar ya doğal olarak tuz baştan düşünce genelde herkes burnunu kulağını eller dökülür çünkü..kaydirigubbakcemile3

çok saçma arkadaşlar ya doğal olarak tuz baştan düşünce genelde herkes burnunu kulağını eller dökülür çünkü..kaydirigubbakcemile3

canım öyle kafadan aşağıya bir avuç tuz dökmüyorsun. bend eöyle sanmıştım ilk baştan:))))
sadece bir çimdik tuzu alıyorsun hamişin haberi olmadan kafasının tam ortasına döküyosun. bir çimdik ya...yüzünden aşağı falan dökülmüyor. Olayın esrarengizliği zaten burda.çok ilginçtir ki sen bir çimdik tuzu mümkün değil hissetmiyorsun ama ya burnunu ya ağzını elliyorsun. Anlatabil dim mi? hakkaten eskiler yapamış ve tutarmış.
kayınvalidem bana yapmış ağzıma ellemişim.kız diyor. (ama drlar erkek diyor.)ve olaydan 5 dakika sonra gülerek anlatıyor bana . ben ne tuzu ne ağzıma ellediğimi hatırlamıyorum ....

önemli olanda hamilenin anlamaması zatenyerimseniben bende tuttu burnumu ellemişim ve oğulum oldu...bakalım senin tutucakmıyerimseniben
canım öyle kafadan aşağıya bir avuç tuz dökmüyorsun. bend eöyle sanmıştım ilk baştan:))))
sadece bir çimdik tuzu alıyorsun hamişin haberi olmadan kafasının tam ortasına döküyosun. bir çimdik ya...yüzünden aşağı falan dökülmüyor. Olayın esrarengizliği zaten burda.çok ilginçtir ki sen bir çimdik tuzu mümkün değil hissetmiyorsun ama ya burnunu ya ağzını elliyorsun. Anlatabil dim mi? hakkaten eskiler yapamış ve tutarmış.
kayınvalidem bana yapmış ağzıma ellemişim.kız diyor. (ama drlar erkek diyor.)ve olaydan 5 dakika sonra gülerek anlatıyor bana . ben ne tuzu ne ağzıma ellediğimi hatırlamıyorum ....

inanmayın böyle şeylere ya takdir Allah'tan.sen kendin diyorsun tutmuyor diye ayrıca..batıl bunlar batıl inanç..a.s

X