• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda Benim Uzum Gozlummm

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kizlar iste su alttaki takvimdeki cimcimede benim kizim.Artik buyuduk dis bile cikardik.Biraz gec oldu sizle tanismasi ama babamiz izin vermedi.Anca bu kadar iste :ecrin_bebek:

allah nazarlardan saklasın analı babalı büyütsün.masallah çok tatlı.yiriiiim ben onu!!!!

çooook tatlı alllah bagışlasın canım

bizim babmızda öyle ilk doğduğunda internete koyma kızımın resimlerini diyordu ama ben facebooka falan koymuştum sesi çıkmadı çok tatlı kızınız maşallah

allah nazarsan saklasın saglıklı uzun ömürler versin çok şeker

Kizlar iste su alttaki takvimdeki cimcimede benim kizim.Artik buyuduk dis bile cikardik.Biraz gec oldu sizle tanismasi ama babamiz izin vermedi.Anca bu kadar iste :ecrin_bebek:

şoklardayız bebeğin benim kızıma ne kadar çooook benziyor şimdi eşimede gösterdim inanamadı...hatta aynı pozdan kızımında var.:bbo:

Yerim Ben onuu Allahım nazarlardan saklasın boncuğu..Kırkbinkez maşallah..Annişim sağlıkla huzurla sizlerle büyüsün tatlı bebeğin Nazar boncuğunu sakın unutma canım..Maşallahh

arkadaşlar benim yazılarım okunuyor mu?

allah bağışlasın çok güzel 4 aylıkkenmi çıkardı diş masallah annesi allahım banada göstersin o gunleri rabbim

annişim nerelerdesin ??????

allah bağişlasın çok tatlı kızın maşallah..................

masaallah canim Allah bagislasin o nekadar tatli birsey isirasim geldi gercekten, Allah nazarlardan korusun.....

Allah hayırlı ömürler versin. Çok tatlı maşaAllah....

Allah bagislasin ,,omru bereketli olsun iyisallah:nazar::Saruboceq:

büyümüş kocaman olmuş maaşallah rabbim hayırlı ana baba sözü dinleyen evlatlardan eylesin inşallah

yerim onu ben cimcimem benim Allah bagislasin nazarlardan esirgesin annis cim guzel yazilar yazsin rabbim

çok tatlı maşşallah cnm allah analı babalı buyutsun babası haklıymıs gostermemekte çünkü çok şeker nazar deeyr dıye korkmustuır

Back