Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel mutfağınızı güle güle, hayırlı günlerde kullanın. Affınıza sığınarak birkaç önerim olacak, dolaplardan sarkan dantelleri, mutfak dolabının üzerine yerleştirdiğiniz objeleri, tezgah üzerindeki bulaşıklığı ve çöp kovasını kaldırırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum.
mutfaklar ne kadar sevimli ve sıcak mekanlar, neşeyle yemekler pişirin zevkli vakitler geçirin inşallah :))
Ben çok begendim çok güzell çok iç açıcı sıcacıkfikir amaçlı paylaştım biraz küçük ama
Eki Görüntüle 544028 Eki Görüntüle 544045 Eki Görüntüle 544030 Eki Görüntüle 544046 Eki Görüntüle 544031 Eki Görüntüle 544029
Tarz olarak çok hoş bence, keşke son fotograftaki dolabınız da siyah beyaz olsaymış uyum olurmuş, bence onu boyayabilirsiniz sprey boyayla yada kaplatabilirsiniz, kapakları yine beyaz kalsın tabi. Tertemiz düzenli ben çok beğendim. İlerde kısmet olurda kendi evim olursa ben de siyah mutfak dolapları istiyorum, kullanışlı oluyor mu, parmak izi leke falan çok gösteriyor mu? İyi günlerde kullanın.
fikir amaçlı paylaştım biraz küçük ama
Eki Görüntüle 544028 Eki Görüntüle 544045 Eki Görüntüle 544030 Eki Görüntüle 544046 Eki Görüntüle 544031 Eki Görüntüle 544029