Buda benim Hikayem belki umut olur

Benim adetim yeni bitti ben şimdi başlasam olur mu acaba?
Saol cnm tsk ederim. Amin insaallah. Öyle mi basın sagolsun cnm Allah yardimcn olsun. kücük bir kavanoza hakiki bal ve 1 bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu. ögütmeden de koyabilirsin ama ama ağzında ezmen lazm adetin 2.günü başlanır 15 gün yenir sabah ve aksam bir tatlı kaşığı ben yemeklerden sonra yedim beraberinde 2 adet kuru incirde yedim cnm inşallah sanada faydalı olur :)

Benim adetim yeni bitti ben şimdi başlasam olur mu acaba?
Önrmli oan yumurtlama gününden önce olması ama dene bakalım hayırlısı belki tutar yumurtlama gününden sonra kullanma. Eger olmazsa bi daha ki ay tekrar basla.

Benimkide umut olsun sizlere kizlar 6 sene once cikolata kistunden ameliyat oldum malesf tekrar yeniledi asilama bitkisel kurler nelere neler denedim karnima baktirdim olmadi kistin disinda hicbir sorun yoktu iki sene once kimyasal bir gebelik gecirdim bahar aylarinda da tup bebek dusunuyordum onun icinde para biriktirmeliydim oncesinde tekrar sogan suyu icmek istedim amacim kistimden kurtulmak temizlenmek ve o sekilde tup bebek denemekdi sogan suyunu icerken esimle birlikte oldugum zamanlari sabaha kadar yatmadimda 15 dk uzandim sadece cok dua ettik ve dua istesik herkezden o ayda pek dusunmedim yumurtlama gunumude hesaplamadim rabbim dualarimizi kabul etti hamileyim inanamadik ama gercekdi umudunuzu yitirmeyin kizlarr cok dua edin verende alanda rabbim ben hala dua ediyorum sizler icin

Back