Buda benim yuvam:))

cnm evin çok hoş.güle güle otur yeşil tonlar süper...yanlız benimde yatak odam siyah ve hiç memnun degilim.çok çabuk tozlanıyo...keşke açık renk alsaydım diye çok pşman oluyorum...

arzummm tekrar baktım şekerim,aynı kendin gibi renkli cıvıl cıvıl evin şekerim..
inşallah gelip yakından görücez şekerim

canım çok sıcak bir evin var..bu arada salonun bir anca bayagı büyük göründü bana..o kadar büyük salonum olmadııgndandır kimbilir :(

Ne kadar rengarenk evın var.. Renklerın guzellıgı ruhunuzun canlılıgını gosterıyor. Mutluluklar dılerım

arzucuum ben evini yeni gördüm kıss:kedi:
evin de en az senin kadar güzelmiş hayatımzemuszemus
tam benim sevdiğim renkler var ne güzel...cıvıl cıvıl,iç açıcı ve tertemiz bir eva.s.
kaanla,eloşumuzla ve eşinle mutlu yıllar yaşayın inaşallah,güle güleotur canımkaydirigubbakcemile3
ee artık bi çay içmeye çağırırsın:1rolleyes:delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

arzucuum ben evini yeni gördüm kıss:kedi:
evin de en az senin kadar güzelmiş hayatımzemuszemus
tam benim sevdiğim renkler var ne güzel...cıvıl cıvıl,iç açıcı ve tertemiz bir eva.s.
kaanla,eloşumuzla ve eşinle mutlu yıllar yaşayın inaşallah,güle güleotur canımkaydirigubbakcemile3
ee artık bi çay içmeye çağırırsın:1rolleyes:delikafaduldensırnaşık şey:roflol:

sagol canım yeni gördüm kaçırmışım valla:kedi:

img0151gsi.jpg

halılarınn ve perdelerinn rengine bittim ya ço9k güzell....allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin inşş o evde..bende ilerde oturma odamı böyle yeşil yapıcam inşş Allh nasip ederse tbi...

Back
X