- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi Leblebitozu19
güle güle otur tatlım evinde yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını
fotonun tamamını göreydik iyidi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aglama, hep gul :)
Amın ınsallah
Duygucum canım maşallah evin çok temiz ve tertipli 😉 geçen yaz bu zamanlar dualar ediyorduk bu sene dualarımızdaki evini görmeyi nasip etti Rabbim bak, inşallah bebişinin de fotolarını görmeği nasip eder ... Güle güle huzur mutlulukla oturun inşallah
güle güle otur tatlım evinde yanlız yatak odanın fotolarında duvarda gelinlikli fotonu gördüm tabi yarısını
Canim agiz tadiyla otur güzel evinde.bir de Rabbim sana saglikli akilli hayirli evlatlar versin .amiiin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin amin amin ecmain.insallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah evimizin en dagınık hali bölümüne cocugumuzun evimizi dagıttıgı resimleri koymayı nasip etsin hepimize amin
Ben de ami iiin diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel bir ev güle güle oturun.
canım lojmanda değlsn sanırm.evin mükemmel.bu arada yavru kuşu rahat bırakmdn gtti:))))♥kızlar tayinci ve kiracı oldugumuz için cok esya almadım nasıl olsa tasınırken yıpranacak diye oturma odam bekarken kullandıgım:) sadece salonuma bi gümüşlük alacagım .mutfagımı begenmiyorum dolabı cok kötü ♥ bi bebişimiz eksik oda hayırlısı ile gelir insallahEki Görüntüle 1172468
Eki Görüntüle 1172401
Eki Görüntüle 1172407
Eki Görüntüle 1172410
Eki Görüntüle 1172428
Eki Görüntüle 1172433
Eki Görüntüle 1172448
Eki Görüntüle 1172449
Eki Görüntüle 1172450
Eki Görüntüle 1172451
Eki Görüntüle 1172452
Eki Görüntüle 1172449
Eki Görüntüle 1172466
Eki Görüntüle 1172490
ciceklerim:))
buda balkonumuzdaki yavru güvercinimiz ÇAKAL adı
benimaskpastam kuzum evinde senin gibi cok hos ...
Allah ağzımızın tadını daim etsin bacım ..
Güle güle sağlıkla,hayırlı evlatlarla dolsun evlerimiz ..
canım benım bende cok begendım evını gayet ferah temız ve derlı toplu.allahım tez zamanda sana bı yaramaz bebıs nasıp etsınde bu derlı toplu halını arar ol
canım lojmanda değlsn sanırm.evin mükemmel.bu arada yavru kuşu rahat bırakmdn gtti:))))
valla evin güzel......Yok degilim gulum o hakkimizi sonra kullanicaz.ben pek begenmiyom evi aslinda mutfagi:-( ama buna sukur tabi.
Aynen kusun anasiymis gibi hissetmeye basladim kendimiucmasina az kaldi gulum
valla evin güzel......
buz devri animasyon filmi serisi var seyretmiş misin bilmiyorum.orda sit var,gidip ejderhanın yumurtalarını çalıyo ve haliyle bebişler siti annesi zannediyo:)))))))))))))sen de bu yavru kuşa aynısını yapacksn korkarm ki
♥•kızlar tayinci ve kiracı oldugumuz için cok esya almadım nasıl olsa tasınırken yıpranacak diye oturma odam bekarken kullandıgım:) sadece salonuma bi gümüşlük alacagım .mutfagımı begenmiyorum dolabı cok kötü ♥• bi bebişimiz eksik oda hayırlısı ile gelir insallahEki Görüntüle 1172468
Eki Görüntüle 1172401
Eki Görüntüle 1172407
Eki Görüntüle 1172410
Eki Görüntüle 1172428
Eki Görüntüle 1172433
Eki Görüntüle 1172448
Eki Görüntüle 1172449
Eki Görüntüle 1172450
Eki Görüntüle 1172451
Eki Görüntüle 1172452
Eki Görüntüle 1172449
Eki Görüntüle 1172466
Eki Görüntüle 1172490
ciceklerim:))
buda balkonumuzdaki yavru güvercinimiz ÇAKAL adı
allah agız tadıyla oturmak nasip etsin cnm sen istanbul yakacıkta mı oturuyorsun :)
Aminnnnn cok sagol canim istanbulda oturmuyorum