allah sabır versin.çok üzüldüm inan.rabbim tez zamanda bebişini nasip etsin işallah..
allah sabır versin canım
İnşaallah bende en kısa zamanda yavrularıma kavuşurum...Dualarınız için teşşekkürler...allah sabır versin yavrum benim kızım aynısını yaşadı şu an o günleri yaşadım çok zor ama takdiri ilahi ne diyelim şimdi iki torunum var oğlan on kız dokuz yaşında darısı başına inşallah bu acıyın mükafatı olarak allah sana uzun ömürlü hayırlı evlatlar versin inşallah canım
İnşaallah canım...allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alman dileğiyle
Sağol canım...canim cok üzüldüm
Allah sabir versin..
Çok zor canım...Üzüntümü paylaştığınız için çok teşekküe ederim...bitanem cok üzüldüm ALLAH sabir versin sana.baska diycek bisey bulamiyorum cok zor senağlamasenağlama
Arkadaşım öncelikle sana bol sabır diliyorum. hikayeni gözyaşları içinde okudum çok üzüldüm.:çok üzgünüm: aynı acıyı bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum.
ama üzme kendini zaman her şeyin ilacı benim şimdi 2 tane çocuğum var. inşallah en kısa zamanda sende yeniden anne olursun. :teselli:
bunu bütün kalbimle diliyorum.
Allah sabırlar versin içini ferahlatsın ne diim...
seni gerçekten anlıyorum senin kadar olasa da yaşadım bir benzerini
çok zor oluyor ama katlanmak zorundayız elden bişi gelmiyor...
allah yardımcın olsun canım sabrını artırsın kolay değil yaşadıkların
inş. en kısa zamanda hamile haberini alırız bak gör, pek ciciç bebişin olacak bizlerle resimlerini paylaşacaksın
Güçlü olmak için elimden geleni yapıyorum canım...Allah bebeğine sağlık ve uzun ömürler versin...
cok üzüldüm benimde basimdan bu olay gececekti son anda anladilar !! Ck kötü oluyor insan! Aam güclü olman gerekiyor!!
Evet benim küçük meleğim en güzel yerde ve bir gün onu görmek bana nasip olur inşaallah...Onu kucaklayıp uzun uzun koklicam ve öpücem...Allah sabir versin cnm umarim tez zamanda tekrar hamile kalirsin,bebegin simdi en güzel yer cennette meleklerin yanindadir heralde,bunu hayal et cnm,birazda olsa rahatlarsin böyle seyler düsünürsen
o kadar üzüldüm ki anlatamam canım
allahım sana sabır versin
en kısa zamanda allahım yüzünü güldürsün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?