Buda benim Hikayem belki umut olur

Minikkk001

Kún Fe Yekún
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
759
302
33
35
Merhaba arkadaşlar bende hamile kaldigımda buraya yazıcagimi söylemiştim belki birilerine umut olurum diye.
Polikistik overliyim kendimi bildim bileli doğum kontrol haplariyla regl oluyordum ve bu hapi bıraktığım da artık gelmez oldu düzensiz olan reglim.progestan başladım regl olayım ama koruma olmasın diye oda cenemde Tüylenme yaptı bıraktım.artık tedaviye başlama zamanı geldi dedim gittim doktora smear verdim temiz çıktı. Sonra tahliller rahim filmi filan derken bi kaç ay geçti artık tedaviye şubatta klomen ile başladık 17mm yumurtam oldu çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılamam oldu ama tutmadi ben sonucu ogrenene kadar yattığm için cokk hayal kırıklığına ugradim hep destekçim ablam ve eşim oldu saolsun lar.Allah onları başımdan eksik etmesin.sonra tekrar klomenle devam ettik yumurtalar cevap vermedi iki üç ayim daha boş geçti haziranda gonal f geçtik pco olduğum için hep minik Doz başlanıyo tabi ben üzülüyorum tutmazz diye 37.5 başladık baktık gelişme yok 75 çıktık 2 gun yine yok tekrar 37.5 düşürüp menorial 75 ekledik sonra gelisme oldu tabii ben bu surede sürekli hastanedeym ve artk çok bunalmistim.sonra bi baktık 17mm ve 14mm iki Yumoş oldu çatlatma ignemi vurdum ovitrellle.tam 24 saat sonra aşılamam yapıldı ve yarım saat uzandım ve eve geldim evde takvime uymadik umudum yoktu ve ilk defa takmamistim.beklentimi Az tutup hayal kırıklığına daha az uğramaktı amacım yoksa yoktan var eden Allahtan umudu kesmek ne haddiimize.kendimi bu şekilde korumaya alıyordum aslında neyse ben on iki gün gezdim tozdum ve 12.gün öğlen uykum geldi normalde hiç ogle uyumam olmaz.wc girip uyudum uyandım ki wc kostum sonra içime şüphe düştü çünki su bile icmemismistim bi idrar testi yaptım ki silik ikinci çizgi tabii ben şok Ağlıyorum sonra ertesi gün kan.vermeye gittim 113 cikti tekrar Ağlıyorum dedim ınsalllah sağlıkla yukselir bebeğim tutunur bana iki gün sonra kasik Ağrım dan acile gittim 286 çıktı öyle öyle yükseldi.keseyi görmek için detaylı ultrsona girdim kii ne desin doktor iki kese görüyorum 4.7 mm ve 4mm ikiside çok minik gelişirler se ikiz.tabii korkmadim desem yalan olur iki bebek birden nasıl olucak diye sonra silkelendim ve dedimki sen o kadar ugrastin Allah sana iki tane nasip etti otur sukret ve tevekkül et.şimdi çok şükür iki tane bebeğim benimle daha çok küçükler ve ben onların bana.saglikla tutunamadı için ve içinde evlat sevgisi olan Tum bayanlara o duyguyu yasamalarm için hep dua edicem elbet zamanı vardır yokdan var eden Allahtir.Bu yolda bekleyen arkadaşlarım inşallah hayırlı zamanda melekleriniz sizinle olur.
Aklına takılan sormak istediginiz herseye cevap için her zman burdayım

Ayy canım ikiz mi ♥♥ ne kadar güzel, inşallah sağlıkla dünyaya gelirler canım, hamile olduğunu biliyordum ama şimdi ikiz olduğunu öğrendim, maşallah size. Ben buraya tesadüfen üye oldum, en çok bilgilendiren, her soruma cevap verenlerden biri oldun tanışmazsak da, Allah razı olsun senden. Umarım ben de tadaviye baslarim da bir gün senin gibi güzel haberimi paylaşırım :)

Teşekkür ederim canm benim darısı sana olsun insallahhh evet nick tanıdık geldi uzun zman bende üye olmadım tedaviye baslaynca oldum güzel düşüncelerin için çok mutlu oldum burda guzel dostluklarimi oldu insanlar sadece birbirine destek oluyo hepimizden Allah razi olsun canm aklına takılan herhangi soruyu sorabilirsin bana dualrim sizinle insllah.

Rabbim saglikla kavustursun cnm.tam olarak beni anlatmissin nerdeyse.yasmin kullandim 1 sene tikir tikir adet oldum bir braktim bebek icin 4 ay gelmedi gene.biliodum zaten kizligimda 6ay olmadigimi bilirim.doktora gttim tabikide bldigim pko dedi.klomenle basladik.direncliymisim baya.gunde 2kere ictim klomeni 16 cm yum oldu dogal denedik olmadi regl oldum.sora gonalfle asilama oldum olmadi.doktor 16 cmde attirdi catlatmayi.ona bagladim desem olmaz nasip cnku.sora doktor degistim o hemen rahim filmi istedi.cekildim temiz cikti.ardindan puregonla bi asilama daha.bukez 2 yumurtada 18 cmdi.ama gene olmadi;( acaba rahimde sorunmu war nedir anlamadim...22 mayistan bu yana inofolic combi ve glukofen kullaniom hala adet olmadim (((( 50gun olup gider.moralim bozuluyor cok

Ayy Canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularini.ne mutlu sana. Ben de pco luyum ve ben de kafaya takmamaya calisyorum bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Canım benim hikayeni okurken agladımm ne güzel ikiz gebesin bizler için dua et evlat hasretiyle yanıp tutuşan herkese rabbim aza noksansız sağlıklı sıhhatli evlat versin.
Canm benim samimiyetin için çok teşekkür ederim Allahıma sükredip her isteyenler için dua ediyorum kendinizi yormayin benim hiç olcak gibi bi hissim yoktu Allah ol dedi ve oldu lütfen kendinizi yormayin eşinize sarılın ve bebislerinizle Yasiyacaginz günleri hayal edin Allahın. İzniyle olucak insallah

Ayy Canım ya Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularini.ne mutlu sana. Ben de pco luyum ve ben de kafaya takmamaya calisyorum bu ay. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
Canm benim amin inşallah darısı sana olsun dua et ve bekle elinden geleni yaptıktan sonra ben haziranda okadar yorulmustum ki bi gün evde bi gün hastanedeydim yumurta büyümedikce daha çok canm sklyodu büyümedi git sonra.gel git ggel nasip çok şükür tuttu Allahım bu yolda olanların yardımcısı olsun ilk biz iyi olalım ki bebeklerde mutlu bi şekilde gelsin

B
Biliyorum canım o duyguyu, 3,5 senedir her ay 4 5 kez doktora gitmeyi umutlanmayi ve sonrasında yaşanan hayal kırıklığını.... ama son iki üç aydır daha iyiyim kilo verdim adetlerim kendi geliyor artık doktora gitmiyorum ve akışına bıraktım. Rabbim ol demedikten sonra olmayacak biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah :)

Canim zaten benjmde oyle oldu.2.asilamami puregon ve prenglye oldum.asilamadan 24 satt once vurdurdu doktorum.ama zaten normalide boyle.sen acaba bska biseymi demek istedinkendi kendime bisuru soru soruyorum acaba rahimde mi bisey war yapisiklikmi war diye yicem kendimi Minikkk001

Amin canm insallah ama takiplerini yaptır Allahın izniyle olucak

Yok biIm
Yok canm benim ilk negatif olan aşılamam 36 saat önce çatlatma ignemi vurmuştuk.bu sefer doktorum dediki böyle 24 saat önce şans daha yüksek araştırmam vat diyince öyle yaptık ve tuttu.yoktur inşallah rahim filminde çıkıyo biliyorum ben zaten sorun çıkarsa filmde başka bişeyler ile bakılıyor

Amin canm insallah ama takiplerini yaptır Allahın izniyle olucak
İnşallah canım. Birkaç ay daha gitmek istemiyorum doktora o zaman daha çok kafama takiyorum hem madden hem manen çok yipraniyorum. Birkaç ay akışa birakicam nasipte varsa olur. Hayırlısı olsun hakkımızda. Benim için dua eder misin canım, hamilenin duası kabul olur derler.

Canım gözün aydın inşaallah hadi hayırlı olsun bende bugün catlatma 36 saat sonra aşılama olucam ay bizde mi 24 saat desydik bilemedimki şimdi neyse artık hayırlısı ne ise hakkımızda o olur insallah

Tabiki ederim canm Allahım sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah.sen iyi ol ki bebisin de kolay gelsin

Canım gözün aydın inşaallah hadi hayırlı olsun bende bugün catlatma 36 saat sonra aşılama olucam ay bizde mi 24 saat desydik bilemedimki şimdi neyse artık hayırlısı ne ise hakkımızda o olur insallah
Teşekkürler canm darısı sana olsun.bu ay tutmazsa ki inşallah tutar ama tutmazsa bidahaki ay bole deneyebilirsin

Heee smdi anladim cnm.sahi benim 2 asilamada oyle oldu.36saat once vuruldu hep.acaba 24 saatte vurunca noluyo ki merak ettim..bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…