• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim pronovias gelinligim :))

jujuuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
285
0
96
İstanbul
Dün sonunda karar verip alabildim 3 ay Nalon ile flört ettikten sonra hiç aklımda yokken dün rebeca yı aldık :) duvagımı da dantelli işli seçtim çok hoş oldu gelinlikte iş olmayınca duvak ile harika tamamladı.bakın bakalım begenecek misiniz ? =)

Son düzenleme:
süper bir model çok beğendim Allah mutlu etsin
sana bir tavsiyem var;
her ne kadar straplez gelinlik güzel dursada ve asla düşmez deselerde mutlaka düşüyor,
rahatsız oluyor ve çekiştirip duruyor insan incecik iki askı yaptırırsan çok daha rahat edersin

süper bir model çok beğendim Allah mutlu etsin
sana bir tavsiyem var;
her ne kadar straplez gelinlik güzel dursada ve asla düşmez deselerde mutlaka düşüyor,
rahatsız oluyor ve çekiştirip duruyor insan incecik iki askı yaptırırsan çok daha rahat edersin

evet canım haklısın ..biraz yüksek tutmayı düsünüyorum straples kısmını bende

çok güzel yaa güle güle giyin.....
Allah mutlu sağlıklı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan

ama askı yaptırma bence çünkü özelliği kaybolur dediğin gibi biraz yüksek tut üst kısmı :)))))))

darısı başımıza inşallah :teytey:

çok güzel yaa güle güle giyin.....
Allah mutlu sağlıklı uzun ömürler versinopuyorumnanaktan

ama askı yaptırma bence çünkü özelliği kaybolur dediğin gibi biraz yüksek tut üst kısmı :)))))))

darısı başımıza inşallah :teytey:

evet aZ daha yüksek tutunca daha rahat olucak :) balık modeli istiyorum derken bunun içinde buldum kendimi ..masalsı bir gelinlik ama hala içimde uhde kalır mı bilmiyorum balık modeli hayalimdi cnkü :(

bende aynı senın gıbı oldum canım aylarca kafamda bı model tasarladım sonra gıttım hıc dusunmedıgım bı gelınlık aldm aldıgım gelınlık sankı benım ıcın dıkılmıstı bence eger ustundeyken sana aıtlık hıssı vermıyorsa uhde kalabılır hayırlı olsun bu araada

Aaaa benim sevdiğimi almışsınnn.
Süper tercih tebrik ederim
Mutluluklar dilerim

Bi de merak ettim ne kadara aldın ?

hayırlı olsun güzelmiş sanada cok yakışacağına eminim düğün fotolarınıda görürüz inş.
orjinal pronoviasmı? yoksa dikimmi yapılıyor a.s.

evet aZ daha yüksek tutunca daha rahat olucak :) balık modeli istiyorum derken bunun içinde buldum kendimi ..masalsı bir gelinlik ama hala içimde uhde kalır mı bilmiyorum balık modeli hayalimdi cnkü :(

evet dedğin gibi masalsı opuyorumnanaktan

hakikaten çok şık gerçekten eminim sanada çok yakışacak zemuszemus

malesef bazen insan her istediğini yapamıyo :1no2:

ama gelinliğin gerçekten çok güzellllllllllllllllll alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım pronovias gelinliklerin fiyatları nasıl?benimde beğendiğim bir tane var seneye kadar fikrim değişmezse?ne kadara aldın ?acaba cevap için saol şimdiden

duvaklar da gelinlik fiyatı kadar tutuyor gelinlik 3500 tl duvakla beraber 4 küsüre geldi ama tam kusuratını bilmiyorum =)

Back