Buda benim Hikayem belki umut olur

canım okuyunca cok duygulandım.ne güzel bi duygudur ki...RABBİM EN GÜZEL ŞEKİLDE BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI NASİP ETSİN...YORUCU AMA DOLU DOLU BİR HAYAT YENİ BAŞLIYOR.DARISI BAŞIMA .ANNE OLMAK İSTEYEN HERKESE :)

Canim benim çok teşekkür ederim buna şükür Rab neylerse güzel eyler tek sağlıklı sıhhatli doğsunlar da.darısı da sana.olsun ınsalllah canmm

Hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın evlatlarını. Çok sevindim senin adına. Allah bizlere de evlat nasip eder inşallah

Hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın evlatlarını. Çok sevindim senin adına. Allah bizlere de evlat nasip eder inşallah
Teşekkür ederim canm benm.inşallah darısı sana ve tüm istyenlere olur Rabbim herkese nasıp etsin aratmadan versin inşallah

Merhaba minikk hastanede tanışmıştık hatirlarsan.sen üye yapmıştın beni buraya.cok sevindim hamileliğine birde ikiz gebelik duble sevindim.allah kucağına almak nasıl etsin..bende 26. haftamın içindeyim .kiz olcak inşallah . rabbim nasıp ederse.tup bebek benim ki .alah herkese nasıl nasipse hayırlaysa öyle versin inşallah canim

Canm iyi dileklerin için çok tsekkr edrm ikiz gebeligim vardı biri kız biride erkekti malesef 18haftalikken ikisinide kaybettim doğum başladı canm

Canm iyi dileklerin için çok tsekkr edrm ikiz gebeligim vardı biri kız biride erkekti malesef 18haftalikken ikisinide kaybettim doğum başladı canm
Yaaaaa özür dilerim canim hatırlattım sana .nasip böyleymiş üzülme . yine gidersin başlarsın.

Cnm cook tebrik ederim Allah yavrularını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Darısı tüm isteyenlern başına. bnde 2 yillik evliyim bu sürecte hic korunmadim korunmamamiza rağmen olmuyordu doktora gitmeyi hep erteliyorduk. soranlara da şimdi düşünmüyoruz demekten bıkmıştık artık olmuyor diyemiyorduk cünkü alay ediyorlardi. son zamanlarda kayin babam ve kaynanam hep alay ediyorlardi bizle siz çocuk getiremiyorsunuz diye bnm cok zoruma gidiyordu. ve bu ay kullandigim bal cörek otu tarçın kürüyle birlikte kuru incir yedim ve hamile oldugumu ögrendim tabiki basta Rabbimin ol demesiyle sonrada kürle oldu cok şükür. Rabbim tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah

Canm benm çok sevindimm saglikla al kucagina.ben ikizlerimi erken doğum ile kaybettim.bu kürün nasıl yaptın acaba anlatabilirmisin

Canm benm çok sevindimm saglikla al kucagina.ben ikizlerimi erken doğum ile kaybettim.bu kürün nasıl yaptın acaba anlatabilirmisin
Saol cnm tsk ederim. Amin insaallah. Öyle mi basın sagolsun cnm Allah yardimcn olsun. kücük bir kavanoza hakiki bal ve 1 bir tatlı kaşığı tarçın bir tatlı kaşığı öğütülmüş çörek otu. ögütmeden de koyabilirsin ama ama ağzında ezmen lazm adetin 2.günü başlanır 15 gün yenir sabah ve aksam bir tatlı kaşığı ben yemeklerden sonra yedim beraberinde 2 adet kuru incirde yedim cnm inşallah sanada faydalı olur :)

Amin canm.teşekkür ederm.sende mi pcoluydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…