• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda evim küçük evim:)

ah be yavrum madem evin küçük bu kadar eşyayı ne diye aldın ,hemde tayinciymişsin ,taşınmakta başlı başına bir sorun ,eşyaların çok güzel ,renk uyumları filan harika ama çok fazla ,yani konsol tv ünitesi ,bu kadar büyük koltuklar ,boşu boşuna ,ama tertemiz çok güzel ,hele banyodaki paspaslara bayıldım ,mutfak filan çok tertipli düzenli ,oturma odan tamamen kullanım dışı kalmış masadan dolayı ,ama zamanla azaltırsın eşyanı daha rahat sığarsın ,allah mutluluk versin canım..

banyonu çok beğendim:34:mutfağınıda çok sevdim canım ya evet küçük bir evin var belli ama eşyalarının hiç birine laf yok hepsde çok güzel vede sıcacık güle güle otur içinde:nazar:

eviniz gayet güzel...yatak örtüsü olarak böyle renkli bişey değilde sade renk bi tercih yapsanız daha asil olurdu....
bu arada banyo renginiz muhteşem...

merhaba.aslında ev çok küçük değil sadece eşya seçimi eve göre olmamış galiba.mesela salonda konsol ve tv ünitesi olmasa salon baya bi ferahlar.salonda oluşan boşluğa masanı koyarsın. oturmadanda kullanışlı olur.ama her nekadar konsol ve tv ünitesi fazla desemde modellerini beğendim.güzel seçim yapmışsın.bide banyona bayıldım.kırmızı çok canlı.yer paspaslarında çok güzel durmuş.güle güle huzurla otur canım.

merhaba ev küçük eşyalar fazla durmuş o yüzden..salon perdesi tül israfı resmen alttaki beyazlar yeter de artardı bile bi d ekahve tül niye bence çıkarın başka eve geçicem yazmışsınız orda takarsınız..br de salondaki papatyalı sehpa takımınız var ya cok şirin cok begendim ama salon için hiç uygun değil oturma odası için uygun..salonunuzda yerde iki farklı halı kullanılmış sanırım biri çiçekli biri kareli onu anlamadım ikisi neden aynı değil?mutfak v ebanyo gayet hoş..banyodaki kelebekler yapıştırma mı kullanışlı mı ?güzel durmuş..güle güle oturun sağlıkla..

Evin çok sevimli canım neden begenmıyosunkı banyona bayıldım sonrada mutfak:)bu arada salondakı perdelerını ben modelını begendımama ayrıca fon olraktamı kullanılmıs hem krvaze hem fon gibimi?

Eşyalarınız gayet güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,ev küçük olduğu için sıkışıkdurmuş büyük bir eve geçince daha güzel çıkarlar ortaya ama salonda ki perde kasvetli göstermiş,birde çok fazla obje var salonda mutfakta özellikle yatak odasında onlarda kalabalık göstermiş,salonda ki konsolu diğer odaya geçirip masayı salona alabilirsiniz güle güle oturun:)

bence ev çok güzel ama gözüme takılan salondaki kalın perdeler biraz ağır kaçmış onu çıkarsan acaba nasıl olur die düşündüm salonu bozan tek parça çünkü. ytak örtünün rengini bilmiom ama açık renkse çok hoşa durur. banyona bayıldım çok şirn. eşyalar çok güzel tek sorun salondaki kaıln perde evin tarzına aykırı gibi. güle güle kullan

banyonuza bayıldım ne güzel pembe pembe içi açılıyor insanın :) mutfağınızda çok güzel eviniz biraz daha geniş olsa çok daha fazla sevmeye başlarsınız :)

çok güzelmiş güle güle oturun.banyonda süper.ama halın açık ton olabilirdi sade bi model.aman zamanla düzene girer zaten önemli olan mutluluk:) :16:

Güle güle oturun.
Keşke vitrinli tv ünitesini almayıp,tv'yi oturma odasında kullansaydınız.
Salona ünite yerine masanızı koyabilirdiniz.

Madem eşyalar taşınana kadar bu şekilde kalacak...
Şimdilik koyu renk perdeleri çıkarsanız,çiçekli sehpaları oturma odasına alsanız,
halıları taşınana kadar kaldırıp krem rengi düz renk küçük halılar alsanız
eviniz şimdilik ferahlar ve daha büyük görünür.

Canım evinde eşyalarında gayet hoş ve çok güzel güle güle huzurla mutlulukla kullan... Eşyalarını hiç kafaya takma çok güzel hepside fakat solan biraz küçük olunca eşyalar çok gelmiş odalar sıkışmış o yüzden görüntü karışık gibi ama yinede bu haliylede çok şık ve güzel... Mutfak dolaplarını çok sevdim değişik geldi :) banyon ve o kalpli paspasın çok cici :16: içinde mutlu huzurlu günler yaşatsın Rabbim...

Back
X