Buda benim pronovias gelinligim :))

bende çok fazla begenmedım alt kısım çok hosuma gitmedi çok standart kat kat bu sene zaten herkes aynı fabrikadan çıkmıs gıbı etekte olsun elbısede gelınlıkte tıpkı dedigin gibi tipik türk kadını modeli....
ama önemli olan tabiki sizin begenmeniz içinize sinmesi bu arada mutluluklar dilerim....

teşekkürler yorumlarınız için.kaydirigubbakcemile3 ben begenmeyenlerin yorumlarını okuyunca da sevinirim herkes begenmesin öyle herkesin begendigini sevmem ben :))

sen beğendiysen içine sindiyse problem yok. Güle güle giymek nasip olsun. mutluluklar

çok güzelmiş cidden gelinliğin inşallah içine sen girdiğinde oldugundan daha guzel olur canım..güle güle giyy opuyorumnanaktan

çok güzelmiş cidden gelinliğin inşallah içine sen girdiğinde oldugundan daha guzel olur canım..güle güle giyy opuyorumnanaktan

uiyyyyyyy iyi dileklerin için cok tşkler .inşallah daha da güzlleri senin olsunn.çokkkk çokkk tşklerrrrkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…