• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan buda benim nişan bohçam :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bahar__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2008
41
0
86
Bursa
$100_2622.jpg $100_2603.jpg $100_2601.jpg $100_2600.jpg $100_2617.jpg $100_2610.jpg $100_2605.jpg $100_2651.jpg $100_2624.jpg $100_2625.jpg $100_2626.jpg $100_2648.jpg $100_2641.jpg $100_2604.jpg

Ne güzel gözüküyorlar, bohça olayına fazla girmeyelim diyorum ama aklım çeliniyor bunları gördükçe :) Nereden alış veriş yaptınız ?
Güle güle kullanın inşallah hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
hepsi çok güzel mutluluklar

Ayakkabı hastası olarak, ayakkabı ve çantalarına bayıldım:16: ne şekerler öyle.. Birde somon renkli pjama ve terlik var, onu nerden aldın canım:40:

Hepsi özenle seçilmiş, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin:29:

cok güzeller canım allah omur boyu mutlu etsın herseyın cok gusel

Ayakkabı hastası olarak, ayakkabı ve çantalarına bayıldım:16: ne şekerler öyle.. Birde somon renkli pjama ve terlik var, onu nerden aldın canım:40:

Hepsi özenle seçilmiş, hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin:29:

sağolun teşekkür ederim. o elbise sabahlık ve terlik takım cnm. optimumda bir iç giyim mağazasından almıştık.

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin, herşeyin çok şık çok güzeller, gerçekten göz alıcı bir bohça olmuş, güzel günlerde kullan arkadaşım, Allah nazarlardan saklasın :nazar: mutluluklar :16:

Arkadaşım çok güzel her şeyin, ne fazla ne az tam kararında olmuş herşeyin. Zevkli seçimler yapmışsın. İyi günlerde sağlıklı günlerde kullanın inşallah.Sandık yerine aldığın kutuyu çok beğendim onu nerden aldın canım birde kenarları fırfırlı tül hurç gibi birşeyler gördüm sanki onları çözemedim?

İyi günlerde kullan canım bohçana bayıldım çok özenildiği her halinden belli mutluluklar dilerim :nazar:

tüllerle yapılmış hurçların içindeki sunumlar zarif bir gelin bohçası dedirtiyor.çok beğendim,neredeyse her şey masum beyazlıkta...:nazar:

Arkadaşım çok güzel her şeyin, ne fazla ne az tam kararında olmuş herşeyin. Zevkli seçimler yapmışsın. İyi günlerde sağlıklı günlerde kullanın inşallah.Sandık yerine aldığın kutuyu çok beğendim onu nerden aldın canım birde kenarları fırfırlı tül hurç gibi birşeyler gördüm sanki onları çözemedim?

çok teşekkür ederim. daha güzelleri senin nolur inşallah. o sandık kervan mağazasından. çok şık modelleri var. tüm kutular o şekilde fırfırlı hurçlara geçirilmiş. kılıf gibi bir şey. dikme onlar. tekrar teşekkür ederim

canım çok güzel ler ya bayıldım , o tüller ne kadar güzel nerden aldınız arıyorum arıyorum bir türlü bulamadım istediğim tarzda:(:( biraz ipucu versen ...birde ayakkabılarına da bayıldım kırmızı kırmızı :66:

Back