• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda BenimAşkYuvam

güle güle otur tatlım evinde:16: yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını:53::53:
fotonun tamamını göreydik iyidi:1::1:

Aglama, hep gul :)
Amın ınsallah

sende hep gül gülüm:29: insallah kpss den yüksek not alıp atanırsın insallah ve hayırlı yuvana kavusursun insallahhhhhhhhhhhhhh amin:21::21::21::21:

Duygucum canım maşallah evin çok temiz ve tertipli 😉 geçen yaz bu zamanlar dualar ediyorduk bu sene dualarımızdaki evini görmeyi nasip etti Rabbim bak, inşallah bebişinin de fotolarını görmeği nasip eder ... Güle güle huzur mutlulukla oturun inşallah

güzel kalplim Allah sana daha güzellerini nasip etsin insallah senin evininde resimlerini bebişinin resimlerini görüp sevmeyi nasip etsin insallahhhh:21: Elhamdülillah...aynen canım ne cabuk gecti vakit.....Allah razı olsun sizlerden .insallah teyzesi hayırlısı ile olsun resimlerinide koyarım insallah.amin cok sagol datlısım:29::29::29::29:

güle güle otur tatlım evinde:16: yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını:53::53:
fotonun tamamını göreydik iyidi:1::1:

sagol meleğim amin insallah.kız bilerek yarısını cektim:1::1:ahhh bide bebişimiz geleydi her taraf onun resimleri olurdu :31::31:insallah bir gün bebişlerimizin resimlerinide yükliycez gülüm yaramazlıklarını konusucaz insallahhhhhhhhhhhhhh:49::49::49::49:

Canim agiz tadiyla otur güzel evinde.bir de Rabbim sana saglikli akilli hayirli evlatlar versin .amiiin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim agiz tadiyla otur güzel evinde.bir de Rabbim sana saglikli akilli hayirli evlatlar versin .amiiin

amin amin amin ecmain.insallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah evimizin en dagınık hali bölümüne cocugumuzun evimizi dagıttıgı resimleri koymayı nasip etsin hepimize amin

amin amin amin ecmain.insallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah evimizin en dagınık hali bölümüne cocugumuzun evimizi dagıttıgı resimleri koymayı nasip etsin hepimize amin

Ben de ami iiin diyorum

benimaskpastam kuzum evinde senin gibi cok hos ...:nazar::72:
Allah ağzımızın tadını daim etsin bacım .. :16:
Güle güle sağlıkla,hayırlı evlatlarla dolsun evlerimiz ..:38:

canım benım bende cok begendım evını gayet ferah temız ve derlı toplu.allahım tez zamanda sana bı yaramaz bebıs nasıp etsınde bu derlı toplu halını arar ol :9::9::9:

♥•kızlar tayinci ve kiracı oldugumuz için cok esya almadım nasıl olsa tasınırken yıpranacak diye oturma odam bekarken kullandıgım:) sadece salonuma bi gümüşlük alacagım .mutfagımı begenmiyorum dolabı cok kötü:( ♥• bi bebişimiz eksik oda hayırlısı ile gelir insallahEki Görüntüle 1172468
Eki Görüntüle 1172401

Eki Görüntüle 1172407

Eki Görüntüle 1172410

Eki Görüntüle 1172428

Eki Görüntüle 1172433

Eki Görüntüle 1172448

Eki Görüntüle 1172449

Eki Görüntüle 1172450

Eki Görüntüle 1172451

Eki Görüntüle 1172452

Eki Görüntüle 1172449

Eki Görüntüle 1172466

Eki Görüntüle 1172490

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php
ciceklerim:))

attachment.php
buda balkonumuzdaki yavru güvercinimiz ÇAKAL adı:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
canım lojmanda değlsn sanırm.evin mükemmel.bu arada yavru kuşu rahat bırakmdn gtti:))))

benimaskpastam kuzum evinde senin gibi cok hos ...:nazar::72:
Allah ağzımızın tadını daim etsin bacım .. :16:
Güle güle sağlıkla,hayırlı evlatlarla dolsun evlerimiz ..:38:

Cok sagol esesim amin insallahhhhh
Senin evinde cok guzel ve duzenli bende cok begenmistim.insallah hayirlisi ile kavusuruz bebisimize amin

canım benım bende cok begendım evını gayet ferah temız ve derlı toplu.allahım tez zamanda sana bı yaramaz bebıs nasıp etsınde bu derlı toplu halını arar ol :9::9::9:

Amin insallah hepimize birsenm begenmene sevindim.Hepimize nasip etsin insallahhhh dagitsinlar evimizi canlari sagolsun.insallahhh.aminnnnn

Yok degilim gulum o hakkimizi sonra kullanicaz.ben pek begenmiyom evi aslinda mutfagi:-( ama buna sukur tabi.

Aynen kusun anasiymis gibi hissetmeye basladim kendimi:-):-):-)ucmasina az kaldi gulum:-):-):-)
valla evin güzel......
buz devri animasyon filmi serisi var seyretmiş misin bilmiyorum.orda sit var,gidip ejderhanın yumurtalarını çalıyo ve haliyle bebişler siti annesi zannediyo:)))))))))))))sen de bu yavru kuşa aynısını yapacksn korkarm ki:1::1::1:

valla evin güzel......
buz devri animasyon filmi serisi var seyretmiş misin bilmiyorum.orda sit var,gidip ejderhanın yumurtalarını çalıyo ve haliyle bebişler siti annesi zannediyo:)))))))))))))sen de bu yavru kuşa aynısını yapacksn korkarm ki:1::1::1:

Heheh aynen canim valla onun gibi olcam:-):-):-)zaten esimde diyo anasi zannetyon kendini diyo:-):-):-)sagol canim benim

♥•kızlar tayinci ve kiracı oldugumuz için cok esya almadım nasıl olsa tasınırken yıpranacak diye oturma odam bekarken kullandıgım:) sadece salonuma bi gümüşlük alacagım .mutfagımı begenmiyorum dolabı cok kötü:( ♥• bi bebişimiz eksik oda hayırlısı ile gelir insallahEki Görüntüle 1172468
Eki Görüntüle 1172401

Eki Görüntüle 1172407

Eki Görüntüle 1172410

Eki Görüntüle 1172428

Eki Görüntüle 1172433

Eki Görüntüle 1172448

Eki Görüntüle 1172449

Eki Görüntüle 1172450

Eki Görüntüle 1172451

Eki Görüntüle 1172452

Eki Görüntüle 1172449

Eki Görüntüle 1172466

Eki Görüntüle 1172490

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php
ciceklerim:))

attachment.php
buda balkonumuzdaki yavru güvercinimiz ÇAKAL adı:1:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah agız tadıyla oturmak nasip etsin cnm sen istanbul yakacıkta mı oturuyorsun :)

Back