• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu buda benim mutfağım

akarahan

canım oğlum furkan'ım
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1.956
0
116
42
Tekirdağ
fikir amaçlı paylaştım biraz küçük ama

$Fotoğraf0477.webp$Fotoğraf0494.webp$Fotoğraf0479 copy.webp$Fotoğraf0495.webp$Fotoğraf0487.webp$Fotoğraf0478.webp

Son düzenleme:
Tarz olarak çok hoş bence, keşke son fotograftaki dolabınız da siyah beyaz olsaymış uyum olurmuş, bence onu boyayabilirsiniz sprey boyayla yada kaplatabilirsiniz, kapakları yine beyaz kalsın tabi. Tertemiz düzenli ben çok beğendim. İlerde kısmet olurda kendi evim olursa ben de siyah mutfak dolapları istiyorum, kullanışlı oluyor mu, parmak izi leke falan çok gösteriyor mu? İyi günlerde kullanın.

o dolabı eski evimde kız kardeşim hediye almıştı onun için renk uyumsuzluğu oldu hediye olduğu için bişeyde yapamam kaplamayıda düşündüm ama hoş olmaz diye vazgeçtim belki ilerde boyatırım kullanımı beyaz kısımlar güzelde siyahlarda herşey belli oluyor özellikle çocuk olunca hergün siliyorum alt kısımları ama olsun siyah hoşuma gidiyor

Son düzenleme:
Güzel mutfağınızı güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Affınıza sığınarak birkaç önerim olacak, dolaplardan sarkan dantelleri, mutfak dolabının üzerine yerleştirdiğiniz objeleri, tezgah üzerindeki bulaşıklığı ve çöp kovasını kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

mutfaklar ne kadar sevimli ve sıcak mekanlar, neşeyle yemekler pişirin zevkli vakitler geçirin inşallah :))

Güzel mutfağınızı güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Affınıza sığınarak birkaç önerim olacak, dolaplardan sarkan dantelleri, mutfak dolabının üzerine yerleştirdiğiniz objeleri, tezgah üzerindeki bulaşıklığı ve çöp kovasını kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.

sağolun fikirleriniz içinde teşekkürler yeni taşındığımız için ev yerleştirmeye annem yardım etti ve dantelleri annemin isteği ile sardım dolap üstündeki objelerde arkadaki boruları kapattığım zaman zaten kalkacaklar bulaşıklıkla çöp kavasınıda mecburen kullanıyorum ama misafirim geldiğinde onlarıda kaldırıyorum tazgahımın boş olması hoşuma gidiyor

Bence de çok sıcak, temiz, pak bir mutfak olmuş, huzurla mamalar pişirin orda :34:

canım güle füle kullan mutfagını sevgi dolu yemekler pişir. inşl. yaza bizde kendi evimize gecicez. kısmet olrse mutfagımızı yenilicez. bende sırf beyaz istiyorum tezgahı siyah düşünüyorum. ama kararsızım siyahdan pişman olurmuyum acaba diye düşünüyorum. benim mutfagımında büyüklügü bu kadar.

Tarz olarak çok hoş bence, keşke son fotograftaki dolabınız da siyah beyaz olsaymış uyum olurmuş, bence onu boyayabilirsiniz sprey boyayla yada kaplatabilirsiniz, kapakları yine beyaz kalsın tabi. Tertemiz düzenli ben çok beğendim. İlerde kısmet olurda kendi evim olursa ben de siyah mutfak dolapları istiyorum, kullanışlı oluyor mu, parmak izi leke falan çok gösteriyor mu? İyi günlerde kullanın.

Mutfağınız çok hoş, temiz ve düzenli...
Fakat bende Kedikuyruğu arkadaşa katılıyorum.
Dolabınız siyah & beyaz renklerde ve masanızda beyaz olsaymış sanki daha bir uyumlu olurmuş.
ama arkadaşın dediği gibi kaplatabilir veya sprey boya ile boyuyabilirsiniz...

Back
X