buda benim hikayem..:))

cennetimbenim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
236
1
46
Sakarya
öncelikle merhaba arkadaşlar..
ben sakaryalıyım..aklıma birşey takıldığında bu foruma girip bakıyordum...sonradan düşündüm neden üye olmuyorum ki diye.. sonunda oldum...

temmuz 25 inde doğum yapmam gerekiyordu..9 temmuz tarihinde o yüzden rahattım..gezmeye yer arıyordum.cumartesi olması hasebiyle eşim de evdeydi tabi.. akşam üstü olmuştu..pazara gidelimmi dedim eşime..oda tamam dedi...hafif bi karın ağrım vardı...kötü bişeymi acaba bir doktorumuza gidip danışalım mı nedir bu diye dedim..tamam dedi..pazara gitmeden adatıp hastanesine gittik...doktorumuz yoktu haliyle..
Ebelerle görüştük..muayne ettiler..o ağrılar doğuma hazırlık için korkma dedi. bir sorunda gözükmüyor rahat ol dedi.yinede doktorumu aradılar..ilaç verdi erken doğumu engellemek için.biz çıktık, eşim eczaneye girdi ilacı almaya ben bacaklarım kaşındı diye baktım ki ne göreyim...kanama başlamış...geriye döndük. birde baktılar "doğum başlamış senin" demezler mi...şaka yapıyorsunuz herhalde dedim...ama gayet ciddilerdi... daha enaz 20 günüm var dedim...tekrar doktorumu aradılar..hastanede yatmamı isstemiş..ama hiç bir hazırlığım yok eve gidelim acil bişey olursa geliriz dedik..tmm dediler..neyse verdikleri ilaç sayesinde sabaha kadar ağrım sancım olmadı..sabah 6 gibi uyandım..tekrar hafif bi karın ağrım vardı..eşimi uyandırıp hastaneye gitsekmi ki dedim..dururmu hiç benden heycanlı eşim..hemen gittik.. muayne ettiler tekrar 4 santim açık dediler..bende şiddetli ağrı beklediğim için olsa gerek hala inanmıyorum..kendim ayakta görüşüyorum ebelerle..illada epidural istiyorum dedim..ebe 4 santim açıkken avaz avaz bağıranlar var, sen bukadar açılmışken böyle rahatsan epidural gereksiz bence dedi, ama istersende yaparız dedi....beni ikna ettiler.. doktor geldi 9a dğru..herşey öyle hızlı gelişiyorduki hala inanamıyorum..ve doğuma girdik..bende hala şiddetli bi ağrı yok...25 dk içinde oğlum doğdu..eşim dışarda ağlamış annemin demesine göre, bende içerde..

şimdi paşam kucağımda öyle yaramazki zor yazıyorum bunnu :)

sevgilerimle...

ne güzel ya nasıl olduğunu anlamadan evladınız kucağınızda.sancıları nasıl hissetmiyor insan ya. herkesde farklı işte.inşallah bende hissetmeden çok acı çekmeden açılırım.epidural yaptırmak zorunda kalmam. yürüyüş yada egzersiz yapmış mıydınız siz yada kilonuz falan nasıldı?bebeğin kilosu az mıydı.çok sordum ama bende 39 un içindeyim bekliyorum günümü.herhangi bir ağrım yok,bakarsınız sizin gibi doğum yaparım:)

inşallahh çok rahat atlatırsınız...
yürüyüş yaptım ama çok değil..çok hareketliydim, merdiven inip çıkarken olsun, misafir geldiğinde olsun sanki hamile değilmiş gibiydim..hatta kızıyorlardı...54 kiloyla hamile kaldım 62 kiloyla doğum yaptım..bebişimde 2.900 gramdı..
cildim çok hassas benim..ufacık bişeyde morarır...hemen kanar.. ben bundan dolayı rahat yaptığımı düşünüyorum :))) (yani cildim hassas değilmiş sadece heryerim hassasmış ki hemen açıldı :) )

allah size de evladınıza da sağlık versin.bende kış şartlarından dolayı çok yürüyüş yapamadım.37. haftama kadar çalıştım.şimdi doğum iznindeyim.evde dolanıp duruyorum hareket olsun diye. merdiven çıkmak çok faydalı diyorlar çok çıktım bende.işte ve evde.72 kloyum bende.boyumda uzun.bakalım artık kaderimiz de ne var.

:)))))) o kadar benziyoruz ki 54 kiloyla hamile kaldım çok hassasım asrı hareketli biriyim 18. haftamdayım umarım senin gibi gecer doğumum normal istiyorum ama ksmet bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…