• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

buda evim küçük evim:)

umutbitmemeli

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
81
0
16
İstanbul
yorumları bekliyorum.ben pek beğenmiyoum.bakalım siz begeniyormusunz:)evim küçük oldugu için iyi çekemedim.

Eklentiler

• $IMAG0027.webp
    $IMAG0027.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 451
  • $IMAG0038.webp
    $IMAG0038.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 488
  • $300914_4628904248932_718649255_n.webp
    $300914_4628904248932_718649255_n.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 443
  • $IMAG0040.webp
    $IMAG0040.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 446
  • $IMAG0051.webp
    $IMAG0051.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 416
  • $IMAG0054.webp
    $IMAG0054.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 431
  • $IMAG0055.webp
    $IMAG0055.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 432
  • $IMAG0090.webp
    $IMAG0090.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 412
  • $IMAG0088.webp
    $IMAG0088.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 413
  • $IMAG0039 - Kopya.webp
    $IMAG0039 - Kopya.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 423
  • $IMAG0049.webp
    $IMAG0049.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 430
  • $IMAG0050.webp
    $IMAG0050.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 425
  • $IMAG0057.webp
    $IMAG0057.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 405
  • $IMAG0091.webp
    $IMAG0091.webp
    26 KB · Görüntüleme: 395
  • $IMAG0093.webp
    $IMAG0093.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 397
  • $IMAG0096.webp
    $IMAG0096.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 407
  • $IMAG0076.webp
    $IMAG0076.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 404
  • $IMAG0072.webp
    $IMAG0072.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 416
  • $IMAG0075.webp
    $IMAG0075.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 386
  • $IMAG0074.webp
    $IMAG0074.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 394
  • $IMAG0071.webp
    $IMAG0071.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 395
  • $IMAG0065.webp
    $IMAG0065.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 387
  • $IMAG0052.webp
    $IMAG0052.webp
    14 KB · Görüntüleme: 408
  • $267328_4628906488988_1029772386_n.webp
    $267328_4628906488988_1029772386_n.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 413
Son düzenleme:
bence çok şirin neden beğenmiyorsun.böyle bir evi olmasını isteyen okadar çok insan varki Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.çok şirin döşenmiş ben çok beğendim .

Bence evin güzelliği ne m2 siyle nede eşyalarla olur evin güzelliği içindekilerle huzur ve mutlulukla saray olur.ne saraylarda mutsuzluklar gözyaşları vardır ne gecekondularda huzur ve kahkahalar vardır.inşallah evinde mutluluk eksik olmasın.ben evini çok beğendim sevimli bir ev sadece bir kaç yanlış var.mesela salon küçük ve perdeler kasvetli olmuş.keşke salona konsolu hiç almayıp tv ünitesi yerine Tv'yi duvara monte edip altına belki bir raf koysaydın ve masanı salona alsaydın böylece oturma odanda daha kullanışlı olurdu.yatak odan banyon ve mutfağında çok güzel.bu benim nacizane fikrim sadece.

Bence evin güzelliği ne m2 siyle nede eşyalarla olur evin güzelliği içindekilerle huzur ve mutlulukla saray olur.ne saraylarda mutsuzluklar gözyaşları vardır ne gecekondularda huzur ve kahkahalar vardır.inşallah evinde mutluluk eksik olmasın.ben evini çok beğendim sevimli bir ev sadece bir kaç yanlış var.mesela salon küçük ve perdeler kasvetli olmuş.keşke salona konsolu hiç almayıp tv ünitesi yerine Tv'yi duvara monte edip altına belki bir raf koysaydın ve masanı salona alsaydın böylece oturma odanda daha kullanışlı olurdu.yatak odan banyon ve mutfağında çok güzel.bu benim nacizane fikrim sadece.

sana katılıyorum canım ama şimdi bu ev küçük bizim tayinimiz çıkcak doğuya gidince büyük ev tutucam.bende konsola pişman oldum ve üniteye işte o zmaan akıl edemedim.tşk ederim.masayı hiç kullanamıyorum küçük odada duruor salonumda ufak baya bende eşyaları dengesiz aldım:)

Güle güle oturun bence de eviniz çok sıcak ve şirin bana hiçte küçük gibi gelmedi nedense ne evler var onlara göre sizinki büyük bile..Ben beğendim güzel eşyalarınızda var.. (:

mobilyalarınız güzel evde güzel tek sorun mobilyalar eve çok gelmiş tayiniz çıkınca büyük eviniz olursa mobilyalar kendini daha güzel göstercek
tek beğenmediğim tülleriniz model olarak güzeller fakat bütün olarak güzel durmamış.Yanlışım yoksa kruvaze perde bu şekilde
kullanılmaz fazla göz yorucu olmuş
huzurla oturmanız dileğiyle

merhabalar eviniz çok güzel mutfağınız banyonuz yepyeni valla bayıldım ufaklığını hiç dert etmeyn inanın böyle bir eve sahip olmak veya kirada böyle ev bulmak için uğraşanlar çok (misal ben :9:) salonunuzdaki perdeler çok koyu olmuş daha açık renkler tercih ederseniz daha ferak görünecektir nacizane fikrim ve keşke köşe takımı tercih etseydiniz tv ünitesi yerinede tv sehpası olabilirmiş ama yinede çok güzel miss gibi bir evin var içinde mutluluk varsa orası en güzel yuvadır cnm:16::16:

canım evin gayet güzel bence yavaş yavaş gözün alışır sende seversin:16: tv ünitene bayıldım çok hoş.bende yazın kendi evime geçecem nasipse o yüzden bu aralar gözüm hep banyolarda,perdelerde,mutfaklarda:1: bide o kalp paspası nerden aldın

Esyalarin guzel canim evinde sirin ben beyendim yalniz keske eve gore esya alsaydin mesela l koltugu almasaysdinda yemek masani konsolunu oraya koyardin salonda hem oturur hem misafir agirlardin yada l kotuk alsaydin salona konsolu almayip masayida mutfakta kullansaydin ayriyetten mutfak masasi almaktansa benim aklima gelenler bunlar canim ama olan olmus sikma canini

eviniz cok güzel döşenmiş iyi günlerde oturun:nazar:
sıcak sevimli bir yuva olmuş
ancak tv ünitesi salona baya büyük gelmiş
büfenin üzerine koysaydınız televizyonu yer açılırdı biraz

Güle güle oturun evinizde:16: Ben salon perdelerinizi beğenmedim, beğenmedim değil de rengi çok koyu boğmuş sanki birazcık daha açık bi'ton olursa salonunuz daha ferah olur sanki:16:

yorumları bekliyorum.ben pek beğenmiyoum.bakalım siz begeniyormusunz:)evim küçük oldugu için iyi çekemedim.

güle güle oturun evinizde çok güzel sevimli geldi bana.
renklerine bayıldım. küçük de olsa sıkış tepiş göz yorucu gelmiyor.
huzurla oturun..:nazar:

mobilyalarınız güzel evde güzel tek sorun mobilyalar eve çok gelmiş tayiniz çıkınca büyük eviniz olursa mobilyalar kendini daha güzel göstercek
tek beğenmediğim tülleriniz model olarak güzeller fakat bütün olarak güzel durmamış.Yanlışım yoksa kruvaze perde bu şekilde
kullanılmaz fazla göz yorucu olmuş
huzurla oturmanız dileğiyle

tşkler yorumun için.haklsın ben onları bozdurdum çok kötü oldu fon yaptırdım işte bu şekilde daha iyi:)

canım evin gayet güzel bence yavaş yavaş gözün alışır sende seversin:16: tv ünitene bayıldım çok hoş.bende yazın kendi evime geçecem nasipse o yüzden bu aralar gözüm hep banyolarda,perdelerde,mutfaklarda:1: bide o kalp paspası nerden aldın

inşallah daha güzelleri senin olsun canım.paspası bakırköyden aldım canım eğer istanbuldaysan bakırköyde var.

ben serdiğin post şeklinde halıyı soracaktım.ikeadan mı aldın, yıkadın mı nasıl kullanışlı mı? uzun ömürlü olur mu?

tşkler yorumun için.haklsın ben onları bozdurdum çok kötü oldu fon yaptırdım işte bu şekilde daha iyi:)

bende kruvazelerin kötü durduğunu sölücektim ama ilerki fotolarda fon olarak olmuştu soracaktım ama siz cvplamışsınız.kiracı için mobilya fazlalık taşınırken telaşe keşke bu kadar fazla almasaydınız.bence konsol fazlalık olmuş tv ünütesinin yanındaki büfe yeterli olurdu.konsolun yerine 3lüyü koyup.3lünün yerine masayı koyardınız.l koltuğun olduğu odayada tvyi duvara astımı orası oturma odası olarak kulllanılırdı.diğer,de misafir geldiğinde açardınız.birde fonlarınızı hep kahve seçmişsiniz sanırım aceleden düşünülmeden alınmış.bu tür şeyleri düşünmek gerekir sonuçta sürekli alınan bişey değil.

Back
X