Buda BenimAşkYuvam

güle güle otur tatlım evinde yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını
fotonun tamamını göreydik iyidi

Aglama, hep gul :)
Amın ınsallah

sende hep gül gülüm insallah kpss den yüksek not alıp atanırsın insallah ve hayırlı yuvana kavusursun insallahhhhhhhhhhhhhh amin

güzel kalplim Allah sana daha güzellerini nasip etsin insallah senin evininde resimlerini bebişinin resimlerini görüp sevmeyi nasip etsin insallahhhh Elhamdülillah...aynen canım ne cabuk gecti vakit.....Allah razı olsun sizlerden .insallah teyzesi hayırlısı ile olsun resimlerinide koyarım insallah.amin cok sagol datlısım

güle güle otur tatlım evinde yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını
fotonun tamamını göreydik iyidi

sagol meleğim amin insallah.kız bilerek yarısını cektimahhh bide bebişimiz geleydi her taraf onun resimleri olurdu insallah bir gün bebişlerimizin resimlerinide yükliycez gülüm yaramazlıklarını konusucaz insallahhhhhhhhhhhhhh

Canim agiz tadiyla otur güzel evinde.bir de Rabbim sana saglikli akilli hayirli evlatlar versin .amiiin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim agiz tadiyla otur güzel evinde.bir de Rabbim sana saglikli akilli hayirli evlatlar versin .amiiin

amin amin amin ecmain.insallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah evimizin en dagınık hali bölümüne cocugumuzun evimizi dagıttıgı resimleri koymayı nasip etsin hepimize amin

Ben de ami iiin diyorum

benimaskpastam kuzum evinde senin gibi cok hos ...
Allah ağzımızın tadını daim etsin bacım ..
Güle güle sağlıkla,hayırlı evlatlarla dolsun evlerimiz ..

canım benım bende cok begendım evını gayet ferah temız ve derlı toplu.allahım tez zamanda sana bı yaramaz bebıs nasıp etsınde bu derlı toplu halını arar ol

canım lojmanda değlsn sanırm.evin mükemmel.bu arada yavru kuşu rahat bırakmdn gtti:))))

benimaskpastam kuzum evinde senin gibi cok hos ...
Allah ağzımızın tadını daim etsin bacım ..
Güle güle sağlıkla,hayırlı evlatlarla dolsun evlerimiz ..

Cok sagol esesim amin insallahhhhh
Senin evinde cok guzel ve duzenli bende cok begenmistim.insallah hayirlisi ile kavusuruz bebisimize amin

canım benım bende cok begendım evını gayet ferah temız ve derlı toplu.allahım tez zamanda sana bı yaramaz bebıs nasıp etsınde bu derlı toplu halını arar ol

Amin insallah hepimize birsenm begenmene sevindim.Hepimize nasip etsin insallahhhh dagitsinlar evimizi canlari sagolsun.insallahhh.aminnnnn

canım lojmanda değlsn sanırm.evin mükemmel.bu arada yavru kuşu rahat bırakmdn gtti:))))

Yok degilim gulum o hakkimizi sonra kullanicaz.ben pek begenmiyom evi aslinda mutfagi:-( ama buna sukur tabi.

Aynen kusun anasiymis gibi hissetmeye basladim kendimiucmasina az kaldi gulum

Yok degilim gulum o hakkimizi sonra kullanicaz.ben pek begenmiyom evi aslinda mutfagi:-( ama buna sukur tabi.

Aynen kusun anasiymis gibi hissetmeye basladim kendimiucmasina az kaldi gulum
valla evin güzel......
buz devri animasyon filmi serisi var seyretmiş misin bilmiyorum.orda sit var,gidip ejderhanın yumurtalarını çalıyo ve haliyle bebişler siti annesi zannediyo:)))))))))))))sen de bu yavru kuşa aynısını yapacksn korkarm ki

Heheh aynen canim valla onun gibi olcamzaten esimde diyo anasi zannetyon kendini diyosagol canim benim

allah agız tadıyla oturmak nasip etsin cnm sen istanbul yakacıkta mı oturuyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…