Nikah Buda benim nikah elbisemm :-)

mavi_heykel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
17
0
1
Çanakkale
Merhaba kizlar.foruma yeni uye oldum. 9haziranda nikahim var. Dugunum 31agustosda. Nikahim daha ozel olsn ayri olsn istedk universiteyi okudugumuz askimizin basladigi sehirde yapicaz nikahimizi. Nikah elbisem bu ayakkbi olarak bu model sectim ama aksesuar ne takayim bilemedm.eldiven mi sapkami yardimci olurmusunuz:beer:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1398639662489.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 359
  • $1398639684305.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 360

benim elbisem ve ayakkabıma çok benziyor. aksesuar takmadım ben. elime kırık beyaz renginde , kibar bir çanta aldım sadece. :13: hayırlı olsun

sonunda cicekten tacimida yaptirdim. nikah sekerlerimde hazirlaniyor. nikaha az kaldi :)

elbise çok zarif saçına şu şapkalı tüllü toka yada taçlar oluyor ya onlardan takarsan çok hoş olur mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:
canakkalede o tarz sapkalardan tam istedigim gibi bulamadim ya abartili kocamanlar vardi yada renkler uymadi.bende bole bisi yaptirdm hos oldu sanki

canım hoş bi elbise seçmişsin. Ama tüllü şapkaları tekrar düşünmeni öneriyorum. İnternetten alabilirsin. Bende Çanakkale'deyim gelinlikçilere de bi bak istersen

dediginiz gibi yaptim tüllü sapka tarzi bisi aldim. nikah sekerlerimde olmus. pazartesiye hazirim galiba.hayirlisiyla pazartesiyi atlatayim dugun icin kosturayim

Eklentiler

• $1402066953567.jpg
    55 KB · Görüntüleme: 101
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…