Buda BenimAşkYuvam

Leblebitozu19

🌹
Pro Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.344
448
♥•kızlar tayinci ve kiracı oldugumuz için cok esya almadım nasıl olsa tasınırken yıpranacak diye oturma odam bekarken kullandıgım:) sadece salonuma bi gümüşlük alacagım .mutfagımı begenmiyorum dolabı cok kötü ♥• bi bebişimiz eksik oda hayırlısı ile gelir insallahEki Görüntüle 1172468

ciceklerim:))

buda balkonumuzdaki yavru güvercinimiz ÇAKAL adı

Son düzenleme:
Saglikla mutlulukla huzurla otur canim fazla esya almamakla en dogrusunu yapmissin bende hem tayinci hem kiraciydim 2 yilda 3 tasinma yasadim esyalarim mahvoldu ilerde kendi evini gönlünce dosersin ayrica evin tertemiz pırıl pırıl tekrar mutluluklar dilerim

mis gibi tertemiz evin canım...sağlıklı mutlu günlerde huzurla otur

cok sagol canım Allah razı olsun amin ecmain

haklısın canım kırılıp dökülecek diye cok sey almadım eskilerimle yetindim.insallah ilerde kendi evimi döseyince hep aklımda cicekli koltuklar var ya onlardan alıcam pahalılardı biraz.
Allah yeni evlenenlere yardım etsin.begenmene sevindim canım Allah yardımcın olsun kiracılık zor

Canım arkadasım, mutlu yuvanı gormekte varmıs nasıpte :)
Cok mutlu oldum. Bızlere de nasıp olması ıcın dua et.
Huzurla, saglıkla, mutlulukla oturun evinizde.

Inan var ya pahalii esya almamakla en doğrusunu yapmissin ben nasıl pişman oldum anlatamam sana hem su an bile evin cok guzel gorunuyor kiradayken eve yapilan herşey bos hem yillar gectikce insanin zevki de degisebiliyor kendi evin oldugunda sil bastan mjs gibi dksersin evini saka bi yana o cicekli koltuklar benim de hayalim artik kendi evimiz olunca aliriz nasip olursa

Canım arkadasım, mutlu yuvanı gormekte varmıs nasıpte :)
Cok mutlu oldum. Bızlere de nasıp olması ıcın dua et.
Huzurla, saglıkla, mutlulukla oturun evinizde.

Canım dua arkadasım aglattın kız beni cok duygulandımAllah razı olsun Allah sizlere daha güzeli nasip etsin mutlu huzurlu hayırlı yuva nasip etsin insallah yürekten amin

Ciceklerim ve balkonumuzdaki yavru guvercinimiz

Eklentiler

• $1404052988694.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 2.074
  • $1404053006254.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 2.038
  • $1404053018977.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 1.983
  • $1404053031886.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 2.047
  • $1404053045152.jpg
    44,2 KB · Görüntüleme: 2.027
  • $1404053073294.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 2.046

aynen gülüm cok tesekkür ederim Allaha sükür bunu kurmakta cok güzel.kız biz onları alana kadar yeni modeller cıkarinsallah bizlerinde hayırlı gönlümüze göre evlerimiz olur gülüm insallah sende evini alıp gönlüne göre dösersin insallah

Amin canim benim amin dedigin gibi biz eve alana kadar bu mobilyaların coktaaaan modasi gecer biz de son moda neyse onlardan aliriz artik simdilik bunlarla idare edelim dimi ama:) saka bi yana tekrar yuvanda saglik mutluluk huzur dilerim hersey gonlunce olsun tatlım

canım benim cok tesekkür ederim Allah yuvamızda huzurla mutlulukla saglıkla oturmayı nasip etsin amin ecmain.güzel dileklerinin daha güzeli senin olsun insallah.sagol canım

çok güzel temiz görünüyor güle güle otur inşallah. yalnız yatak odasında cam kenarında yatan kişi zorlanır sanki gece kalkınca falan

Mutlulukla yaşayın evinizde..
Tayin engel maalesef istediğin eşyaları almaya.
Benim de içimde kalan şeyler var ama..
Huzurun her şeyden önemli olduğunu biliyorum, bu yüzden umursamıyorum artık :)

Mutlulukla yaşayın evinizde..
Tayin engel maalesef istediğin eşyaları almaya.
Benim de içimde kalan şeyler var ama..
Huzurun her şeyden önemli olduğunu biliyorum, bu yüzden umursamıyorum artık :)

Aynen canim Allah huzur mutluluk versinde.tayin zor gervekten ev tasima ondan bisey alamiyoruz nasil olsa yaralanacak diye.insallah bi gun kendi evimizde olur.amin sagolun

Aynen canim Allah huzur mutluluk versinde.tayin zor gervekten ev tasima ondan bisey alamiyoruz nasil olsa yaralanacak diye.insallah bi gun kendi evimizde olur.amin sagolun

Duygucum canım maşallah evin çok temiz ve tertipli 😉 geçen yaz bu zamanlar dualar ediyorduk bu sene dualarımızdaki evini görmeyi nasip etti Rabbim bak, inşallah bebişinin de fotolarını görmeği nasip eder ... Güle güle huzur mutlulukla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…