Buda benim pronovias gelinligim :))

hayırlı olsun güzelmiş sanada cok yakışacağına eminim düğün fotolarınıda görürüz inş.
orjinal pronoviasmı? yoksa dikimmi yapılıyor a.s.

yok canım rojinal pronovias.nişantaşı magazasından aldım satıcılar da süper cok profesyoneller =)buyrunnnnnnnnn

Aiyyyyyyyyy cok saol cnm teşekkür ederim.bir foruma koyıyım bakıyım begenilecek mi dedim.:) begenmeyenler de var gerci ama iyi birsey bu da herkese hitap etmesin.birde bizim türk milleti alıskın dansöz gibi taşlı maşlı abartılı seylere :)
cok tşk ederim daha iyileri senn olsun kaydirigubbakcemile3

canım pronovias gelinliklerin fiyatları nasıl?benimde beğendiğim bir tane var seneye kadar fikrim değişmezse?ne kadara aldın ?acaba cevap için saol şimdiden

Hayatım simdi bu gelinlik 3500 tl cik.ama duvakla beraber 4.5 fln oldu.f,duvak ve taclar da pahalı.ama deger mi deger :)cok şıklar hele bu gelinlik aldıgım duvakla muhteşem bambaska birsey oldu bu katalog resmi ile alakası yok aslında gelinlik taşlı olmadıgından duvagını şıkırtılı birsey aldım full taşla işlenmiş bir duvak inanılmaz gösterdi.:ecrin_bebek:

Asil zarif kibar ne dıyebılırım kı cok guzell bu gelınlıgın aynını bır arkadasım dugununde gıydı ordada bayılmıstım valla duvagı taslı yaptıgın ıyı olmus ama sade bıle olsa olurdu o kadar zarıf duruyorkı sımdıden mutluluklar sana bır onerım var bence makyajınıda sade olmasına dıkkat et

EWETTTTTT bende öyle düsünmüştüm :) esmer ve yesil gözlüyüm zaten fazla makyaja da gerekyok böyle iyi bronz bronz bebeksi bir makyaj yaptırıcam inş iyi yapan birini bulurum :Shihoyyytzemuszemus

koyucammm mutlaka . o zaman gelinlik ortaya cıkıcak asıl bu katalog resminde cok basarılı durmuyor :) ama dügünüme daha var ancak 2 ay sonra fla:bbo:n koyabilicem

hee tamam ozaman bekleriz napaalım:)alıntı falan yapar veya özel mesaj atarsan unutmamış olurum canım:lepi:

bence çok güzel değişik bir model hep aynı modellerden sıkılmıştık eminim sana da çok yakışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…