• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benim Uzum Gozlummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MAŞALLAH YA NE ÇABUK BÜYÜYORLAR 5. AYIMIZ DOLDU NİSAN ANNELERİ BEN NASIL GEÇTİ ANLAMADIM kaydirigubbakcemile4 BENİM KIZIMDA ÇOK BÜYÜDÜ ALLAH BEBİŞLERİMİZE SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN İNAŞALLAH a.s.

Sagolun teyzeleri hepinizi cok opuyo kizim :))

Bu arada ikinci diside cikti bugun yav cokmu erken ne anlamadimki :(

hayırlı olsun cnm.anca ya.cok erken değil.bizler de beklemedeyiz.2. diş de hemen peşinden geldi demek.
iştah nasıl?

hayırlı olsun cnm.anca ya.cok erken değil.bizler de beklemedeyiz.2. diş de hemen peşinden geldi demek.
iştah nasıl?

evet canim pespese cikti disleri :)

istahi iyi bir sikintimiz yok sukur biz sikintiyi en basta cektik 20 gun once disleri kemiklesirken ateslendi ishal kusma hersey oldu valla 5 gun surdu ama simdi hic birseyi yok canim.

darisi sizin basiniza canim.

çok datluymuşş eh artık bu resımle ıdare etmeye calışırızz .. zor olcek amaa hıh

Kizlar buda kizimin en son hali nasil buyumusmu ???

Resim nerde demeyin takvimimdekini diyorum ha :)) anca bu kadara izin varda :)

yesinler emi senin kizini masallah buyumus bi de dis bilem cikarmis nazar degmesin insallah

çok tatlı maşallah , Allah analı babalı büyütsün.benim kızımın dişleri daha çıkmadı.dişlerin erken veya geç çıkması neye bağlı acaba? bir fikri olan varmı kızlar?

canım masallah herkesın bebısını allah bagıslaın darısı bızlre dua edın olurmu saglıcakla buyut canımmmmm

maşallah kuzucuğa..:nazar:
Allah sizlere bağışlasın..
bizi de o günlere ulaştırsın inş sağlıkla..

ben fotoğraf koymaya cesaret edemem heralde..
cok korkarım nazardan...

maşallahhh çok güzel bir kızın var...
rabbim sana ve babasına bağışlasın...:nazar:lardan saklasın güzel allahım...

ay yavrum yaaa çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın bahadır abiside çok beğendi canımm.

Sagolun kizlar evet kizimin bakislari cok sahane herkesi hayran birakiyo kendine yolda yuruyemiyoruz.O iri gozlerine vurulmayan yok birde iyice aciyo o gozlerini cok tatli oluyo:nazar:

Allahim saglik sihhat versin yavrumaa.amin

Ha unuttum tek kendine dua etmek bize yakismaz.Allahim herkesin bebisine saglik sihhat versin.Aminnnnn

Back